Sängen kallar :)

Jag kan riktigt höra hur min säng kallar på mig :P & dit ska jag snart, mycket snart :) för jag tänker sova igenom nattens timmar, för det är snart tid att stiga upp igen, bege sig ut i kylan & till min LIA för en ny dag där :) denna veckan har jag endast morgontider, men jag har hellre det än kvällen så för min del är det lugnt :) jag skulle ju ha kväll egentligen imorgon men bytte till morgon istället :D det innebär att stiga upp tidigare, men det gör inget! När man kommer ut i kylan vaknar man minsann till liv igen, haha!

Ikväll har det inte hänt så mycket, jag har mest tagit det lugnt, tog en otroligt varm & skön dusch innan, sen smorde jag in mig i kroppsoljan som jag gör ibland, sen bara kopplat av :) har kollat på CSI NY & därefter Big Brother :P det blir alltmer dramatik nu, hahaha nu är det dock lite roligare att se på, men det är ett måste imorgon, jag bara måste se hur det gick när Gurkan & Rosa stampade in i huset, hahaha!

Nej, men nu ska jag faktiskt stänga ner datorn & krypa ner i sängen, det ska bli spännande & se hur man reagerar när man vaknar imorgon, det är ju annorlunda nu, hehe! Sov såå gott :)

Saknar min älskling så sjukt mycket, jag längtar verkligen tills jag får träffa honom igen, krama & pussa honom, känna hans närhet & tryggheten tillsammans med honom, älskar honom med hela mitt hjärta, över allt annat <3



Mp3 spelare :)

... Numera använder jag mig av denna mp3 spelare :) det är alltid så kul när man finner gamla saker, som man en gång har saknat :P haha! Den är helt okej, där är bra ljud, man kan ha jätte många låtar, video, bilder osv.. Den är smidig & lätt, väger inte alls mycket faktiskt ;)

Jag älskar musik, det går inte en dag utan musik i mina öron någon gång under dagen :) vad vore livet utan musik med i det? Haha! Däremot är inte vilken typ av mp3 spelare viktigt för mig, jag är nöjd så länge det går att ha många låtar, bra ljud & lätthanterlig! Villket denna är :D

Det är så att jag även har musik i mobilen, så jag varierar mellan de två + musik genom spotify när jag sitter vid datorn :) & det ska vara musik som är bra för mina öron, som jag kan tänka mig att lyssna på ;) jag tycker om den mesta musiken, men fastnar oftast snabbt om det är något jag gillar som jag hör :D

Jag har även två andra mp3 spelare, om det är någon som känner att den är i behov av en :) jag har ju ingen nytta av de, hehe!



Luktar gott :D

Älskar Softlan Ultras sköljmedel :) kläderna luktar såå gott när man använder det & kläderna blir mjuka av det ;) hihi.. Jag använder alltid det (eller för det mesta), det kan ingen få mig att sluta med :P

Jag håller på att tvätta, inget roligt men jag måste & de kläder som inte hänger i torkskåpet, som jag hängt inne i lägenheten, de sprider doften omkring sig :) hehe!

Jag har använt mig av många olika sköljmedlen, men jag kan även vara lite kräsen med det, sköljmedel som luktar för starkt går bort direkt ifrån min tvätt, jag klarar verkligen inte av när det är för starkt, haha!

Sen beror lite på vad man har för tvättmedel också, det måste gå ihop med sköljmedlet ju :P om ni förstår vad jag pratar om ;)

Bland alla Softlan Ultra så har jag min favorit som luktar såååå gott ;)



So Boooooring :(

Varför skulle man vara ledig just idag!? :O kunde jag inte bara haft praktik idag så att jag hade sluppit vara såå uttråkad.. Jag hade ju haft något att göra om det vore LIA idag, men nej, det är de inte förrän imorgon, typiskt då!

Hm, jag måste ner till banken för att avsluta mitt konto helt (ingen återvändo sen), jag har redan möblerat om, så vad ska man hitta på resten av denna måndag då!? Någon som har förslag!? :D




28 Februari :)

Godmorgon!


Idag är jag trött som sjutton, det känns i hela kroppen & jag skulle nu bara vilja sooooooova någon timme till, haha!

Vad händer idag!? Jo, dels ska jag möblera om, se om det hjälper lite & sen p.g.a den jäkla väggen, gaaaahhh! Sen blir det väl en lugn dag antar jag, vet inte mycket som händer, mer än lite tvätt i eftermiddag, haha! Buhuuu inte roligt men det måste ju göras det med..!!

Det är sista dagen i Februari månad, tänka sig att ytterligare en månad till är borta, puufff.. Vart tar tiden vägen egentligen!? Den bara springer iväg, nästan så att man inte hinner med ju, haha!

Då ser vi framemot Mars månad med start imorgon :D



Sista ...

... inlägget för idag! Jag ska faktiskt snart lägga mig för att sova, jag tänker inte sitta uppe halva natten, det är inget roligt, det är bättre att få lite sömn i kroppen!

Något har blivit annorlunda, men vad det är tänker jag ta reda på :O det känns lixom inte så roligt att något är annorlunda :( jaja, en dag så kommer jag att få veta det, då är det antingen synd om personen ifråga eller så är det synd om fler, det återstår att se.. Men något har hänt :( det gör mig ledsen!! Om ni inte redan vet vad detta rör sig om så behöver ni heller inte fråga mig, jag behövde bara skriva av mig lite...

Sov så gott, Natti Natti



Nervös!

Jag vill inte tänka på det, men det finns ändå längst inne i huvudet på mig, men är det så konstigt då? Innerst inne så finns oron att där kan vara något, även om jag verkligen hoppas att där INTE är något!

Det är ca 24 dagar kvar tills jag ska dit igen, göra ny undersökning + det prov jag tyckte var obehagligt sist :S

Trots positiva tankar så finns nervositeten där :O det som kommer vara mest nervöst är efteråt, då man ska vänta på att få provsvaret på om där är något eller inte :S det är nog jobbigast..

Sist var jag ju så glad, att det mesta såg bra ut & allt & sen får man ett brev hem att där är cellförändringar & man ska in för fler tester osv.. Det var inte direkt så glädjande :(

Just nu ska jag inte tänka mer på det, det tar jag den dagen då det kommer, men det är inte nu (även om jag hade velat ha besked nu) nu ska jag ta vara på tiden innan dess, leva i nuet ;)

Oj, men shit vad jag har bloggat idag, men så blir det ibland, speciellt när man varit lite uttråkad denna kväll...



Saker jag hade ...

... velat göra :) visst, där finns mycket som man vill göra under livets gång, tex att resa, uppfylla sina drömmar, bli sambo, bilda familj i framtiden, jobba med det man brinner för, vara med om äventyr etc.. Men där finns även små saker som faktiskt inte behöver kosta något, som man inte behöver göra så mycket för, saker som är i nuet..

Jag längtar tills det blir lite varmare, gå en lång promenad längs stranden, såå mys :) något annat som ser så mysigt ut är att få mysa framför en varm brasa & bara vara ;) är två saker jag gärna skulle vilja göra, hihi ;) sen finns det många andra små saker man också hade velat göra, men det är väl enbart sådant man får fortsätta drömma om antar jag, haha!

Jag är precis som många andra, har sådant man skulle vilja göra, saker man ser framemot, drömmer om osv.. Det sägs att man ska uppfylla sina drömmar innan man dör & det tänker jag göra med mina, jag tänker inte gå miste om något i livet, hehe!

Helt ointressant för er läsare kanske, men det är som sagt min blogg, där jag skriver precis om det jag vill ;)



En vecka till ...

... som lider mot sitt slut :) men det är shit vad tiden bara springer iväg! Det är helt sjukt att det redan är söndag & denna veckan har varit både bra & mindre bra faktiskt.. Det är lite händelser som har inträffat, sen finns det saker som har varit bra, men mestadels mindre bra!

Men det är inte mycket att göra åt det nämligen, utan det är bara att bita i det sura äpplet & gå vidare med livet ;) det finns så mycket mer att uppleva, att man inte ska behöva gå miste om något! Nu är det iaf en kommande vecka där man inte behöver tänka på att plugga :D utan fokusera sig på LIAn & sen att man ska åka iväg..

Snart så kommer man även att befinna sig här, där detta foto är taget ;) - aug 2009! Där kommer jag spendera nästan fyra dagar, tillsammans med personer jag inte ser så ofta, men som är helt fantastiska :) det brukar vara roligt när vi är där, man brukar få skratta mycket, det brukar vara helt annorlunda att vara där :)

Visst, miljön är mysigare, det är lugnare, friskare, helt annorlunda än Malmö stad, men trots allt det så kommer jag aldrig att flytta dit, det är alldeles för långt ifrån älsklingen, familjen & mina vänner :)

Jag både ser framemot & inte gör det att åka igen, det har sina anledningar till varför, men det löser sig nog!



Lite mysigare ;)

Nu har det blivit lite mysigare i mitt rum ;) där är lite kvar som faktiskt ska bort helt, men annars så är det klart där inne & jag tycker om mitt rum, för jag vill inte ha för stort, utan detta är perfekt för mig :P ibland känns det litet men lite förändringar så känns det ännu ännu bättre snart :D men det känns som lite mysigare är nya blomman, bara det lilla i fönstret fick rummet att bli lite mysigare, hehe! Nu är inte bilderna de bästa, skulle ha tagit de när det var ljusare ute, då syns de bättre :)


Den blomman kom dit idag :)
Tyckte den var fin med det rosa på bladens kanter ;)


Här ser ni en bild till, dock ändrat så att fotot på mig & älsklingen står fint där ;)
Blomman med musen fick jag av älsklingen i fre, jätte gulligt av honom, den är lika fin ;)

Och ja, det känns fortfarande lite mysigt där inne ;)



Jaha

Då får man alltså vänta en månad till innan man kan leva livet & kunna göra något... Mitt liv känns så tråkigt, jag kan inte ens gå ut & fika, jag kan inte göra någonting med mina vänner, inte ens med älsklingen så hur kul blir det numera!? :(

Det skulle inte förvåna mig om älsklingen tycker det eller jag är tråkig för att jag inte kan göra något, jag har inte ens pengar till något..!! Jag tycker inte synd om mig själv, jag blir bara less på att inte få lov att göra något, något som jag tycker är skoj ju.. Så det kanske är bäst om man undviker folk fram tills nästa gång jag får pengar, då har man lite över i alla fall..

Detta & mitt liv suger totalt just nu :(



27 Februari

Godmorgon denna söndag! Inatt sov jag sådär, har vaknat till ett x antal gånger av oro i kroppen! Tankar om det som hände igår har farit runt som en tok i huvudet på mig under nattens timmar.. Ångest, pinsamhet över händelsen är de stora orden att beskriva känslan..

Idag blir det en lugn dag, tänkte passa på att skriva lite i sinnenas stimulering, så är det också blir klart & så ska jag plocka undan lite hemma, hade jag tänkt.. Sen ska jag skriva ner lite förändringar som kommer att ske nu :) men för att det ska kunna ske så måste andra respektera mig för den jag är & inte gå efter hur de vill att jag ska vara..

Nu hoppas jag snart att det börjar bli vår, att vi kommer få lite sol & värme :) längtar tills sommaren kommer :D även då det finns möjligheter att kunna gå på tivoli, åka karuseller & gå på marknader, mee like ;)

Man saknar det när man ser bilden från i somras :) det var en rolig dag faktiskt, även om det var planerat in annat egentligen! Men saknar det ändå, förhoppningsvis så hittar man någon som också tycker om de sakerna som man kan ha sällskap med ;) Det finns mycket jag skulle vilja göra denna sommaren, men vill inte ensam, så får se om det blir en bra sommar eller inte när den väl kommer :D

Nu ska jag fixa annat, hörs sen igen!



Denna tjejen ...

... säger nu Natti Natti till er kära läsare :) hon ska nu bädda ner sig i sängen, starta en film & titta på innan mina ögon slocknar för nattens timmar i sömn!

Under dagen som har varit så har jag kommit underfund med ett par saker, för er som känner mig, verkligen bryr sig, så finns där ett litet "brev" eller en lapp som ni kan få läsa om ni känner för det, den kanske berör en del, medan andra totalt struntar i det. Jag måste även försöka finns någon liten fin bok som ser ut som en dagbok att skriva av mig lite i, det är så att den jag har gick sönder, sidorna trillar ur, om någon vet vart man kan finna en liten dagbok till ett billigt pris eller har någon över så säg till ;) uppskattas!

Och stort tack till Nina för lite uppmuntran på face chatten innan ;) & stort tack till älsklingen min för allt stöd imorse under nervsammanbrottet, tror det hade slutat värre om det inte vore för dig ;) jag kommer att gottgöra dig för det, var så säker på de ;) hihi..

Sov nu så gott :)



Mitt Allt <3

För världen är du bara någon men för mig är du hela världen

Du gjorde mitt 2010 till det bästa år någonsin & det kommer jag aldrig att glömma ;) du har förändrat mig till en sån mycket bättre person, du har fick mig att tro på kärleken igen ;)

Du är min dröm, min vardag, min stora kärlek, min rätta, mitt liv, mitt allt, min framtid du är verkligen det bästa som har hänt mig!

Du har varit min i snart 10 månader, jag känner starkare för dig varje dag som går & tillsammans är vi starka & vår kärlek övervinner allt, ingenting kan få oss att gå isär!

Alla har inte det perfekt hela tiden, men det innebär inte att kärleken förändras för det, eller att känslorna blir mindre.. Sånt gör ett förhållande starkare! Vi har kommit varandra närmre, jag är såå otroligt glad & lycklig att du är min.. Jag är riktigt sjukt förälskad i dig de är du som ska vara med mig livet ut, ingen annan! Förlorar jag dig, tappar jag tron på kärlek helt..

Tack för att du finns där nu när jag mår som sämst, att du orkar med mig förstår jag inte :O men jag hade gjort samma sak för dig, det finns ingenting (jo bara en sak) som kan få mig att lämna dig, jag älskar dig för mycket & jag har det så bra tillsammans med dig, jag har aldrig haft det bättre.. Jag kände bara för att skriva detta, för jag vet att DU behöver höra det nu ;) längtar såå mycket efter dig så du kan inte ana, hihi..



Lite tankar ...

Efter dagens händelser så har där varit lite tankar i huvudet på mig :) på något sätt så tror jag det var bra att detta skedde nu, att nu har jag större möjligheter att få kunna må bättre igen, en hel del av saker som tryckt / tyngt ner mig kom ut med nervsammanbrottet. Ja, det finns saker kvar som jag verkligen hade behövt prata om, men finns det någon som kan tänka sig, sätta sig ner tillsammans med mig & lyssna på mig!? :O

Om älsklingen fortfarande känner som han gör, för han ville att jag skulle öppna mig mer för honom, nu har han verkligen sin chans till att få veta det absolut innersta hos mig, det hade han fått så smått oavsett men nu behöver jag verkligen bara prata ut om sakerna som tynger mig, på så sätt kommer jag att kunna må bra igen :) men samtidigt vill jag inte besvära honom med saker om mig!

Hade det varit han som varit i min sits så hade jag aldrig lämnat honom, jag hade verkligen hjälpt honom så mycket jag hade kunnat, funnits där för honom. Min kärlek för honom hade inte förändrats för något sådant, det visar bara att man inte är mer än mänsklig & att jag vågar stå för att jag mår psykiskt dåligt liksom. Jag är otroligt tacksam att han finns, det går inte att beskriva med ord.. Nä, min älskling är så speciell att han ska minsann få ett eget inlägg ;)

Men efter händelsen imorse & under dagen så ska det nu bli ändring :) det kommer att bli kämpigt & tufft för min del, men jag ska lyckas :)



Bär en mask ...

Jag är 25år, jag har varit med om en hel del, haft tunga perioder i mitt liv, utstått misshandel + en annan sak, jag har blivit sårad, lurad, sviken, fått mitt hjärta krossat, festat mycket, hälsoproblem etc..

Nu lever jag ett någorlunda liv, jag har världens bästa & mest fina fästman, underbar familj, fantastiska vänner, pågående utbildning, möjligheter till jobb, jag är innerst inne världens lyckligaste tjej ;)

Varje dag bär jag en mask, som är med mig vart jag än går. Den skyddar mig från att bli skadad. Alla bär vi på en mask av något slag, en dag i framtiden kommer masken att åka av helt, den kommer att försvinna upp i rök..

När jag är i sällskap med personerna som står mig nära, ytterst få personer, så finns inte masken. Jag behöver inte min mask för tillsammans med de så kan jag verkligen vara mig själv oavsett vad. De får se mitt rätta & innersta jag.


Jag önskar så att jag kunde ta av min mask för gott, men så länge jag inte känner mig säker så kommer den att finnas kvar.. Jag är trött på att bli dömd utan att folk ens känner mig, jag vill bli sedd för den person som jag är, för det jag kan bidra med & göra.. Inte för något annat.. Jag är lika mycket människa som någon annan i världen, så behandla mig så som du själv vill bli behandlad!

Denna mask har jag haft med mig sen allt började när jag var 3 år gammal :S nu börjar den så smått att försvinna helt & snart kan jag ta av mig den.. Jag börjar även så smått öppna mig för dem som står mig nära, vill någon lära känna mig på djupet så får de också visa att de vill det, det gör det mycket lättare för mig att släppa in de helt inpå livet... ;)



26 Februari

Gårdagen var mysig ;) det började med att jag skrev en tenta i typ fem timmar, det kändes som att man hade skrivit en roman, men förhoppningsvis duger det & att jag har klarat den *håller tummarna*... Efter tentan tog jag det lugnt, kopplade av med en varm dusch, kollade lite på tv & njöt av ledigheten.. Sen mötte jag mamma & älsklingen nere på centrum, handlade lite inför maten osv..

Sen gick älsklingen & jag på bio, vi såg Gullivers resor :) filmen var helt okej, den var bra, man fick sig ett par skratt genom filmen :D det var så mysigt, både innan, under & efter filmen.. Jag kände hela tiden glädjen & pirret inom mig att jag var i älsklingens sällskap, att jag fick vara honom nära.. Allt kändes såå bra :) vet inte vad han känner om det, men jag kände så & känner det fortfarande, det är så det ska vara, eller hur älskling kan vi ha det så!? ;)

Efter bion körde vi hem till mig, satt & snackade lite med mamma, sen gick vi & la oss för att jag skulle upp tidigt till praktiken. Det blev ju så klart mys innan vi somnade & det kändes så skönt att få somna bredvid honom, drömde inte någon mardröm inatt :D var dock varm, vet jag sa åt honom under natten när han ville hålla om mig, men det fick han lite senare ändå ;) hihi..

Imorse skedde det som jag länge har varit rädd för, då menar jag verkligen rädd för senast då jag hade det försökte jag ta livet av mig (för några år sen).. Jag fick ett nervsammanbrott & det skrämde mig själv :O jag var så stirrig att det inte gick att prata med mig, jag hade värsta paniken i kroppen, jag skakade, det jobbigaste var att jag grät hela tiden :( jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Älsklingen var snäll & stod ut med det, skämdes att han behövde vara med när det skedde :( känner mig såå dum nu!! Efter en lång stund blev jag lugnare, men ändå kunde jag inte sluta gråta, jag var fortfarande svag i kroppen.. Vi körde hem till mig igen, åt frukost tillsammans, sen körde han till sitt jobb.. Jag hade gärna haft honom kvar men vill att han ska jobba osv istället..

Det dröjde inte länge förrän det skedde igen, men denna gången fick jag en riktig panikångestattack :( den bara kom från ingenstans & jag visste inte heller hur jag skulle stoppa den.. Efter sådär 40 min så låg jag i bara underkläder på golvet, då var jag så varm att jag inte kunde ha några kläder på mig.. Mitt hjärta bankade i 190, jag hade min smärta i magen, som gjorde skit ont & jag kan ju inte ta smärtstillande, för älsklingen har gömt de, så jag får stå ut med magsmärtan istället.. Jag la mig på sängen för att vila en stund, lugna ner mig helt, men då fick jag en gråtattack, men lyckades somna & vaknade 1,5 timme senare :) under dagen har jag varit nere & hängig men familjen har varit här, så jag slapp vara ensam (är det sista jag ska vara nu).. Mamma pratade även min handledare, som verkligen är hur snäll som helst.. Så vi ska ha ett samtal på tisdag, med tanke på hans reaktion så har nog min lärare redan nämnt något för honom, skulle inte förvåna mig, hehe!

Ikväll har jag kollat lite på film, en mycket märklig film med ett konstigt slut :( saknar älsklingen så sjukt mycket. Jag förstår inte hur han orkar med att vara med mig när jag mår som jag gör :O men jag skulle aldrig lämnat honom & mina känslor hade inte förändrats om det vore han i denna sitsen, älskar honom över allt annat nu ska jag blogga lite & sitta vid datorn innan jag ska sova :D



Tänk om man hade ...

... haft både utseendet & kroppen som henne ;)

... det hade ju verkligen varit något det ;) hon är en duktig skådespelerska, som spelar bla Serena i Gossip Girl men hon ser även bra ut :D jag bryr mig inte så mycket om mitt utseende, folk får ta mig för hur jag ser ut & jag älskar bla att gå med mjukisbyxor, men skäms inte för det.. Jag varierar när det gäller kläder, jag använder det som känns bekvämt för mig :D

Något jag är mycket mån om är mitt hår, det erkänner jag ;) jag har typ alltid varit det, kommer nog alltid att vara det med :) jag är såå glad att mitt hår börjar bli längre igen, saknar verkligen det & när jag väl har det så tänker jag inte ta bort det :) det räcker att jag fick klippa det när håret brändes av färgning, eller blekning rättare sagt, haha!

Jag vet där finns de som tycker att jag har ett vackert utseende, det har jag säkert men jag känner inte alltid det :( ibland känner jag mig inte alls vacker, utan snarare tvärtom.. Dock vill jag bli omtyckt för hur jag är på insidan, att folk ser den personen jag verkligen är :) för någon månad sen var jag nöjd med mitt utseende, idag ser jag lite som behöver förändras. Inte med någon jäkla plastikoperation, utan något jag kan göra själv :)

Även om man hade velat ha detta utseende (som aldrig blir så), så borde det inte vara så, för om jag så hade varit mullig så skulle inte det spela någon roll, men då hade jag kanske varit helt ensam.. Jag vet där finns miljoner som är snyggare än mig, men någon gång vill man känna sig som den snyggaste av alla i världen i någons ögon :S men lär man göra det om man inte ser ut som henne eller liknande!?



TENTA!!

Godmorgon!
Idag är det då fredag den 25e, vilket innebär att jag har en hemtentamen i demensvård :) så den ska jag minsann se till att klara av! Jag kommer att göra mitt bästa, mer än så kan man inte göra.. Såå lycka till till mig ;) see ya!



Kunde slutat illa ...

Det var minsann nära ögat, haha :P jag skulle skicka ett mail till min lärare att alla mina uppgifter är inskickade så att jag får lov att tenta :)
Jag loggar in på fc, öppnar brevlådan & var nära på att öppna mailet med en röd flagga på :P haha! Vilken tur att jag inte gjorde det, för det får man bara öppna då vi ska börja med tentan :S så där hade jag en fruktansvärd tur, annars hade jag fått sitta med tentan nu inatt & det är inget jag hade velat.. Men mailet är orört så det öppnar jag när jag känner för imorgon :) jag kan öppna det när jag vill, för hon kan se när man öppnar det på historiken & sen har vi ett visst antal timmar på oss, så kan hon se när vi öppnar & skickar in tentan :) så att vi inte överskrider tiden, hehe!

Jag känner redan på mig nu att tentan kommer att gå bra :) tänker inte lyssna på tjockhuvudet som sa åt mig att jag kommer kugga på tentan :( det kändes lite men inget jag tar åt mig av det, för då borde personen själv sätta sig ner & skriva en av våra tentor så kan personen få känna på hur det känns.. Ni tror det är så enkelt, att enbart "läsa på" inför en tenta, hahaha! Imorgon efter min tenta ska ni eller speciellt du som & andra som sagt saker till mig om tentan, så ska ni få läsa en sak :) så kanske ni aldrig säger så till mig igen!! Oavsett om ni menar det eller inte, så är det inget man vill höra om en så avgörande tenta liksom...

Nu ska inte jag blogga mer, utan nu ska jag betala ett par räkningar, eller om en stund när pengarna kommer in på kontot, jag får väl glädjas de få minuterna för sen försvinner pengarna lika snabbt igen.. Jag hatar februari månads betalning, är snart lika fattig igen.. Jag skiter snart i räkningarna alltså, haha! Nä, men känns så!

Sov så gott :) hinner blogga innan tentan, men även efter jag är klar :D Natti Natti



Tack :D

Ett stort tack till den anonyma personen som igår morse laddade på mitt kontantkort med 100 kr :D jag har ingen aning om vem personen är, han/hon har inte sagt något om det, men jag tackar ändå (ifall personen skulle läsa här)..

Det är jätte snällt, dock kunde du ha sparat 25kr, med att ladda på kompis 75 istället :P hehe!
Idag laddade jag dock på det som jag brukar ha varje månad, det jag tycker är bäst för mig ;) dessutom smsar jag ju gratis till alla, oavsett operatör :D har ju 5000 gratis sms & använder inte ens 1/4 av de, haha!

Visst, Comviq har sina brister de med men jag kommer aldrig att byta operatör :) jag har tidigare haft vodafone (numera telenor), sen bytte jag till tre & därefter bytte jag till comviq, nu byter jag aldrig igen :)) telia kommer jag aldrig i mitt liv att använda, det räcker att deras mobilia bredband suger!

Oavsett vilket så tackar jag den anonyma personen :) hade jag bara vetat vem du är, så hade jag tackat dig personligen :D



Jag är inte ...

... NORMAL som kollar på Big Brother :P haha, men visst jag har väl ändå aldrig varit normal annars heller, men man det programmet är fan helt sjukt.. Det har inte ens gått en vecka & två har redan varit nära på att lämna huset, haha! En p.g.a abstinens & den andra för utbrott p.g.a annan deltagare.. Men seriöst!? Man kan inte mer än skratta, haha!

Jag vill fan inte se programmet, men ändå så gör jag det, det märks att jag verkligen inte är normal :D men såå skönt att jag slipper se programmet imorgon för då ska jag på bio med älsklingen, så jag missar det :D yey! Så desperat är jag inte så att jag MÅSTE se det varje dag! Om jag så missar ett eller flera avsnitt så är det fan inte hela världen liksom.. Nej, jag tänker definitivt inte betala ett skit för att se det på internet, no way att jag är så förbaskat korkad.. Att jag kommer se det ibland är sin sak, men jag måste inte följa det & veta allt, hahaha!



Puuhh

Puuuhhh, nu kan jag andas ut :D :D :D ÄNTLIGEN är jag klar med uppgifterna, så nu ska de bara skickas in & sen sova igenom natten & skriva tentan under morgondagen :)

Jag har gett mig tusan på att nu ska jag inte komma efter fler gånger med pluggandet, jag tänker vara i tid med alla uppgifter i fortsättningen..

Men hela januari & fram tills nu har ju varit rent upp & ner, vilket har gjort att jag har kommit efter :( :(

Det känns skönt att ha kvällen ledigt :D nej, jag ska inte sitta mycket framför datorn, jag tänkte kolla på någon film istället, eller se om det finns något att se på tv av något slag.. Hehe!



Livet <3

Trots att jag är i en ordentlig svacka så är mitt liv okej ;) jag har nog aldrig haft det så bra som jag har det :D & det är jag riktigt glad för!

Jag har min underbara familj, även om vi inte alltid är sams, så håller vi ihop, vi är starka tillsammans & ingen ska någonsin kunna få splittra min familj <3 den bästa är helt klart mamma, som har stått ut med mig i 25år, hon är guld värd & jag älskar henne jätte mycket <3

Älsklingen är mitt liv, mitt allt <3 vad skulle jag ha gjort utan honom ;) han är det bästa som någonsin har hänt mig & betyder allt för mig.. Utan honom finns det ingen kärlek, inget liv! Älskar honom över allt annat, vill inte ha någon annan än honom ;) du & jag hjärtat :D

Jag får inte heller glömma nämna mina absolut närmsta vänner Nina, Christoffer & Natascha :) som jag tycker mycket om & som är vänner för livet ;) önskar bara att det fanns mer tid att ses, något som går att ändra på :P hehe!

Utan dessa personer som jag nämnt, så hade inte mitt liv haft någon mening :( även om jag ibland önskar jag hade mer pengar att göra saker för så har jag ändå min familj, älsklingen, mina vänner som är värda mer än vad pengar någonsin kommer att göra + att jag snart har min efterlängtade utbildning klar & examen :D sen förhoppningsvis kommer jag in på andra utbildningen.. Min framtid ser väldigt ljus ut :) nu är målet att må bättre psykiskt så att jag kan känna mitt liv ännu mer underbart ;) hihi.



24 Februari :)

Godmorgon :) inatt har jag väl sovit någorlunda, drömde lite märkligt men det var ingen hemsk mardröm som igår. Men har fått sova lite i alla fall, vilket alltid är bra men är ändå så trött i kroppen!

Igår kväll spelade jag betapet med älsklingen & hans mamma :) därefter skulle jag sova, men då satt jag upptagen med annat istället, det gick inte att gå därifrån förrän jag inte kände något i magen mer.. Det var längesen jag fick det anfallet, men då det händer så blir jag alltid så hungrig :O men jag ville inte äta vid halv ett inatt..

Nu är jag i alla fall vaken :) ska försöka käka lite mannagrynsgröt, det brukar slinka ner på morgonen, sen är det plugga som gäller & i eftermiddag ska jag ta en omgång med dammsugaren :P haha!



Det ser ut som ...

... att jag nu ska stänga ner datorn, göra mig klar för att krypa ner i sängen under det varma täcket ;) hihi.. Om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd för att stänga ögonen & sova.. Tänk om det kommer någon liknande dröm inatt :O jag vill kunna drömma om något fint, kunna få sova gott, vilket jag inte har gjort på tre dagar nu :(

Jag får väl övervinna rädslan att somna just nu, helt enkelt chansa på att jag inte drömmer fler mardrömmar nu & får sova nattens alla timmar, det lär jag behöva inför morgondagen!

Önskar så att jag hade haft älsklingen här hos mig, få känna hans närhet & trygghet ;) älskar dig min underbara skatt, nu & för alltid ;)

Natti Natti



Saknaden ...

... efter dig är STOR! Du kan inte ana vilket stort tomrum du lämnade efter dig! Varje dag är du saknad av alla som kände dig, det går inte att ersätta en person som dig, du var väldigt unik & speciell för oss ;) du finns alltid kvar i våra hjärtan oavsett om det gått dagar eller år sen du lämnade oss!

Jag kommer aldrig glömma alla roliga stunder & minnen tillsammans med dig, du kommer alltid finnas hos mig, jag vet att du vakar över oss & det känns som att du riktigt finns hos oss ibland :) Tänker på dig ;)

Finns även en annan person där saknaden är stor, en person som lever men som jag aldrig kommer få kontakt med igen :( det känns trist för oss få som stod personen nära! Men en olycka skedde & personen blev aldrig sig själv igen efter det, så personen bröt med alla i sitt gamla liv & har startat ett nytt liv sen två-tre år tillbaka nu.. Det finns inte mycket att göra åt det, men det kändes som att jag förlorade ett syskon den dagen ;(

Sen har vi min underbara & fantastiska älskling som jag också saknar ;) men honom kan jag träffa nästan när jag vill, men saknar ändå honom när vi inte ses för jag skulle vilja träffa honom lite mer än vad jag gör, men i nuläget finns inte mycket att göra åt det :P ses snart hoppas jag



Det går ändå ...

Jag har känt mig lite nere efter nattens dröm, den kändes ju så obehagligt verklig så det finns inte.. Nästan som om det hade hänt, men att jag inte mindes hur jag kom till mitt rum där jag satt skakandes :O men var inte oroliga, min älskling har inte gjort något sådant mot mig, för detta var bara en hemsk mardröm..

Men även om jag känt mig nere, sen har jag fortfarande ont i halsen, känner inte mig helt kry så har jag lyckats plugga en hel del idag :) det känns skönt även om man hade velat ligga nerbäddad hela dagen / kvällen i sängen.. Jag har dock druckit mycket te med honung i som brukar hjälpa när jag känner av halsen, suttit varmt klädd i myskläder & pluggat :D
Även om man studerar på distans så finns det inget som heter sjuk, för man måste ändå orka plugga & hinna klart med uppgifterna i tid, så är det med dagens studier, speciellt på högskolan..

Jag känner mig lite snurrig av dagens studier, haha!



Obehaglig dröm :(

Det är nu tredje natten jag drömmer någon form av mardröm & inatt rörde den sig om älsklingen :( jag önskar så att jag aldrig hade behövt drömma det men är samtidigt glad att det inte var verklighet..

Jag var på väg hem till älsklingen för att överraska honom, han var inte hemma när jag kom dit så jag gömde min jacka & mina skor för att han inte skulle se att jag hade kommit dit. Jag släckte så det såg tomt ut.. Det tar en bra stund innan han kommer hem, men jag hör hur han vrider om nyckeln i dörren så jag snabbar mig in i klädkammaren, det skulle ju bli en överraskning.. Jag sitter där helt tyst medan jag samtidigt hör honom & en tjejs röst. Jag hör hur de små skrattar & hör lite av vad de tänker göra, men jag sitter ändå kvar där jag var.. En liten bit av dörren till klädkammaren var öppen så jag kunde se lite i sovrummet men de la inte märke till att jag fanns där.. Då ser jag hur de kysser varandra, tar av sig kläderna & ja, ni vet vad som brukar hända då, sånt som leder till sex :( jag hör hur de stönar & har sig, samtidigt som tårarna börjar komma nerför mina kinder.. Jag är så tyst som jag bara kan men till slut är jag så ledsen när jag hör & ser lite hur de fortsätter där i sovrummet.. Jag går ut, de båda ser mig men det som skrämde mig mest var att de såg så nöjda ut, speciellt älsklingen.. De struntade totalt i att jag stod där & såg hur min pojkvän knullade en annan tjej framför mina ögon.. Jag konfronterar älsklingen men han ber mig kolla så att jag kanske kan lära mig lite av den tjejen! Jag inser att vår kärlek inte betyder ett skit för honom, att han tydligen njuter av att knulla någon framför mina ögon, så jag tar mina saker & går därifrån.. Jag ser ingen skymt av älsklingen som kommer efter, jag kände mig som världens mest ensamma människa, jag känner mig lurad & förkrossad.. Jag sätter mig på gatan utanför, där jag sitter i någon timme tills den här tjejen behagar gå iväg.. Jag ser hur älsklingen kollar på mig med ett stort leende & vinkar åt mig, sen går han in igen.. Och tjejen ville jag bara strypa.. Några månader senare fick jag veta att hon blivit gravid & att de skulle ha barn tillsammans...

Där slutar min dröm, jag vaknar upp kallsvettig, skakar i kroppen & sitter i hörnet vid väggen i sängen :( jag tittar mig omkring & ser att det var en dröm.. Jag andas ut men kände ändå mig rädd.. För drömmen kändes så verklig, jag kunde riktigt känna hur hjärtat slog när jag såg de två tillsammans, hur hjärtat krossades på mig & hur ont det gjorde att se honom njuta av det.. Det var nog en av de mest hemska mardrömmar jag haft, den slår ut den med alla spindlarna.. Jag vill aldrig mer drömma något sådant..

Hur kunde jag ens få en sån dröm inatt!? Jag vet att det är en sjuk dröm, därför är jag otroligt glad att detta var en mardröm, kan inte föreställa mig hur det hade gått om detta hade varit i verkligheten... Jag vill inte ens tänka den tanken..!!



23 Februari :)

Idag blir min minsta systerdotter 1 år :D stort Grattis till Vanna (Savannah).. Det är helt sjukt vad tiden springer iväg snabbt.. Sist jag träffade den lilla var hon inte mer än 4 månader & nu är hon 1 år ;) som det är bestämt så kommer jag att träffa de när jag gör ett stopp på vägen hem från skolan snart :D det ska bli jätte roligt att få träffa de..

Idag är det sängliggande dag :( jag ligger nerbäddad nu, dricker massor av te med honung & hoppas på att halsen ska bli bättre igen :)

Just nu blir det inte mycket bloggande, men kommer att skriva lite senare :D



Natti Natti :D

Nu säger jag godnatt till mina läsare (om det finns några) för nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen & helt enkelt försöka sova mig igenom hela natten, förhoppningsvis utan någon mardröm..

Jag svettas som en tok, är så fasligt varm så jag kommer fasiken att sova utan något inatt & med enbart ett lakan om mig, annars kommer jag ju dö av värmeslag inatt.. Jag kokar snart upp..!! Haha!

Jag önskade att personen hade kunnat vara här nu, han visste precis vad han skulle säga & vad han skulle berätta för att man verkligen skulle tala om hur man mår från det innersta djupet.. Tyvärr finns inte personen i livet, men saknaden kommer alltid vara stor från oss alla :))

Önskar även att jag hade haft älsklingen bredvid mig nu när jag ska sova ;) men jag får istället krama om kudden...

Sov så gott :D



Usch

Det känns nästan som att jag gråter :P ögonen rinner så smått & näsan har blivit täppt :( haha! Det river till & bränner i halsen emellanåt.. För nästan tre veckor sen låg jag hemma med feber & nu detta, jag vill inte vara sjuk.. Men det sägs att när man mår dåligt psykiskt, är stressad osv så har man lättare att ta emot sjukdomar :( meh typiskt då..

Jag förklarade för min lärare varför jag inte var på LIAn om hon ringde ner idag, tillbaka fick jag ett uppmuntrande mail :) hon vet om att jag inte mår bra psykiskt, så hon är förstående till det med.. Jag har nog en av de bästa lärare jag någonsin haft under min tid med studierna, även om hon kan verka sur & sträng ibland så vill hon bara sina elevers bästa :) hon hade ringt ner till LIA platsen & pratat lite med handledaren, jag fick ett mail om det där hon skrev:

- Jag ringde. De tyckte att det gick bra för dig och att du blir godkänd så här långt.

Det är faktiskt glädjande att höra :) jag har redan hört de där tala om att de tycker jag är duktig & klarar av jobbet där :D sen är det så att jag har haft problem med halsen innan, med att svälja maten men det beror på att jag är spänd i halsen, min lärare vet om det.. Hon blev informerad om allt då jag ramlade ihopa på LIAn hösten 2009 :( då det var som allvarligast med min hälsa, då jag började rasa i vikt, åt knappt något alls osv.. Det som gjorde lite uppmuntran var det hon skrev efter :

- Din hals har du problem med rätt mycket. Det blir bättre när du blir äldre och nu är du stressad då blir man lättare sjuk. Jag var likadan när jag var ung och sedan när jag var småbarnsförälder, nu har jag nästan aldrig ont i halsen. Kanske ingen tröst, men det blir bättre!

Oh ja, stressad är man rejält kan jag lova! Jag ser faktiskt framemot att få åka upp om bara någon vecka, det är minsann inte lång tid kvar :O det kan vara rätt bra med lite miljöombyte för mig som mår dåligt & deras miljö där uppe går inte ens att jämföra med här nere :P den är helt annorlunda! Kommer dock sakna älsklingen jätte mycket ;)



Mobil :)

Mellan i söndags eftermiddag & måndag förmiddag så hade jag ingen mobil :) den första timmen kändes det lite jobbigt, då förstod man snabbt hur beroende man egentligen är av att ha en mobil.. Men sen blev det bättre, till slut kändes det nästan skönt att vara utan en :) visst, det var tråkigt att inte kunna skicka sms eller prata i tele med älsklingen, men samtidigt var det skönt utan en mobil..

Men det var faktiskt lika skönt igår förmiddags då jag hade en mobil igen :D nu kan man få tag på mig genom mobilen igen :) dock har jag lite svårare att skicka sms fram till fredag, det är inte gratis för mig & jag har inte hur mycket pengar som helst kvar på telefonen heller, så jag får prioritera :P kan ju inte ladda mobilen än :( känns lite trist, men då får de som ringer gratis till comviq eller så ringa mig istället, hihi ;)

Jag kan klara mig utan mobil, men jag erkänner att jag är en mobilnörd ;) men det står jag också för, tar inte illa upp om någon annan säger det till mig heller, för 95% av Sveriges befolkning är faktiskt mobilnördar...

PS. Nej, mobilen på bilden är inte den jag har nu, detta är den jag hade innan, haha!

Jag är riktigt nöjd med den jag har NU, den är jätte lätt att använda, den väger knappt någonting, den är lätt att skriva på osv.. Liten & bra för mig :) älsklingen sa att hans syrra har likadan mob, det visste jag inte men där ser man ;)



Hemskickad :(

Imorse när jag vaknade kände jag av hur ont jag hade i halsen, frös i kroppen.. Men det skulle inte få hindra mig, trodde jag..!! Vid middagstid kom älsklingen förbi en liten stund & först ville han inte pussa mig för att jag har ont i halsen, hihi.. Han körde mig till jobb, jag fick gå lilla sista biten för jag visste minsann inte vilken gata man kör in på ju.. Ville inte skiljas från honom.. Jag kom till jobb, kände mig frusen & noll ork i kroppen liksom.. Jag var med på rapporten, då säger G till mig "men kära du, du mår inte bra va? Gå hem med dig!".. Efter rapporten pratade handledaren med mig, så han sa till mig att gå hem för att vila lite.. Så jag gick hem :( det känns trist men vad fasiken ska man göra liksom?

Jag hörde med mamma om de fortfarande var hos mormor, nej de stod vid hållplatsen där bussen med var men jag orkade inte springa från övergångsstället, hehe! Så bussen körde men mamma sa till chauffören, haha så när det var rött & bussen ändå stannade så fick jag hoppa på, tack så hemskt mycket.. Så slapp jag stå 20 min i kylan & vänta..

Nu tar jag det lugnt, ligger i sängen & vilar.. Har lagt datorn vid mig, så kollar runt & skrev precis mail till min lärare om detta.. Ska vila resten av dagen/kvällen, så får jag se hur jag mår.. Om det blir LIA imorgon eller på lördag igen!


Det känns så trist att det alltid är något, men jag hoppas verkligen att provsvaren i Mars kommer visa om det är något & så fall vad.. Så att man kan göra något åt det.. De som vet om det säger alla att de tror mitt fysiska mående beror på den saken som kan påverka hela kroppen.. Okej, nu är det dock förkylning jag har fått :( men så blir det i dessa tider & denna förbaskade kyla :(



Ibland ...

... kan bli orolig även om det inte finns någon anledning till det :O jag är en person som ibland får den känslan i kroppen, även om jag faktiskt inte borde känna av det.. Ibland är det störigt & ibland är det normalt & visar att man bara är mänsklig med känslor.. Imorse när jag vaknade hade jag en oroande känsla som spred sig genom hela mig på ett rätt obehagligt sätt.. Den känslan har nu dämpat sig lite, men jag känner mig rätt nere idag & då brukar oron finnas där :O

Halsen gör ont & det typ bränner till hela tiden :( absolut inget roligt, speciellt inte när man ska på LIA om några timmar :( men vi får se hur dagen slutar & hur det kommer att gå.. Men det ska nog gå bara bra :D jag är inte den som viker mig för minsta lilla liksom.. Då skulle jag inte ha jobbat hela sommaren & inte haft mina studier kvar :P

Nu uppdaterar inte jag mer förrän jag har slutat & kommit hem igen :) just nu ska jag plugga på som bara den, innan det är dags att bege sig hemifrån :) ha en fortsatt bra dag allihop :) hörs ikväll :)



22 Februari

Godmorgon :)
Inget trevlig natt för mig, ytterligare en mardröm men om något annat denna gången, vaknade tidigt imorse, lite svettig & var tvungen att känna på kroppen så att det verkligen var en mardröm. Dock har jag ont i halsen :( men det får väl gå ändå.. Sen är jag såå trött efter två nätter av otroligt lite sömn & jag ska jobba sen :O

Jag har nog kanske inte så mycket för tillfället att skriva i min blogg, men uppdaterar mer under förmiddagen :)



Lite rädd ...

De som har följt min blogg vet om att jag mått dåligt ett tag nu av olika anledningar.. Jag har INTE mått så dåligt att jag har velat ta livet av mig (det är jag för feg för, haha) men jag försökte något annat igår förmiddags :(

Jag har forftarande smärtan längre ner i magen, som jag har levt med sen i början av dec :( ska snart tillbaka för nya prover, förhoppningsvis ett svar med.. Så länge har jag fått smärtstillande tabletter..

Igår förmiddags var jag så ledsen, jag kunde inte sluta gråta, jag var riktigt kass & smärtan i magen kände jag av.. Jag tog en smärtstillande, men det slutade inte med en.. Vips som det var så hade jag tagit sju stycken, innan älsklingen tog de resterande i min hand & gömde dem..
Nej, jag försökte inte ta mitt liv, verkligen inte.. Jag ville bara få bort smärtan jag kände i kroppen, smärtan i magen, den smärtan jag just då kände i hjärtat.. Jag vet att det var dumt att göra så, men jag var inte ute efter att skada mig själv.. Jag tog sju stycken men kände ändå inte av något i kroppen, inte det minsta mer än att smärtan i magen försvann.. Den andra smärtan fanns kvar :( jag la mig i sängen för att vila en stund.. Sen kändes det lite bättre igen :)

Jag mår fortfarande dåligt, det går liksom inte bort över natten.. Jag hoppas verkligen att jag kommer få må lika underbart bra som jag gjorde hela hösten :D jag vill inte behöva må som jag gör.. Dock ser jag hellre att de som står mig nära mår bra & har de bra innan jag riktigt tänker på min egen hälsa.. Och just nu är där två som står mig nära som jag faktiskt är orolig för, att de kommer göra något dumt :( jag vet inte hur jag & mitt mående hade tagit det..

Nog om detta, en slutsak, om jag hade försökt ta mitt liv så hade jag använt mig av något mer skadande, inte tagit tabletter som ändå inte gjorde något, haha! Jag blev lite rädd igår, sen drömde jag en mardröm om det, så jag lär nog inte göra om det..



21 Februari :)

Denna måndag började tidigt, jag var uppe redan vid 06-tiden då mamma väckte mig för jag hade inget alarm imorse :( brukar ha mobilen till det ju, hehe! Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra denna tidiga morgon, mörkt var det fortfarande ute med, hehe! Jag la mig ner för att lyssna musik (dumt val), jag råkade faktiskt somna om :O men vaknade när telefonen hem ringde som en tok :) tack vem nu än som ringde :P hann inte svare! Jag sov inget vidare inatt, drömde en mardröm om gårdagen :(

Sen var det bara att stiga upp ur sängen, klä på mig, käka lite smått frukost, som bara blev lite av salladen från igår, haha sen gå ner till bussen :) det var inte så svårt att åka dit med bussen som jag trodde, ett byte bara på Södervärn :P haha! Sen stannar ju bussen nästan precis utanför.. Det tog knappt någon tid där inne, var knappt en enda människa, haha så jag hade turen idag :) på vägen ut ser jag bussen så springer lite över gatan för att hinna med den & på Värnhem hade jag tur att 34an kom :D

Under dagen så har jag pluggat en del, nästan så att jag blev snurrig :P haha! Sen tog jag det lite lugnt, har haft mina funderingar denna dag :P sen var det ju dags att bege sig av igen, haha!

Var på ett informationsmöte ikväll, jag har alltid funnit det intressant & trots att jag inte ansökte så fanns där plats för mig också ;) denna gång var vi fem stycken, de berättade allt som var viktigt att veta. Efteråt intervjuade de oss en & en, där de ställde ett par frågor osv.. På en av frågorna svarade jag så här "Jag vill vara med för att jag tycker om att & vill hjälpa andra människor + att alla människor har lika värde", då sa killen att det var 110% rätt svarat, de tycker om människor som kommer dit & att det är stora anledningen till att dem vill vara med, så nu är jag nästan garanterat vidare :) så jag håller tummarna att jag får vara med :D :D för då kommer jag också vara med i RK :D

Efter infot, som tog typ 1,5 tim med intervjuerna så skulle vi hem, men usch vad det var kallt ute & vi fick stå typ 15 min på Värnhem & vänta på bussen :( inte roligt kan jag lova! Då längtade jag efter min älsklings varma famn att krypa till ;) hihi.. Men till slut var jag hemma i värmen igen, eller det var lite kyligt i lägenheten med men tog mitt täcke, vira om mig & satte mig framför tvn lite för att försöka koppla av, gårdagen vill inte försvinna från mina tankar :(



Sova kanske? :)

Aaa, jag tror det nu är dags för mig att bädda ner mig i sängen & sova ett par timmar :) det hade verkligen suttit skönt just nu, dock lite orolig för älsklingen, kan inte prata med honom förrän imorgon igen :(

Imorgon är jag så illa tvungen att stiga upp redan vid 06.00 tiden & sen lyckas hålla mig vaken tills jag ska åka vid 09 :P fråga mig inte hur det ska gå till, men jag får tvinga mig till det :P jag använder mobil som alarm på morgonen & eftersom jag inte har haft någon mobil sen 13-tiden idag så får mamma vara min väckarklocka imorgon bitti & hon går runt 06-tiden, haha!

Men imorgon har jag mobil igen & det ska bli underbart att få kunna skicka sms till älsklingen igen ;) ska dock bara se hur jag tar mig bäst dit imorgon, men vet att där finns en buss som stannar nästan precis utanför :P hehe!

Sen kommer det bli plugg imorgon & på kvällen jag ska iväg på ett informationsmöte & det är även min sista lediga dag, sen har jag LIA två dagar innan ytterligare två dagars ledighet för att sen jobba lör & sön :)

Sov så gott, Natti Natti



Big Brother :D

Yey, ikväll börjar återigen Big Brother :) det är ett sjukt program som egentligen inte borde finnas men samtidigt sjukt kul att se, hur vuxna människor kan bete sig & rent av göra bort sig osv osv.. Jag har faktiskt kollat på det andra säsonger med, inte så mycket de som var de senaste, men lite ändå.. Jag kommer inte följa det varje dag, jag tänker inte hålla mig uppdaterad hela tiden, no way.. Jag kommer att se det när jag känner för det.. Jag är inte den som dräglar över att få se någon där inne, haha! Vill jag drägla över någon så tittar jag på min älskling ;)

Mamma & jag kollade på det ikväll, det är skoj att se där är folk från Skåne :D haha! Men jag tycker det spårar ut alltmer för varje säsong, så det är inget jag desperat måste kolla på liksom.. Men se det ibland det nekar jag inte till :) hehe!

Men seriöst, vad får folk att vara med där? Pengar & lite kändisskap för att skämma ut sig i tv? Är det värt det efteråt när man kommer ut från huset igen? Om jag så hade varit singel så hade jag aldrig satt min fot i det huset, även om det går att titta på så hade jag inte velat vara en av deltagarna, det är inte min grej liksom.. Och som det är nu tror jag inte ens älsklingen hade velat släppa in mig där, jag vet i alla fall att så länge han är med mig så hade jag inte velat se honom i Big Brother där allt möjligt kan hända...



Älsklingen min <3

INGEN ska någonsin få göra illa min älskling, inte en chans för då får dem med mig & många andra att göra.. Jag kan slåss för honom om det så ska behövas för han ska inte behöva må dåligt p.g.a någon annan!!

Jag kommer göra allt jag kan för att finnas där för honom, så om han skulle vilja ringa mig mitt i natten så får han det.. Jag finns alltid där för honom & kan jag så hade jag kunnat åka till honom om det också skulle behövas..

Man är kanske inte alltid den bästa på att visa det men han vet innerst inne att jag alltid finns där, jag hoppas han verkligen låter mig finnas där med & låter mig få stötta honom till 110%.. Även om jag kanske inte alltid är bästa stödet, för att jag själv mår dåligt så gör jag allt jag kan, offrar allt för honom, han är min stora kärlek & ingen ska göra honom illa utan att komma undan!!

Jag älskar dig över allt annat, jag kommer göra allt för att det ska fortsätta vara vi två det finns ingen som kan ändra på det.. Det är du & jag, evig kärlek älskling..



Tror jag är lite ...

... besviken just nu faktiskt :( jag kan inte tala om varför men jag känner en liten sån känsla just nu springa omkring inom mig. Egentligen så bryr jag mig inte, men folk behöver inte säga en sak till mig, & sedan göra en annan. Då kan de meddetsamma säga det istället.. Jag vet inte om jag vågar hoppas & tro på något mer, det känns bara som att det är besvikelse hela tiden..

Detta är en bagatell jämfört med vad älsklingen går igenom just nu, jag vill finnas där för honom men jag vet inte hur jag ska göra för att kunna finnas där för honom, jag vet inte vad jag ska säga eller göra :O

Dock känner jag ändå en besvikelse, jag var så glad innan efter förmiddagens händelse, men nu känns det inte lika roligt längre, jag tappade den lilla glädjen jag hade för dagen.. :(



Ingen dans på rosor ...

"Du läser på distans, du pluggar hemma.. Då har du mycket fritid & har inga tider att passa osv"...

Det är något som jag får höra en hel del.. Jag läser en utbildning som heter Vård & Omsorg, med inriktning psykiatri & demens, som bedrivs på distans & varar i två år, därav 2-3 intensivveckor per termin :) när vi är klara blir vi undersköterska med specialkompetens & skötare inom psykiatrin osv..

Det finns säker många som läser på distans som håller med mig i detta inlägg faktiskt, för det är ingen dans på rosor som många tror bara för att man pluggar hemma.. Sen finns det dessutom många som väljer att läsa på distans för att kunna arbeta samtidigt..

Att läsa på distans innebär faktiskt en hel del, lite som jag tänker nämna nedan för er läsare, så ni som påstår det ovan kanske kan få en förståelse..

När man läser på distans så är det väldigt viktigt att man har självdisciplin, det krävs en hel del av en som person, man ska kunna planera & lägga upp sina egna studier, man ska klara sig ifrån frestelsen av att göra annat, utan verkligen sätta sig ner & plugga, det innebär mer att läsa & skriva.. På de flesta distansutbildningar får man en studiehanledning i varje kurs, där det står allt man ska göra, när det ska vara klart & betygskriterier etc & varje kurs avslutas med en stor tenta! Man kan få hjälp av lärare, men inte på samma sätt som om man läser inne på en skola (salsbunden).. Men visst finns det fördelar med distansstudier med, men påstå inte att det är en dans på rosor & att man har mer fritid för det har man faktiskt inte.. Under tiden då man har LIA (lärande i arbete), känns som rena "semestern" från studierna.. :)

Jag är nu inne på min fjärde termin, jag tar min examen till sommaren & någon gång under detta 1,5 året så har jag önskat att studierna inte vore på distans, att man hade den där tiden att passa till lektionen, läraren som föreläste osv.. Vi har våra föreläsningar på intensivveckorna, vi har möjliget att maila & ringa vår lärare.. För det finns gånger då man hellre gjort annat för att man "inte känt för" att plugga, vilket kan göra att man hamnar efter eller får sitta med det när man verkligen inte vill det.. Distansstudier är inte för alla, man ska verkligen vara säker på att man klarar av det :)

Jag chockade mig själv, den första terminen var lite jobbig för mig, jag var inte riktigt van vid det men jag fann rätt snabbt min egen studietaktik, som passar bäst för mig & här står jag 1,5 år senare, ett steg närmre examen :D

Ni har nog förstått min poäng med inlägget, att säg inte att distansstudier är rena lyxen utan tider att passa + plugga hemma osv.. Men de som säger så kanske aldrig har studerat på distans & på högskolenivå :P sen finns det de som tycker det är rena lyxen att läsa så (av de som läser på distans), det är lite med vad man läser & hur länge osv..



Gästinlägg från din vän Nina <3

Du är en vän jag känt i många år och som står mig nära och kommer göra så länge till. Tydligen har du och jag känt varandra sen ungefär 10 år tillbaka. Det är många år och fler år kommer det att bli. :) Jag älskar dig min vän och du betyder så otroligt mycket för mig.

Vi har en fin vänskap som betyder mycket för oss båda och som är stark nog att ingen kan få oss att gå ifrån varandra.

Vi träffas inte så ofta, men det betyder inte att vi inte ställer upp för varandra för det. Jag älskar dig så mycket och är så glad för att jag har dig som min vän.

Idag ska vi på Disney On Ice och det ska bli roligt. Utan dig vet jag inte var jag hade varit idag. Det betyder så otroligt mycket för mig att du vill ställa upp för mig. Du är den enda utanför min familj som står mig närmst och min fästman Don.

Utan dig, Dons och min familjs stöd hade jag inte varit den jag är idag. Ni betyder så fruktansvärt mycket för mig! <3 Ni är underabara personer. :)

Skriver ett gästinlägg snart igen som lite uppmuntran. :) Fick lite hjärnsläpp nu.. :P



Mardrömsnatt :(

Godmorgon alla som läser här ;) hoppas ni har sovit gott inatt & vaknat av den härliga sol som iaf finns i Malmö för tillfället :)

Inatt har jag verkligen sovit dåligt, det har varit rena katastrofen.. Jag hade värsta mardrömmen om att jag förlorade det jag nämnde sist i bloggen igår :( bara tanken av att mardrömmen kommer upp i huvudet när jag skriver detta inlägg får mig att må illa, tänk om mardrömmen snart blir verklighet, att den dagen är nära nu? Jag kanske helt enkelt får förbereda mig på det, för det jag fick veta innan jag skulle sova (efter jag stängt ner datorn osv) gjorde mig ännu mer rädd för det...

Jag sitter just nu i en ekonomikris, som gör mig rätt så deprimerad :( det påverkar också mitt mående till det sämre :( *ledsen*, men jag får försöka ta mig ur den på något sätt, har ett alternativ till det, eller två egentligen men vi får helt enkelt se hur detta löser sig..
Den ekonomiska krisen innebär att min period av gratis har nu tagit slut, dock har jag lite pengar kvar men de tar snart slut så då vet ni varför jag inte kan skicka några sms.. Jag har gratis tillgång till internet (facebook) i mobilen, men jag är inte den som MÅSTE uppdatera status & kolla face, så jag försöker låta bli det.. Jag har liksom min dator till sånt ;) jag är inte beroende av min mobil, som så många andra jag känner :D haha!

Nu ska jag käka lite frukost (även om jag inte har aptit), sen ska jag duscha lite & sen får jag se vad dagen har att bjuda på ;) see ya!



Jag är rädd :( ....

... att jag nu kommer förlora det som betyder mest för mig i mitt liv :( bara tanken på att det kan bli så får mig att skaka i kroppen av rädsla & oro.. Jag vet inte hur jag kan göra för att det inte ska hända, men om jag mår dåligt nu så kommer jag må ännu sämre om jag förlorar det.. Jag tar på mig allt, jag är den som redan ligger ner så jag kan ta ALLT på mig, så behöver ingen annan må dåligt för något..

Jag vill inte ha denna känslan i kroppen, jag vill inte sitta här & skaka av rädslan, tanken gör mig ledsen & jag vill inte ens tänka den tanken.. Jag kommer gå under helt om detta nu inträffar.. Jag vet inte vad jag ska göra, eller ta mig till, men det är inte enbart jag som ska vara rädd för det, eller visserligen så är det bara jag, men hur ska man annars känna då? :O

Nä, jag ska väl bädda in mig så mycket jag kan i täcket, lägga mig i sängen & helt enkelt försöka sova (vilket kommer vara omöjligt med denna rädslan hos mig), hoppas på att morgondagen blir bättre, men det återstår att se det med.. För tydligen är det inte jag som fick mig en tankeställare efter idag så nu kom rädslan ännu mer.. Det är andra gången det funnits en ordentlig tankeställare & ingen av gångerna är från mig :O vad säger det?? Att jag nästan med säkerhet förlorar det som får mig att vakna om morgonen, som får mig att se ljusare på framtiden, det som får mig att våga drömma & hoppas.. Snart slocknar det & då är det minsann kört :(

Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu :((((



Kanske inte så bra ... Eller ...

... jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta nu :O jag fick en tillsägelse att gå upp lite i vikt, så en gång i veckan ställer jag mig på vågen. Jag missade förra veckan, men nu har jag gått ner 3kg :( ska jag tolka det som bra eller mindre bra & hur ska jag göra nu??

Jag äter faktiskt mat, så detta måste nog bero på mitt mående för annars borde jag väl inte gå ner, eller jag har visserligen haft problem med det sen 2008, men ändå liksom :O

Dock ser inte jag mig som smal, jag tycker inte att jag är något smal, så för min del så gör de inget att de kilona försvann & mer får gärna försvinna också :) inte mig emot, haha! För när jag ser mig i spegeln eller foto, så ser jag inte den smala jag som alla påstår jag är eller så har de fel på ögonen, haha!

Jag får väl se vad vågen visar nästa vecka, hoppas på något bra dock :) återstår att se, är en vecka till dess, hihi :P



Hmm ...

Jag vill absolut INTE att folk ska tycka synd om mig, inte heller tro att jag är psykiskt sjuk (som många ändå tror :O) bara för att jag skriver detta nu!

Jag förstår inte riktigt varför folk ser en som om man vore psykiskt sjuk bara för att jag har kommit in i en ordentlig svacka nu i snart två månader.. Har ni under denna tid sett mig skratta, le, vara glad, vara lycklig osv?? Ja, det har ni, så varför ser ni mig då som någon som skulle behöva finnas inne på psyket?? :O jag försöker liksom inte ta mitt liv, jag mår inte så dåligt att jag inte klarar av vardagen osv..

Det är så att jag kan inte hjälpa att folk tycker om att ta mig för givet (även om de aldrig kommer erkänna det), att de tror att oavsett hur de är mot mig så kommer jag alltid att finnas kvar, de har inget att förlora osv.. Ja, jag mår dåligt men inte psykiskt dåligt i den bemärkelsen som de orden står för. Jag behöver ingen psykiatrisk hjälp för det..

Under januari månad kämpade jag med att komma tillbaka igen, att få känna samma glädje & lycka som jag har gjort under förra året.. Men hela detta året startade med en helvetes vecka & därefter blev det inte bättre, utan bara värre.. Jag kan inte hjälpa att jag är lite mer känslig just nu, men om vissa hade öppnat ögonen & insett hur de behandlar mig, hur de är mot mig så kanske någon förstår varför jag mår som jag gör.. Jag lovade mig själv att ingen någonsin skulle få trycka ner mig igen, men folk trampar på den som redan ligger ner & då blir det inte lättare heller..

Jag vill verkligen inte må så här, men jag orkar inte kämpa längre nu om någon ska trycka ner mig så fort jag känner allt bättre igen.. Om folk bara kunde acceptera mig helt för den jag är & inte döma ut mig för minsta lilla så hade allt sett annorlunda ut nu. Jag är inte perfekt, jag har mina brister jag med, men jag skulle inte få för mig att ta någon annan för givet, speciellt inte den jag älskar..

Jag är otroligt glad att jag har mina studier & min LIA som får mig att tänka på annat några timmar om dagarna, annars hade jag gått under för längesen.. Ingen behöver vara orolig för mig, jag fortsätter leva mitt liv, för jag tänker på andras mående innan jag tänker på mig själv, annars hade jag brytt mig lite mer om min egen hälsa också. Jag önskar bara att det fanns någon som kan förstå mig, hur det känns att må så här, som jag kanske kan vända mig till utan att den dömer mig.. Jag känner just nu, att jag bryr mig inte vad som händer & tror inte någon annan gör det heller.. Jag orkar inte med att någon tycker synd om mig, för det gör inte mig något bättre... Men jag har också rätt att få säga till när jag inte orkar ta emot mer skit från andra...



18 Februari = Fredag :D

Yey idag är det minsann fredag :D vilket innebär helg & jag är LEDIG :D ja, det är riktigt skönt då jag ska försöka få rätt på förkylningen :O jag har problem med näsan, den har varit så i över en månad nu, men den verkar inte vilja bryta ut ordentligt, istället blir näsan täppt, ögonen rinner emellanåt & rösten blir lite konstig, men detta har inte hindrat mig än & ska inte göra det sen heller :)

Nog om det, jag ska snart göra lite mannagrynsgröt & macka till det ;) sen ska jag plocka undan lite, dammsuga & diska från igår :) så det ska nog gå bra, antar jag!

Uppdaterar bloggen senare igen :)



Sängen kallar ;)

Nu kallar faktiskt sängen på mig & mina ögonen skriker "blunda blunda" & det som händer om jag blundar är att jag somnar ;) men först ska jag stänga ner datorn & göra mig klar för sängen, det skulle dock inte förvåna mig att när det är gjort & jag bäddat ner mig så ligger jag där helt pigg, haha :P

Idag har man gjort två gästinlägg :) ett i älsklingens blogg & ett i vännen Ninas blogg :) tycker sånt är roligt att få lov att göra, speciellt när de som allra minst anar det :) skulle vilja se deras miner när de ser inläggen, hehe!

Vill någon överraska mig med ett gästinlägg så bara säg till ;) tycker som sagt det är roligt, att få överraska & bli överraskad ;) roligare om det sker mer än en gång ;)

Men nu säger jag godnatt för denna kväll, dags att krypa ner i sängen & sen njuta av mina lediga dagar :D yey!

Sov så gott
Natti Natti



Du är mobilnörd då du ...

Vi hade diskussion om detta med dagens mobilanvändning, det är stor skillnad med nu & när jag tex var 14 & fick min första mobil :) en mobil ska man egentligen ha för att ringa & skicka sms från, internet har man liksom på en dator.. Vi hamnade i en diskussion när man hamnar i den så kallade sitsen "mobilnörd", som egentligen inte är något negativt, det är beroende på hur mycket & vad man använder mobilen till, haha! Det stämmer riktigt bra :) det finns även artikel om detta med mobilnörd :P haha!

Vad avgör om man är en mobilnörd? Jo, det finns olika anledningar men de främsta är när man blir beroende av mobilen så att man bara måste :

- kolla facbook, uppdatera sin status genom mobilen osv.. Oavsett vilken tid på dygnet, speciellt under arbetstid (även på sin rast).. Har man en dator behöver man egentligen inte kolla face på mob, antingen är man face beroende eller mobilnörd, haha!

- använder MSN på mobilen, haha!

- kollar mail, nyheter osv

- måste blogga genom sin mobil!

- blir beroende att alltid ha telefonen i närheten.

Jag blir kallad mobilnörd för att jag skickar väldigt mycket sms ;) men jag tar inte illa vid mig för jag vet att jag måste kolla om det har kommit sms från älsklingen eller någon av de närmsta vännerna ;) jag har kollat face EN gång från mob, men kände att det är inget för mig, för jag klarar mig utan face osv, då använder jag min dator när jag vill kolla :D

Jag pikar inte någon att vara mobilnörd, men 80% av sveriges befolkning är mobilnördar, speciellt de med de nyaste modellerna :) haha! De mobilerna gör allt annat än vad de behövs för, så enkelt är det & finns skrivet överallt men människor betalar dyrt för både mob & dator samtidigt :( sen gnäller de över sin ekonomi, haha!

Finns det någon här som hade klarat av att vara utan en mobil för en vecka!!?? Hur mycket använder du din mobil & till vad?? Var helst ärliga, både mot er själva & andra tack!



Torsdag!

Nu har jag kommit hem efter en eftermiddag/kväll på min LIA :) det har varit lugnt, med en hel del prat & diskussioner & några av dem boende har fått berätta lite minnen som de kommer ihåg så väl :) det syns att de tycker om att prata om det & för det mesta är det intressant att lyssna på :) sen har det varit en diskussion om "nörd", men det kommer jag skriva i ett eget inlägg, haha det mesta stämmer verkligen in & på såå många människor också :) haha!

Resten av kvällen kommer spenderas med lugnt hemma, jag ska kolla lite på CSI Miami & sen blir det nog sängen för min del tror jag :)



LIA dags :)

Nu är det snart tid för mig att göra min sista LIA dag för denna veckan :) jag kommer att vara där hela kvällen, för sen är jag ledig i fyra hela dagar :D jätte skönt minsann! Nu hoppas jag bara att det kommer gå bra på LIAn idag, att mitt mående inte tar helt över min kropp, för då kommer det inte att gå så jätte bra för min del idag :( så jag får hoppas att dessa timmarna kan få mig lite på andra tankar, för sen blir det detsamma när jag kommer hem igen, tankarna snurrar omkring, oron & allt skit far omkring i kroppen men men..

Ha en bra dag allihop :) hoppas ni får mer ut av den än vad jag kommer att få..



17 Februari :O

Usch för denna morgon :( det har varit en otroligt jobbig natt, då jag har legat med oro i hela kroppen, vaknat till ett x antal gånger & verkligen inte fått någon bra sömn, som jag önskar jag hade haft.

Det är inte bara mitt eget mående som oroar mig, jag oroar mig just nu för den ekonomiska biten, hur jag ska kunna klara mig med typ 50kr tills jag får pengar igen, hur det ska gå med mig osv.. Ja, 50kr är alltid något men också det enda jag äger då det har varit mycket räkningar, akutbesök, liknande som blivit betalda. Sen har jag fått köpa mig lite nya tröjor osv som jag verkligen behövde & lite för nöjen :) men det är något jag oroar mig för i en vecka nu :(

Jag får även passa på att använda mitt busskort för det slutar om några dagar sen kan jag inte använda det mer, ikväll går mitt kontantkort ut så kan inte skicka sms eller så mer heller :( men jag ska nog klara det ändå..

Just nu vet jag varken ut eller in, jag vet inte vad jag ska göra, eller hur jag ska vara, jag är som ett stort FRÅGETECKEN just nu, jag orkar ingenting & jag vet inte hur allt kommer lösa sig igen, eller om det någonsin kommer att göra det..

Jag får väl bita i det sura äpplet & försöka ändå, även om det kommer bli tufft för mig, men jag har kämpat i snart två månader, jag orkar snart inte mycket längre till, jag går snart under eller ramlar ihop. Nej, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig för det gör inte mig bättre nämligen, jag vill bara folk ska förstå att jag inte är mer än mänsklig, att jag också har känslor, att man inte kan ge mig hur mycket skit som helst & tro allt är normalt osv..

Idag ska jag orka med praktiken, sen är jag ledig i fyra dagar då jag ska passa på att njuta & vila :)



Ni ska vara ...

... glada om ni hör av mig eller ser mig igen för nu har detta gått över gränsen :( jag mår verkligen inget bra av detta.. Så nu kan alla som tycker illa om mig glädjas av att mitt liv verkligen rasar ihop, snabbare än någonsin.. Jag är strax nere på botten, denna gången vet jag tyvärr inte om jag kommer klara att ta mig upp igen, jag är hemskt ledsen men detta ser ut att ha blivit katastrof..
Nej, detta är verkligen INGET rop på hjälp & det är heller inte så att jag behöver psykiatrisk hjälp.. Men ni kan också se hur det går när ni tar mig för givet & att jag en dag inte finns där...

Så har ni tur, så kanske ni ser & hör av mig igen :) nej, jag ska inte ta mitt liv, man kan försvinna på annat sätt med..



Nu vill jag ...

... bara komma så LÅNGT bort som det bara går att komma.. Jag orkar verkligen inte mycket mer av detta, jag kommer snart att hamna på psyket om detta fortsätter, eller kanske inte riktigt på psyket men jag kommer inte fortsätta vara mig själv längre..

Jag mår verkligen inget bra, så det är ett under att jag ens stiger upp ur sängen om morgnarna, att jag går till min LIA, att jag träffar vänner, pojkvännen trots att jag mår som jag gör.. Vid det här laget så borde jag ha gått under, men jag kämpar ändå även om jag ibland bara vill ge upp & strunta i allt...

Hade jag haft pengarna så hade jag stuckit för längesen, bara få komma bort ett tag, sluppit höra hur mycket fel där är på mig.. Trött på alla som tar för givet att jag alltid ska finnas där, men som sedan behandlar mig som om jag inte vore någonting liksom..

Nu ger jag upp...!!!!



Brrr kallt :(

Fy sjutton vad det ska blåsa ute då :( & inte nog med det, det är ju så fruktansvärt kallt att kylan går rakt genom kläderna! När jag gick utanför källar dörren i måndags höll jag på att dö, ville bara gå in igen så kallt som det var.. Tisdagsmorgonen var likadan & inte blev det bättre av att det var nästan lika kallt inne i bussen som ute :( man såg riktigt hur folk frös på bussen & skulle man hålla i sig så var de iskalla, ingen värme alls liksom.. Jag var en isbit både mån & tis morgon när jag väl kom fram..

Denna kylan är fruktansvärd, jag tycker inte om den :( visst är det kallt ute men det hade inte varit så kallt om det hade slutat blåsa. Det är ett mirakel att man inte en dag bara blåser iväg :P haha!

Nu ser man verkligen framemot våren, värmen & sommaren :)



Förvirrad :O

Jag är en aning förvirrad just nu, detta kom som en stor chock. Inte trodde jag att det skulle bli så här, inte ens i min värsta mardröm skulle jag tycka det. Jag tänker inte ens skriva i bloggen vad det handlar om, för det har inte alla med att göra, men detta är något som känns för mig.. För oavsett vad jag säger så vänds det emot mig hela tiden, något jag snart har fått nog av riktigt, för det är inte bara jag.. Visst har jag också lite, men om personen inte öppnar ögonen snart, så är det inte jag som förlorar.. Jag vill bara inte bli mer sårad än vad jag känner mig just nu, allt känns så förvirrande :( jag vet inte hur mycket mer jag klarar av, för allt känns som mitt fel hela tiden, även de gånger jag inte ens har gjort något.. Blir det som det har pratats om i eftermiddag, så kommer jag nog inte klara av det, det kommer kännas som den längsta evigheten i mitt liv som jag måste ta mig igenom... Och just nu är jag så fattig att jag inte heller kan göra ett skit, inte ens åka någonstans mer, så man hade fått sitta hemma & tråka ut sig själv med.. Kanske är det som personen säger, att det blir bättre men det kan också innebära stora förluster & är personen beredd att ta den risken?? Aja, vi får helt enkelt se hur detta går, det kan bara bli bättre eller så mycket sämre.. Men jag har gjort en stor förändring, då jag ändrade hela mig & började se saker annorlunda i somras, därav hela hösten blev nästintill perfekt, denna gång kanske det är personen ifråga som borde göra samma sak...

Nej, just nu känner jag mig sårad & ledsen av detta, men visst jag tar på mig allt så slipper personen känna sig som skurken i det hela, men jag börjar undra hur jag ska kunna förmedla till personen att personen behöver verkligen ändra på sig innan personen förstör allt, men personen bryr sig väl ändå inte :(( annars hade personen inte varit som den är mot mig nu..



Hon är inte min vän längre...

Jag kommer aldrig mer att se bakåt på våran vänskap, jag tänker minsann inte stå kvar & ta emot mer skit från henne nu! Jag har alltid funnits där för henne, jag har förlåtit mycket, jag har lyssnat på henne osv.. Hon var mycket bättre vän tidigare, vad som har hänt med henne vet jag inte :( eller så är jag väl inte en vän som är fin nog i hennes ögon bara för att jag inte har det senaste som alla andra har..

Jag har inget illa att säga om henne, men jag önskar bara att tjejen kan öppna sina ögon & se vad hon håller på med, hon sveper själv bort sina riktiga vänner en efter en med sitt beteende, att hon måste sluta ta sina vänner för givet, att de alltid kommer finnas där osv.. Nu har hon ju förlorat en vän :( & jag tänker inte gå tillbaka heller..

Men hur hon kan gå & tro, säga till sin pojkvän att jag skulle vara avundsjuk på henne är bara skrattretande, hon har INGET som jag skulle vilja ha/strävar efter nämligen.. Inte en chans :) hur kan jag vara avundsjuk på en människa som inte ens har någon utbildning, som tar illa vid sig om någon tycker illa om henne, som måste vara omtyckt av alla, som köper det nyaste som alla andra med har, som glömmer bort sina vänner, som snackar skit till sin pojkvän, som går bakom ryggen på en & låtsas vara ens vän??? Skulle jag vara avundsjuk på en sådan människa?? Verkligen inte en chans att jag är...

Hon märker inte det själva, men hon är väldigt beroende av vad andra tycker om henne! Hon är kaxig på facebook, skriver saker för att få sympati från andra, för de ska tycka synd om henne men i själva verket så spelar hon ett dubbelspel, för att framstå som bättre & andra sämre!

Jag baktalar inte henne, för hon var en super go vän som jag verkligen litade på, men tji fick jag för det :( jag hoppas för hennes eget bästa att hon snarast inser att materiella saker inte är viktigare än hennes vänner, jag hoppas att hon inte är likadan mot sin pojkvän, för då kommer hon snart leva ensam.. Hon har redan på kort tid förlorat vänner, nu försvann en till (jag).. Bryr man sig inte borde man inte ha vänner, men tänk på det som är mer viktigt än pengar & nyaste sakerna osv...




16 Februari :)

Min LEDIGA dag :)) yey! Det var minsann skönt att få sova ut lite, även om jag var uppe redan vid 9-tiden :P haha! Imorgon är det jobb igen & sen är jag ledig i ett par dagar, vilket känns skönt :) Nästa vecka har jag två dagar, sen är jag ledig en & fredagen består av tentaskrivande & sen jobbar jag helgen :) hihi..

Idag blir det en lugn dag för min del, har bestämt att träffa Nina om hon nu inte glömmer bort att vi sagt vi ska ses idag :( för då vet jag snart inte om hon verkligen ser mig som sin närmsta vän, för man glömmer inte bort när man har bestämt liksom... Så vi får se :)

Det blir även lite pluggande idag, inte alltför mycket men en del hade jag tänkt :) måste bli klart med det, så att jag kan få skriva min tenta nästa fredag :)

Dock så ska jag duscha & äta frukost nu :)



Sov så gott :)

Nu passar jag på att säga godnatt :) redan för några timmar sen hade jag behövt tändstickor för att hålla ögonen öppna, så är det fortfarande fast ännu värre :P jag skulle lägga mig tidigt ikväll, men magen satte igång så jag tvingade mig själv att vara uppe en stund till :) men nu ska jag minsann krypa ner i sängen min & bara drömma mig bort :D :D & ska inte tänka på den som sa jag var mindre värd bara för jag inte skaffar Iphone & är som alla andra!!

Sov så gott
Natti Natti





Dröm vidare :P

Helt seriöst, snart förstår jag mig inte på vissa folk hur tänker dem egentligen!? Varför ska man behöva ha den senaste mobilen, nyaste kläderna, finaste möblerna etc för att vara värd något i denna värld? Jag förstår inte hur folk kan vara beroende av vad andra tycker & tänker om dem, att har man inte det jag nämnde så tycker de inte om en det är fan helt sjukt att det är så i dagens samhälle..


Jag fick ett erbjudande om att teckna ett abonnemang billigt på en Iphone :P haha, jag skrattade för detta är femte gången de frågar mig nu & de får ett starkt nej varje gång :) jag skiter fullständigt i Iphone, jag vill inte ha en & kommer aldrig vilja det heller, så nu hoppas jag inte de frågar mig igen för då kommer jag få spel..!!

Personligen är det inte min smak av telefon & sen det värsta av allt, det är så sjukt tråkigt att ha en mobil som typ alla andra har med :( var man än är så ser man människor med en Iphone i handen, haha! Finns många telefoner som är MINST lika bra som de, men det är som sagt nästan ett "måste" att ha en Iphone i dagens samhälle.. Jag är inte ett dugg avundsjuk om ni nu skulle tro det, för jag skulle aldrig i mitt liv lägga ut pengar på en sån telefon.. En mobil är till för att kunna ringa & skicka sms, även ta lite bilder osv... Varför ska alla ha en Iphone, när dem flesta ändå säljer de igen!? vad är då meningen med telefonen!?

Detta inlägg är inte pikat mot någon, jo kanske en person men hon vet redan om det & hon höll bara med för hon vet själv hur en människa kan bli beroende av sin Iphone! Varför finns datorerna, varför har man en dator när man ändå sitter & surfar från sin mobil!?

Att jag kommer in på detta med Iphone är för gubben som frågat mig fem gånger nu sa senast "Det är klart du ska ha en Iphone precis som alla andra" WTF!!! Nej, jag vill absolut inte ha någon som alla andra har, jag är nöjd med det jag har, jag behöver inte ha det senaste för att vara lycklig ;) Det finns saker som är mer värdefulla i mitt liv än dyra materiella saker & den åsikten står jag för..!!

Alla som har en Iphone är INTE det, men dem flesta blir fan kåta av sin telefon, det är bara att öppna ögonen så ser ni det, det är de själva som inte märker det :) skryt inte för mig att ni har en Iphone för jag tar inte åt mig av det, jag är nöjd med den mobil jag har, den är perfekt att skicka sms från & bra att ringa med, det räcker för mig :))

DET ÄR UPP TILL VAR & EN VILKEN MOB MAN VILL HA, JAG BRYR MIG INTE VEM SOM HAR EN IPHONE ELLER INTE, MEN KOM ALDRIG TILL MIG & SÄG ATT JAG INTE SKULLE VARA VÄRD NÅGOT BARA FÖR ATT JAG VÄLJER ATT INTE HA EN TELEFON SOM ALLA ANDRA HAR, JAG ÄR INTE SOM ALLA ANDRA, FÖR DET ÄR EN MOB GÖR ALLT ANNAT ÄN VAD MAN BEHÖVER LIKSOM.. Varför ha en dator när man använder mob till att uppdatera face, ladda upp bilder, skriva blogg, kollar mail, sitter på msn osv..



15 Februari :)

Kvällen kommer att vara otroligt lugn :) det krävs alldeles snart tändstickor för att hålla mina ögon öppna :P så trött är jag, somnar direkt om jag lägger mig ner, haha! Men det är för tidigt för att sova nu, men jag kommer inte vara uppe länge ikväll :) ibland är det skönt att lägga sig tidigt med..

Dagen på LIAn har varit bra :) jag fick bestämma vem jag & min handledare skulle ta upp :D, jag hjälpte till med maten då jag skalade potatisen & gjorde salladen :) sen torkade jag av hela skafferiet, det var inte det lättaste :P haha! För tänk er ett skafferi, där det kanske finns enstaka av varje, men här var det så många fler & jag flyttade allt för att kunna torka ordentligt, ska jag göra det så ska det också vara ORDENTLIGT ;) sen blev det lunch & den fick vi smaka av så idag har jag minsann ätit fisk, men den var jätte god ju :) sen var det lugnt, många vilar en stund efter maten sen skulle jag sluta för dagen :))

Det går inte att räkna hur många gånger man får höra ordet Tack varje dag ;) det glädjer att man uppskattas för det man gör & för att man finns :) det är personer som verkligen inte tar en för givet & dem flesta får en till att skratta :) det känns bra i hjärtat när man uppskattas för den man är, för det man gör & inte tas för givet av folk..

"Nu ska jag minsann ha en smörgås till & det är nu", "Var inte elaka, ge mig en smörgås NU", hörs det högt & tydligt på nästan hela avd :P en kort stund där efter ser vi att hon sover vi bordet, hehe! Vissa har sina goa uttryck & saker för sig helt enkelt, haha!



Dagen slut :)

Som jag nämnde i dagens första inlägg så har jag alla hjärtans dag året om, inte bara på en speciell dag ;) därför jag inte firar med något speciellt denna dag, tyvärr.. Det har jag aldrig gjort för jag har alltid spenderat alla hjärtans dag med någon vän, förutom förra året då jag var med en tjejkompis men gick sedan iväg på annat håll & hon på sitt :P

Kvällen blev dock inte som vi hade tänkt oss, men det var en del mys ändå med älsklingen min ;) kvällen bestod av större delen mysigt hemma hos mig, där även min mamma var hemma :) jag är glad över att se hur bra min mamma & min älskling kommer överens med varandra.. :) mysigast var när vi låg i min säng & bara snackade med varandra, gamla minnen & lite annat ;) sen åkte han hem..

Jag tänker bara uppdatera lite om kvällen, för jag ska alldeles strax krypa ner i sängen & sova, börjar liksom 7 imorgon igen :( suck, men på onsdag ska jag minsann unna mig själv en liten sovmorgon :D imorgon ska jag tillbaka till den vanliga avd jag brukar vara på :D det ska bli skoj, saknade avd lite när jag var ovanför på besök idag :P hehe!

Jag hoppas att de som verkligen bryr sig om alla hjärtans dag har haft en bra dag, med mycket kärlek & mys <3

Nu kryper jag ner i sängen & drömmer mig bort ;) Natti Natti



Intressant :)

Ja, då var det att stiga upp tidigt imorse :P vid 05.20 så ringde alarmet men jag gick inte upp förrän omkring 05.45 då jag hade snoosat färdigt, haha! Klädde på mig i lugn & ro, jag såg mer död ut än levande :P jag hann inte mer än gå utanför källardörren så började jag frysa, usch vad det blåste kallt ute :( jag var som en isbit när jag sedan kom fram för den lilla stunden på bussen gjorde inte det bättre när det var nästan lika kallt inne i bussen som utanför, haha!

Idag var jag på en annan avdelning, ovanför den jag brukar vara på :P när jag kom dit var det tomt, mörkt & ingen personal där :O men sen kom de, de tre som jobbade verkade vara trevliga personer.. Det är inte mycket skillnad mellan avdelningarna, "rutinerna" & det som ska göras är det samma, det ser likadant ut på ytan, men dock andra färger & möblering & det enda som egentligen skiljer riktigt är de boende :) för detta var dementa.. Timmarna sprang snabbt iväg, även om stora delar av tiden var dryg för där fanns knappt något att göra, de boende satt typ & sov nästan hela tiden vid bordet, hehe..

Rätt som jag var uppe i att mata en av de boende så var det tid att gå hem :) på vägen hem handlade jag det som ska vara i salladen + lite annat som jag behöver hemma, sen kom jag äntligen hem :D det är skönt med lite kortare dagar, speciellt när man är riktigt trött, hehe :P



Alla Hjärtans Dag <3

I min värld är det ingen viktig dag för mig, för i min vardag är det alla hjärtans dag året om <3 jag behöver inte en speciell dag för att visa min kärlek / uppskattning till någon lite mer, det kan nämligen jag göra vilken dag som helst liksom :)

Dem som tjänar mest på denna dag är alla affärer :P

Visst kan man göra något litet tillsammans med någon vän, sin partner, familj etc om man vill denna dag :) men jag är dock inte den som köper saker/presenter för att ge bort denna dag, det känns inte speciellt för mig, sen dessutom känns det inte som alla hjärtans dag idag ändå för mig, haha!

Min älskling kommer hem till mig sen, så vi ska äta lite middag sen blir det väl antagligen bio eller liknande ikväll



Otroligt

Jag var inne lite på face tidigare, för att ladda upp lite bilder som jag fann på minneskortet, som jag totalt glömt, haha :) sån knas jag är!

Men det var inte foto som jag skulle skriva om nu, samtidigt ser jag en gammal klasskamrat som uppdaterat sin status & det är helt otroligt hur vidriga människor kan vara :( det är oacceptabelt liksom.. Hon skrev om hur ledsen hon var efter det som hänt inatt, där var många som försökte stötta henne.. Jag har inte den bästa kontakten med henne numera, men det gick att läsa lite på kommentarerna.. Hennes pojkvän hade kommit hem inatt, väckt henne & berättat att han precis hade varit otrogen mot henne :( hur vidrig får man vara!! Och killen hade inte gjort det bättre, utan bara det sämre så hon slängde ut honom från sin lägenhet.. Hon ville inte ha med honom att göra mer, han brydde inte ens sig om att det tagit slut :O bara på ett sådant sätt märker man att en person inte bryr sig om kärleken ju.. Jag tycker synd om henne att hon fått hjärtat krossat på det sättet.. Det är otroligt (inte på ett bra sätt) att det finns så många som är otrogna mot sina flickvänner/pojkvänner, det är helt sjukt..

Nej, usch det finns inte en enda ursäkt för otrohet, inte i min värld i alla fall, där är otrohet oförlåtlig & oacceptabelt oavsett vad.. Det spelar ingen roll om man har haft ett bråk/tjafs, börjar tröttna på varandra osv för det ursäktar inte otroheten för det.. För då lämnar man den man är i förhållande med innan man springer till någon annan.. Många skyller på alkohol, världens mest dåliga ursäkt.. Man har gjort ett val när man går ut & är otrogen.. Det gäller även om man skulle fatta tycke / bli intresserad av någon annan, man fortsätter inte ens med att ses förrän man gått ur sitt förhållande.. Jag förstår inte hur folk kan såra någon de säger att de älskar på ett sådant sätt :O

Alltså, jag kan säga så här, jag är inte direkt rädd för att min älskling ska lämna mig, utan det som gör mig lite rädd är att han ska gå till någon annan, typ ha sex med någon annan eller falla för någon annan bättre osv.. Jag har inte det i tankarna, för jag vet att han inte skulle såra mig på det sättet eller göra något sådant men är man i ett förhållande så oavsett hur bra man än har det så finns alltid en liten rädsla att man ska förlora den man älskar på det sättet..

Det finns liksom personer som struntar i om någon har en partnern, den gör allt i sin makt för att få i säng personen ändå :( det är sjukt vad människor kan göra för att förstöra någon annans lycka.. Men sen gäller det också att personen i förhållandet kan stå emot frestelsen..


Jag är otroligt glad att jag har min älskling som håller sig trogen mot mig ;) jag älskar dig mitt underbara hjärta skulle han få för sig att göra något bakom min rygg, eller någon får honom till det, så har han ändå gjort det med eget val, men då behöver han inte tänka något mer på mig, för jag kan inte förlåta en sådan sak :(



13 Februari :)

Då börjar denna veckan närma sig sitt slut :) vilket är skönt på det sättet att tiden går framåt :) hehe! Imorgon är det en ny vecka, med nya möjligheter :D

Förmiddagen spenderade jag tillsammans med älsklingen, vi hade det mysigt & tog ett bad tillsammans ;) även om det var lite trångt i badkaret, men jag älskar att bada så :) det var extra mysigt tillsammans med honom


Sen har jag gjort vid i det stora rummet & långt om länge blev jag klar :) eller där är bara lite kvar nu, men efter att ha spenderat några timmar med det så tog jag uppehåll för kvällen & då var ändå klockan omkring 19-tiden.. Jag ska ju för sjutton jobba imorgon :P jag kan ju inte komma dit som en vandrande zoombie, haha!



Utmaning :D

Jag heter: Manella
Jag vill: mysa
Jag har: magont
Jag är rädd för: maskar
Jag är inte: mes
Jag sjunger: mycket
Jag är: mysig
Ett djur jag påminner om: mygga :P
Jag gillar: melon (vatten)

Jag utmanar:
alla läsare som inte är rädda för lite utmaningar i sin blogg!

Kopiera in detta till din egen blogg & svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn. INTE LÄTT!!! Anta nu utmaningen :))




12 Februari

Men varför får jag hela tiden för mig att det är september månad nu :O haha, min vimsighet har nog tagit över mig :P det skulle dock inte förvåna mig.. Det är ju fasiken bara Februari ännu :P jag får nog slå huvudet i väggen, se om det kanske ställer hjärncellerna till rätta :P hahaha! Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, har verkligen inte sovit mycket inatt :( så kan det bli ibland när man får lite oroliga besked osv... Bloggar mer sen :))



Vänskap <3

För mig har det ingen betydelse hur många vänner jag har, det spelar absolut ingen roll för det är bara en siffra, däremot är det viktigt för mig att jag kan lita på vännerna jag har ;) så därför har jag hellre få men nära vänner än att jag har hundra ytliga vänner :)
Och de nära vännerna finns i mitt liv, även om man inte träffar de varje dag eller jätte ofta så är de riktiga vänner för mig, vänner som betyder mycket för mig :) en riktig vän finns kvar även om man inte ses varje dag, det kan gå några dagar då man inte pratar, men så länge man håller kontakten så finns vänskapen kvar oavsett vad :)

Jag är otroligt glad & tacksam att jag har de närmsta vännerna som jag har ;) ingen kan någonsin ersätta deras vänskap, de är underbara & är vänner för livet :) en tjej kan också ha killkompisar precis som en kille har tjejkompisar :P så länge man vet vart gränsen för vänskapen ligger & det vet jag & har alltid vetat :)

Känner bara för att berätta lite om de närmsta vännerna i mitt liv (de är värda att nämnas):

Nina: till sommaren så har jag känt henne i tio år ;) det är sjukt vad tiden springer iväg snabbt minsann :P vi har haft våra missförstånd på sms, som det lätt kan bli men vi har aldrig blivit ovänner för det, för det reds snabbt ut igen :) vi har det superduper roligt när vi ses, vi knasar oss, får varandra (och andra) till att skratta, muntrar upp varandra när något hänt, vi är fasiken inte normala ibland :P haha! Men vem vill vara normal liksom :)

Christoffer: också en av mina närmsta vänner, har alltid varit & kommer alltid att vara :) det finns ingen som kan förstöra vänskapen vi har, den är för stark för det.. Med honom kan jag också ha roligt, skratta, det är så lätt att prata med honom om det är något man behöver prata om :) han har alltid varit en underbar vän till mig, alltid funnits där oavsett vad, vi har gått igenom mycket så han är en vän med stor betydelse för mig ;)

Natascha: hur go & snäll som helst ;) dock flyttade hon upp vid Ludvika för att också studera men även för att hon träffade sin sambo & ville bo med honom.. Hon är nere ibland & hälsar på & när jag har intensivveckor i skolan så träffas vi när tiden finns där :) också en vän som jag kan ha roligt tillsammans med, skratta & hon tycker om att knasa sig precis som jag gör ibland ;) hehe!

De tre som jag nämne är de absolut närmsta vännerna i mitt liv, de som alltid varit riktiga vänner i många år nu & de som aldrig gör mig illa, utan tar vara på vänskapen istället :))

Det finns en till som är en nära vän, Alex :) var ett tag sen vi träffades nu men är man vänner spelar inte sånt någon roll, utan det är vänskapen i sig som räknas :)

Det är alltid kul när man umgås med sina närmsta vänner :) det är ju så när man blir äldre, att tiden avgörs ofta av jobb, studier, avstånd osv men man träffas när tiden finns där :)) tycker om mina vänner jätte mycket :)
Det finns ingen i denna värld som kan säga åt mig vem jag får/inte får vara vän med, det är helt upp till mig & jag skulle faktiskt bli ledsen om jag förlorar någon av mina närmsta vänner :( det får aldrig hända, hehe!


Älskling
, du tror väl inte att jag har glömt dig? Nej, det har jag verkligen inte. Även om mina vänner har en stor plats i mitt hjärta så har du hela mitt hjärta, det är du som är min stora kärlek, mitt liv, mitt allt



Nyaste bilden :)

Här bjuder jag på en liten bild :) det är den nyaste på mig & den är tagen i onsdags tror jag att det är, hehe! Jag saknar verkligen mitt långa hår, men jag är snart där :D så det ser jag framemot, hehe! Jag är fortfarande otroligt tacksam för tipset jag fick för att behålla glansen i håret & att det växer fortare & starkare :))

Jag har väl inte så mycket mer att skriva om i bloggen idag :P det känns som att det mer står still i huvudet på mig, haha! Jag är slut efter kvällens praktik :) haha!

Jag har ett inlägg på gång men jag är inte helt klart om det & det rör sig om mina närmsta vänner som jag tycker mycket som & som verkligen är mina vänner oavsett vad :)

Nu säger jag godnatt till er läsare för mer läsning kommer ni inte kunna få denna kväll :P hehe..

Natti Natti



Stadsbussarna :(

Alltså, nu påpekar jag inte alla busslinjer, men dem flesta är bara såå fruktansvärt dåliga så det finns inte.. Denna jäkla kollektivtrafiken i Malmö stad borde ses efter & verkligen göras något åt & det är snarast..

Där finns en del busslinjer som jag inte ens tänker klaga på, för de kommer i alla fall ofta, även om där ibland är förseningar & saker som krånglar med de bussarna också men värst är det med bussarna som nästan alltid har 15-20 min mellan varje busstid liksom..

Bland annat linje 34 :( den kan göra en tokig ibland.. När man inte ska med bussen kommer den i tid osv men när man ska med den kommer den aldrig eller är väldigt försenad :( jag stod nästan 40 min & väntade på den när jag skulle hem, för den som skulle köra 41 inte dök upp, suck!

Jag tänker inte diskutera kollektivtrafiken, för det mesta funkar det bra, men sen finns det gånger då man får problem men det är minsann inte alltid :)

PS. Bilden är en gammal sen de hade linje 11 för många år sen, haha!



11 Februari :)

Dagen började verkligen inget bra :( jag mådde verkligen inte bra när jag gick till praktiken, jag kände bara för att packa väskan & sticka långt bort istället.. Nej, det kändes inte bra & precis innan kunde jag knappt andas, fan det såg ut som att jag blev blå liknande i ansiktet, jag kunde knappt ens stå på benen, men fick hjälp av min granne :) men mådde fortfarande dåligt & kom upp lite blod när jag hostade :O

I alla fall, jag begav mig ner till praktiken, jag fick göra mitt bästa av kvällen helt enkelt :) de tyckte det var starkt av mig som kom trots att de såg på mig att jag inte mådde bra.. Det har varit lugnt hela kvällen, det har diskuterats vårdarbeten, utbildningar, stjärntecken osv osv.. Alla har skämtat med varandra, det har varit en trevlig stämning även om jag efter klockan 16 var den enda tjejen där :P haha! Nä, men personalen där är faktiskt trevliga & även om vissa ser sura ut så är de lätta att prata med & de gör ett bra jobb :) B var lättad att vi var två extra, så slapp de stressa ihjäl sig under kvällen :P haha. Vi var klara med allt redan vid 18-tiden så alla satt ner & snackade lite & bara kopplade av :) omkring 19.10 fick jag lov att gå hem :) haha, den andra killen sa "får hon redan lov att gå hem?" då svarade min handledare "Jo, men hon är jätte duktig, till skillnad från vissa andra" haha :P bara där ser man att det går att skämta :)
Jag hjälpte en boende själva till sängs, min handledare frågade hur det gick, jag svarar det gick bra, då säger han "jag vet att det gick bra, ville fråga ändå".. Jag är jätte glad att de ser att jag kan jobba med det yrket även om det är ett tungt yrke, speciellt på ett äldreboende :) på måndag kommer jag att vara på avdelningen över, som är en mycket tyngre avdelning men vill vara med på alla avdelningar, hehe!

Det känns alltid bättre när man kommer till ett ställe där det är trevlig stämning, trevlig personal & en bra miljö att arbeta i :)



Det kändes :(

Bara för att jag har min åsikt om att jag tycker insidan är viktigare än utsidan när man träffar någon så klassas jag som "ful" :( jag kan inte hjälpa att det finns snygga tjejer & killar men som är svin till personer, att någon vill ha en sådan kärlek är deras bekymmer.. Men jag ser hellre att personen är underbar som person, verkligen tar kärleken på allvar & älskar en för den man är osv än att den är världens snyggaste... Jag kan inte hjälpa att jag känner mig ledsen när folk ENBART går efter utseendet & sen har de mage att klaga på att de aldrig finner den riktiga kärleken, haha!

Det som kändes lite var faktiskt ett sms jag fick : "Konstigt då att jag är med dig, du är väl ingen 10 poängare." hur kan man ens skriva en sådan sak till sin flickvän, när man i verkliga livet säger att hon är den finaste i världen? Jaja, ursäkta men det kändes faktiskt lite, sen påstå att han skrev det bara för att jag tycker min åsikt om utseende.. :O
Jag skulle aldrig kunna göra eller säga något sådant till honom.. Jag ser honom som den snyggaste i världen, jag kollar inte ens på andra killar, jag älskar honom över allt annat & det är han jag vill dela mitt liv med..

Aja, det är inte min förlust så!



Kom att tänka på ...

... när jag skrev inlägget under om en vidrig grupp som finns på facebook :(( nu vet jag inte exakt vad den hetter (läste om den i tidningen), men det var något i stil med att de som inte tycker att utseendet är viktigt är de som själv är fula...
Bara där ser man hur utseendefixerat det är i samhället :( jag blir såå besviken på att höra folk säga såna saker om andra.. Vi ser olika ut, vi tycker om olika utseenden, vad är det folk inte förstår??

Varför skulle personer som inte tycker utseendet är viktigt, utan ser insidan istället vara fula?? Alltså är jag också ful då :) för jag ser insidan som såå mycket mer viktigare än ett utseendet.. Om en person sen ser bra ut så är det bara en bonus men jag skulle aldrig välja en person för den råkar vara snygg..

Det finns däremot inga fula människor, att vi inte attraheras av alla innebär inte att någon är ful för det, vi ser som sagt alla olika ut :) nä, detta är något som de senaste tio åren har blivit alltmer överdrivet av dagens samhälle + alla medier som går ut med hur man ska se ut för att bli accepterad...

Nu ska jag tala om en sak för er: Ni kanske har sett mig i verkligheten, på foto osv hur jag ser ut, jag har dock inte alltid sett ut så här.. Som liten var jag mullig, sen gick jag ner i vikt men i tonåren så var jag lite mulligare än vad jag är nu :) jag hade mer kött på benen & min hälsa var såå mycket bättre.. Det var sommaren 2008 som jag helt plötsligt började rasa i vikt, folk blev chockade när de såg mig.. Alla trodde fan att jag hade anorexia eller bulimi :( vilket var kränkande att höra hela tiden när jag ofrivilligt gick ner i vikt.. & så har det varit sen dess.. Sen den sommaren 08 har min hälsa krånglat något så fruktansvärt mycket :((

Man är inte mindre fin, mindre värd, mindre attraktiv bara för man är inte är trådsmal med stora bröst!!! Lär er istället att acceptera människor för hur de ser ut, är som personer istället för att kränka de med ordet "ful"..

Jag tänker inte skriva mer om detta område just nu, är smått besviken över en annan sak nu, som gjorde mig lite chockad & förvånad.. Trodde aldrig i hela mitt liv att en sådan sak skulle komma från honom :((( men tydligen lär man aldrig känna en person så som man skulle vilja... Eller så döljs det väldigt bra... :O



Sluta vara så jävla ....

... UTESEENDEFIXERADE!!! Det om något stör mig så fruktansvärt mycket så det finns inte.. Alla är vi mån om vårt utseende men det behöver faktiskt inte gå till överdrift för det.. Det spelar ingen roll hur en annan människa ser ut, alla är fan lika mycket värda & har ni någon gång hört talas om att det är INSIDAN som spelar den största rollen.. Det är insidan hos en person som man börjar tycka om, inte utseendet liksom.. Man blir inte kär i hur en människa ser ut :O men jag vet att det finns hundratals människor runt om i världen som går efter hur en person ser ut på utseendet, ser den inte bra ut så vill den inte heller lära känna personen & det tycker jag är SÅÅ fel.. Ni får ursäkta men det gör jag faktiskt..

Vi dras alla till olika typer av utseende, men det innebär inte att vi ska välja vem vi vill träffa p.g.a hur någon ser ut, om den ser bra eller mindre bra ut.. Man kan inte genom utseendet se om den personen kanske är ens livs kärlek, en underbar person med ett varmt hjärta osv ;)

Visst, min pojkvän hade ett jäkligt bra utseende när vi träffades, han var snygg & underbart fina ögon & leende men det var hans personlighet som jag blev förälskad i, sättet han är på, den person som han är ;)

Jag bryr mig inte hur folk rår om sitt utseende, om de alltid vill vara utmanande klädda, sminkade hela tiden osv osv för det är upp till folket själva, men överdriv inte heller med utseende, att man måste se ut på ett visst sätt osv för att kunna bli accepterad, det stör mig..!! Får jag veta att någon umgås med mig för hur jag ser ut, klär mig osv eller att min pojkvän träffade mig första gångerna p.g.a hur jag ser ut så lär jag reagera..!! Eller det hade gjort mig ledsen iaf...

Jag själv är mån om mitt utseende men inte till den delen att det går till överdrift.. Sen dessutom så går jag en hel del osminkad, i mjukiskläder, ser ut som jag själv vill & jag är inte trådsmal :) jag är mig själv, det enda som jag är rätt noga med är håret på huvudet :P haha! Annars struntar jag nästan i hur jag ser ut, för jag bryr mig inte vad andra tycker osv..



Desperate Hosewives :))

Om det är något program som jag faktiskt älskar så är det minsann Desperate Hosewives :) de är grymt bra :D jag bara älskar att se på de, hehe! Det är alltid något som händer, dramatik, sorg, tårar, skratt, kärlek, knasigheter osv.. Det är spänning för det mesta :) & man har två favoriter bland hemmafruarna & den ena är vimsiga Susan :) jag gjorde ett litet test om vem av hemmafruarna man har en likhet med & jag fick just henne, vilket faktiskt stämmer bra :) jag själv är en vimsig & klumpig person men underbar & bryr mig verkligen om andra ;) sen har jag en annan favorit till av fruarna, hehe..

Det är en favoritserie & har alltid varit :)) om du är en av de som tycker om Desperate Housewives, vem är din favorit & vem är du mest lik??? :))



Saknar redan ...

... min underbara älskling :) jag tog tåget hem till honom igår kväll, precis när jag var nedanför skriver han "Saknar dig mycket, nu får du ta & komma hit", haha sekunder efter öppnar jag dörren :D det var så underbart att få krama om honom ;) vi kollade på tv & myste tillsammans :) vi var inte uppe så länge, jag var helt slut i kroppen & behövde sova lite men det blev mer än vad jag hade tänkt hihihi ;) bara speciellt ju, inget jag har emot så..

Idag sov vi lite längre, eller jag var uppe omkring kvart över åtta, vaknade till att älsklingen vände sig, tryckte till min fot (omedvetet) sen hade vi det lite mys & därefter käkade vi frukost tillsammans :) sen hjälpte jag honom att plocka undan lite, sen hade vi det mys ;) sen kom där två som kollade på hans lägenhet :) han gjorde lite mat sen vart jag med han lite & jobbade :) han lämnade av mig i Lund & nu är jag hemma! Det kändes lite trist för jag ville inte riktigt åka hem, ville ju vara mer med honom men vi ses snart igen :D :D längtar! Tack för ett gott skratt under tiden du arbetade, eller när du körde (det med sms) haha, det gav ett litet gott skratt, kunde inte sluta skratta, haha!



Kort dag :)

Det var skönt med en kort dag :) imorgon är man ledig & ska njuta av den tiden tillsammans med älsklingen ;) hihi.. Idag har jag hjälpt en av dem boende helt själv, gjort frukost till dem & sen hjälpt två av dem andra tillsammans med en ordinarie personal :) där var även en som gick bredvid eftersom han tydligen var bokad på den andra avd igår kväll.. Han frågade lite vid frukosten & jag sa att han kunde hjälpa till att mata den ena som behövde det :) idag har jag känt mig lite som en ordinarie personal :P nu har jag riktigt kommit in i det & min handledare tycker jag är jätte duktig :D även annan personal har frågat om jag har jobbat inom vården tidigare :) hehe! Men det känns kul att de ser att jag kan jobba inom vården, att jag har erfarenheter från det innan :) hihihi.. Men det visste jag dock redan innan jag kom dit, haha!

Efter frukosten, så fick jag lov att gå hem :) skulle ju vara ledig i eftermiddag för det tar jag igen på min lediga dag nästa vecka :) så jag åkte till Hyllie för att ta bussen där ist, vilket gick fortare än att vänta på 34an som precis hade kört förbi mig, hehe!



Jaha

... då får jag till helgen åka ner med datorn, be de kolla & höra ljudet själva :P det skumma är, att har jag datorn i knäet hörs det inget, men sätter jag ner den på bordet eller hård yta så hörs det :S Alex var här & kollade på den, men kan inget göra, det han ville testa går inte för då gäller inte min garanti längre. Så jag kontaktade pappa, han förstod inte riktigt vad jag menade.. Men jag ska ner till en sådan affär så kan de kolla, behöver de alla papper så kan jag bara hämta de hos min pappa, så det löser sig alltid.. Jag har inte gjort något med datorn, för jag har varit riktigt rädd om den & det ljudet har varit där sen dagen då jag fick den :(

Jag hoppas på det bästa, annars kommer jag att bli tokig, haha! Nu ska jag som igår, spela klart Betapet med älsklingen & sen blir det sängen efter det, upp tidigt men har dock bara fyra timmar imorgon :D :D

Natti Natti



Jaha

... då får jag till helgen åka ner med datorn, be de kolla & höra ljudet själva :P det skumma är, att har jag datorn i knäet hörs det inget, men sätter jag ner den på bordet eller hård yta så hörs det :S Alex var här & kollade på den, men kan inget göra, det han ville testa går inte för då gäller inte min garanti längre. Så jag kontaktade pappa, han förstod inte riktigt vad jag menade.. Men jag ska ner till en sådan affär så kan de kolla, behöver de alla papper så kan jag bara hämta de hos min pappa, så det löser sig alltid.. Jag har inte gjort något med datorn, för jag har varit riktigt rädd om den & det ljudet har varit där sen dagen då jag fick den :(

Jag hoppas på det bästa, annars kommer jag att bli tokig, haha! Nu ska jag som igår, spela klart Betapet med älsklingen & sen blir det sängen efter det, upp tidigt men har dock bara fyra timmar imorgon :D :D

Natti Natti



Bra dag :)

Idag vaknade jag rätt tidigt, jag kunde ändå inte sova mer :P så det var bättre att stiga upp.. Idag har jag haft praktik 13.45-21 :) men fick sluta lite tidigare, där fanns absolut ingenting för mig att göra mer.. Imorgon är det upp & börja kl 7 igen :) men sen slutar jag också 11 så det blir en kort dag :)) sen är jag ledig fram till fredag eftermiddag :)) yey!

Dagen har i alla fall varit bra, den har bjudit på många goda skratt, samtal osv.. :) min handledare tycker det är roligt att jag har kommit in i allt, att jag fått bra kontakt med några av de boende, något som är väldigt viktigt när man jobbar så :) det är de boende som jag tar hand om mest, som har vant sig vid vem man nu är :P hehe! Kändes roligt när den ena frågade om jag & min handledare är där imorgon på morgonen ;) timmarna har bara sprungit iväg & idag har jag inte haft någon rast, men det gick bra ändå liksom :) nu känner man sig snart hemma där, alltså man vet hur det funkar & går till & nu har man så gott som träffat alla i personalen :) hehe! Då blir det en kort dag imorgon & på kvällen träffar man älsklingen ;) längtar!

Snart kommer kanske Alex förbi & ska kolla på datorn, vad som kan tänkas vara med den.. Uppdaterar sen igen :)



Usch :(

Igår kväll började det blåsa upp, men de hade varnat för att det skulle bli storm! Och det fortsatte att blåsa upp, så vid halv tolv stormade det ordentligt :( alla jäkla fönster förde sånt oväsen, det hördes som att de skulle spricka & det såg ut som att de skulle fara in i lägenheten vilken minut som helst :O

Jag tycker sånt är läskigt, jag vill inte vara i närheten ifall de skulle gå sönder :( så jag bestämde mig för att lägga mig istället.. Men det gick inget lyckat :(

Ville inte höra allt oväsen, så jag la mig helt under täcket & varje gång det lät som mest så bankade mitt hjärta ännu mer, jag hatar sånt.. Sen har jag vaknat ett x antal gånger p.g.a fönstret fört oväsen...

Imorse lät det lika mycket, det blåser lite mindre nu & jag hoppas att det slutar så att jag inte blåser iväg sen :P haha! Ska ju vara borta hela kvällen :) men det går nog snabbt antar jag, hehe!



Godnatt :)

Jag tror inte att min blogg är så intressant att läsa, så jag stänger ner den för denna kväll :) jag ska bara spela klart Betapet med älsklingen & sen ska jag göra mig klar för att krypa ner under täcket & sova några timmar :)

Natti Natti




Många planer :)

Jupp, nu finns det många planer inbokade i huvudet på mig :) nu ska de planerna bara bli verklighet med :) & det tänker jag se till att de blir med :D f.o.m denna veckan kommer jag att ta vara på all tid jag har, alla möjligheter jag får & chanser som kanske bara dyker upp en gång :) jag tänker minsann inte gå miste om någon tid med folk som betyder mycket för mig ;) sen är det upp till de personerna med om de också tar sig tid för mig :) det är inte bara jag som ska offra mig hela tiden... Trots att jag har min LIA hela veckorna så kommer jag ta mig tiden, för vill man verkligen något så finns tiden till för det :) annars vill man inte om man inte kan offra sig ibland :P

Där finns så mycket jag skulle vilja göra, men det går enbart att göra lite av det nu p.g.a att jag faktiskt är fattig :( eller nästintill i alla fall, inte helt men snart så är jag.. Men de planerna kommer längre fram, jag lever liksom i nuet, även om jag har planer på vad jag vill göra så lever jag nu, eftersom man aldrig vet vad som kan hända & livet är för kort för att bara slarvas bort :)

Om det sen finns folk som istället väljer att strunta i mig, så är det deras förlust, inte min :) men jag tänker liksom inte vänta på folk som aldrig tar sig tid ändå! Då lägger jag min energi & engagemang på någon annan...

Älsklingen är en av de jag verkligen kommer ta vara på tiden med, likaså min närmsta vän & min andra nära vän :)) ni betyder mycket för mig, men då får ni också visa samma sak tillbaka :)



Skönt :)

När jag kom hem blev jag glad över posten som hade dykt ner i brevlådan :) där låg ett brev från sjukhuset, äntligen har jag fått en ny tid för ett kontroll prov :) jag tror inte det är något & jag hoppas verkligen INTE att där är något, men provet är otroligt viktigt att ta, även om jag tyckte att det var obehagligt sist :(

Det är just den smärtan som jag lever med, som finns där varje dag men som jag inte alltid nämner att jag fortfarande har ont.. Jag var på akuten annandagjul då de kollade med ultraljud (noggrant) & tog lite prover på mig, bland annat det jag snart ska ta igen.. När jag gick där ifrån var jag lättad, hon sa att allting såg bra ut, men cellprovet de tog var viktigt för de :O hon sa att jag får svar inom sex veckor om det inte visar något, men snabbare svar om de ser något..

Ca två veckor senare fick jag ett brev hem om att jag har visat cellförändringar :( det var inget roligt då jag var lättad när jag gick ifrån akuten..

Jag tror inte att det är något fel, det kan man få utan att det behöver vara något men för säkerhetsskull vill de ta ett nytt prov & den tiden fick jag idag :) känns lite skönt faktiskt.. Skulle det visa något så får man svar på det ganska så snabbt om fallet skulle vara så! Och skulle det vara något så tar jag det då, när jag vet vad det är men jag tänker dock be de ta reda på vad min smärta beror på, kan fan knappt ha sex utan att det ska göra sjukt ont ju :( smärtan känns hela tiden, bara jag böjer mig, sträcker på mig osv...

Nej, jag tyckte bara det är skönt att ha fått en tid dit nu :) jag ska till samma man som jag skulle ha varit hos den 4 Jan, men som jag avbokade för jag hade varit där akut en vecka innan liksom.. Haha, där ser man! Det ska nog gå bra, kommer inte ens gå dit ensam så det är lugnt :)



Så sant så :)

Efter den lilla rapporten diskuterades det ett par saker, en av dessa saker tycker jag faktiskt stämmer bra :) det handlar om ordet smärta..

Det finns människor som lever med ständig smärta, det är all olika slags smärta som finns. En del låter smärtan ta kontroll över kroppen, låter det påverka vardagslivet osv, medan det finns dem som har ont varje dag men som ändå jobbar & lever sitt liv.. Som kanske nämner ibland att de har ont, men som ändå gör saker.. Dem lever med smärtan & säger inget varje dag om det, osv osv osv.. Jag tycker det stämmer faktiskt :)

Jag kände igen mig i det, jag har fortfarande min smärta i magen, men jag lever med det varje dag, jag känner av det för det mesta, men jag fortsätter mitt liv ändå, jag berättar inte för alla varje dag hur ont jag har, det är en del av min vardag nu.. Jag är så van vid smärtan, att jag inte går runt & tänker på att jag har ont, den smärtan ska inte få ta kontroll över mitt liv liksom :)

Det finns så många olika smärtor, så detta rör inte alla människor i världen :) jag nämner liksom ingen specifik smärta.. Men trots smärta (beroende på vad, hur osv) så kan man faktiskt leva livet utan att det ska stanna upp eller alla ska behöva få veta hela tiden bara för man har lite smärta..



Låter konstig :( :O

Alltså, min dator är nästan ny, jag har bara haft den någon enstaka vecka & den låter konstig :( jag tänker inte förklara här för det går inte, då blir det inte rätt så jag struntar i det, hehe! Men den låter inte något hela tiden utan det är mest om man rör vid där modemet är typ, helt skumt :P men har pratat med Alex, så han ska kolla på den en dag & se om han kanske kan berätta vad det är med den.. Jag menar, den är ny & jag vet att en dator inte ska ha det ljudet liksom :( aja, det löser sig nog.. Hoppas bara inte att jag behöver lämna in den för då skriker jag!!



7 Februari :)

Idag är det måndag, ny vecka med nya möjligheter & min andra LIA vecka :) idag började jag 07.00, så det var upp tidigt även om ögonen fortfarande gick i kors på mig, hade inte världens bästa sömn inatt :( men till min LIA kom jag fram, hehe! Den första timmen är alltid lugnast, innan frukosten fick jag & en boende oss goda skratt när jag skulle duscha henne :P dels såg det roligt ut när jag försökte gå med ett par gummistövlar som var fem storlekar för stora & sen var där vatten nästan överallt, haha! Men det gick jätte bra :D
Det var vår tur att fixa lunchen idag, jag såg nog knasig ut i förkläde & keps under tiden, hehe! Sen hjälpte jag den ena vid lunchen, hon var otroligt rörlig idag & personalen frågade hela tiden om jag klarade av det & det gjorde jag :) sen vill många vila efter maten, så det var rätt lugnt på avdelningen.. Vid halv två var det en rapport för de som jobbar kväll, sen skulle min handledare iväg så han sa åt mig att jag kunde gå när rapporten var klar :) det tackar jag för..!! Så jag tog bussen hem :) har haft en liten chatt vid 17-tiden, som förhoppningsvis nu kommer att lösa sig *håller tummarna*... Sen resten av kvällen kommer nu att bli lugn :))


Saknar min älskling sjukt mycket ;)



Älsklingen <3

Han är verkligen det BÄSTA som har hänt i mitt liv ;) han får mig att vilja stiga upp på morgonen, skulle man ibland känna sig lite nere så tanken på honom får det att kännas bra igen.. Jag saknar honom varje dag då vi inte ses, han finns i mina tankar dag som natt ;) jag har aldrig tidigare upplevt denna kärleken som jag har med honom, så den uppskattas verkligen på djupet & tas inte för givet ;) vi har det jätte bra & vi är mer förälskade än någonsin, eller jag är det i alla fall, mina känslor blir starkare för varje dag som går visst kan man känna lite rädsla ibland, att han kanske ser en snyggare & mer intressant tjej än mig, men innerst inne i hjärtat vet jag att det bara är mig han vill ha & att han inte vill byta ut mig ;) för det skulle jag aldrig göra mot honom, då skulle mitt liv krossas i små bitar :( då finns det ingen kärlek & inget liv mer...

Bara att se min älskling får mitt hjärta att smälta, hans fina ögon & underbart varma leende ;) det går inte att motstå, hihi..

Han tog mig med storm & vi har det så jätte bra, bättre än vad jag någonsin kunnat drömma om & så som det var i helgen vill jag alltid ha det :)) han är min ögonsten & kommer alltid vara min prins, i mina ögon är han perfekt & jag ser enbart honom, vill inte se åt någon annan heller :))

Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, det finns inte i min värld, jag vet inte vad jag gör om jag förlorar honom.. Vill inte ens tänka den tanken :(

Däremot kan jag, då jag ser honom som min framtid att en gång längre fram kunna tänka mig bo ihop med honom, jag tror att det skulle gå bra :) men den dagen ser jag inte nu, utan det kommer senare, ingen brådska med det men jag kan tänka mig det sen :)

Nu ska jag inte skriva så mycket mer än vad han redan vet om, hihi :) han kommer att nämnas många gånger i olika inlägg, han är nämligen en mycket stor del i mitt liv..

Tack för att du är den du är & för att du finns i mitt liv & för att du är MIN jag älskar dig över allt annat, det finns ingen bättre än dig & jag har aldrig haft det så bra som jag har det med dig ;)



Söndag :P

Idag är det söndag & det är helgens sista dag :P haha! Vilket innebär att det är praktik igen imorgon bitti, men det ska gå an :) men måste imorgon med min handledare göra upp det bästa schemat för min egen del, vill inte skada min hälsa & sen dessutom får vi ju bara vara där 35 tim i veckan :P så imorgon ska det bli bra :D det hade varit skönt om jag fick morgon - eftermiddag, även om jag inte är en person som gärna går upp tidigt på morgonen, men man har mer möjligheter att göra saker på eftermiddagarna/kvällarna liksom :)

Idag ska jag göra vid i badrummet, jag ska dammsuga & tvätta av golven :) sen ska jag även plugga lite, så idag kommer jag att vara duktig :)

Nu ska jag börja med att äta frukost :) see ya!



Såå mys ;)

Som många vet så har jag varit sjuk sen i tisdags, känt mig riktigt seg & mör i kroppen, spydde två gånger i tisdags, huvudvärk, ont i nacken & det jobbigaste feber :( kände mig dock inte helt bra än, men febern var borta så jag gick till praktiken ändå.. När jag slutade åkte jag bort till Centralen, där fick jag vänta lite men sen kom det glädjande, min älskling kom med tåget ;) det var riktigt underbart att få träffa honom igen, har verkligen saknat honom :) vi tog bussen hem till mig :) vi var nere i källaren med tvätt, vi gjorde god mat, snackade med mamma & till maten blev det en film & därefter Let´s Dance & sen massor med mys resten av kvällen, hihi..

Idag sov vi lite längre, sen drog oss & tror vi åt frukost vid omkring halv ett tiden :P hehe, sen hade vi lite mys & började kolla lite på en film, hehe.. Senare var älsklingen helt borta, jag sa åt honom att vila lite för det behövde han :) samtidigt så gjorde jag vid maten, som även idag blev god :) tittade till älsklingen emellanåt, han är såå söt när han sover & den ena gången kollade han på mig så jag höll om honom en stund.. Jag tar gärna hand om honom, vill ju att han ska må bra :) jag vet att han hade gjort detsamma för mig.. Och sen är jag en person som tycker om närhet, det finns väl stunder då jag bara vill vara ensam men i överlag så älskar jag närhet ;) det är viktigt för mig & för alla människor.. Ja, jag läser Sinnenas Stimulering, där vet vi hur viktigt det är med beröring & närhet ;) även om jag alltid har tyckt om närhet..
Nu ikväll följde jag honom till Centralen & först missar han pågatåget :( sen det ena Ö-tåget stannar inte där han bor, det kör två dit men bara ett susar förbi så han fick ta det andra Ö-tåget istället.. Det kändes så ledsamt när han gått på tåget & jag tog bussen hem.. Men vi ses snart igen hoppas jag

En sak som är rätt komiskt faktiskt är: vi båda åker från Centralen, det tar lika lång tid för mig med bussen hem inom Malmö som det tar honom att åka tåget mellan Malmö-Höör, det är helt sjukt egentligen om jag ska vara ärlig.. :S jag menar, han åker ändå till Höör som ligger en bra bit från Malmö medan jag åker inom samma stad (Malmö) & räknar man fågelvägen så är den biten hem från centralen verkligen inte lång men med buss blir det, hahaha!


Tack för en underbar helg älskling Du kommer få ett eget litet speciellt inlägg imorgon, efter helgen känner jag att jag ville skriva det :) du kommer att förstå vad jag menar ;) hihi

Men alldeles snart ska jag stänga ner datorn, bädda ner mig i sängen & sova :) ögonen går i kors på mig :P



Godnatt :)


Nu ska jag strax stänga datorn & krypa ner i sängen för att sova ett par timmar innan det är dags att stiga upp igen :( jag kan inte sova bort halva dagen som andra kan, nej jag börjar liksom 07.00 imorgon, suck!
Kan ju nog uppdatera er imorgon om hur ändringen kommer att ske osv :))

Sov så gott, Natti Natti



Nu vill jag ha ...

... vår & sommar :D :D det hade inte suttit helt fel med sol & värme nu :) bara sådär lagom, inte för varmt bara :P dels så att man slipper alla tjocka vinterkläder & jackan & dels för att det blir ljusare & mindre deprimerande :) Så våren får gärna lov att titta förbi snart :) hihi..

Det finns mycket jag ser framemot att få göra när sommaren kommer till oss :) längtar redan dit ;) denna sommaren kommer jag att bada mycket, passa på att göra många saker (även om det är så att jag kommer jobba) så har man ändå tiden till det :)

För det är som man säger, vill man något så tar man sig tid för det med ;)

Dock har jag hört på nyheterna att det ska komma lite mer snö :( det hoppas jag verkligen inte, jag fick nog av all snö innan nyår, det räcker minsann länge!

Det är bara så synd att man inte kan göra en liten resa i sommar :( något som jag verkligen hade velat, speciellt eftersom jag tar min examen i Juni :D :D men drömma kan man ju alltid göra.. Det finns inga pengar för min del för att göra sådant just nu så... Det blir ingen större examensfest heller :( jaja, ska inte hänga upp mig på det.. Jag är van vid att inte få fira när det är något stort som sker med mig, så det är lugnt :P



Tråkigt :(

Ja, idag var jag på läkarbesök men för att det inte ska bli fel alltid så struntar jag i att skriva om hur det gick & vad som kommer hända med mig nu :(

Annars har dagen varit tråkig, såå rastlös över att bara vara hemma & vila hela tiden.. Jävla sketna feber alltså.. Kollade tempen innan & då hade den gått ner lite, så jag tänkte det var bra att röra på sig så jag plockade undan hemma, diskade, dammsög, men jag tog det i långsam takt så jag inte blev sämre :) febern börjar släppa alltmer nu, så imorgon är det LIA för min del igen :D yey! Ska ha ett enskilt samtal med min handledare så troligtvis kommer jag få byta både avdelning & handledare! Så imorgon får jag se hur det kommer att gå :)

Nu ikväll har det varit lite jobbigt, blev påmind om en sak som faktiskt gjorde mig ledsen igår.. Jag tänker inte ens skriva om vad, tänker inte säga hur jag blev ledsen heller, men det blev jag :( för det kändes minsann att läsa en sådan sak.. Vet en killkompis som var i ungefär likadan situation, men där berättade tjejen det till honom öga mot öga & jag såg hur det kändes för de båda... Nog om det, tyvärr så känns det än, för att det har diskuterats ikväll men jag står för det så..

Det blir inte så mycket ikväll, väntar på att min energi ska komma tillbaka, annars gör jag mitt bästa imorgon på LIAn ändå :) efteråt ska jag hem till mormor & fika :) då ska även älsklingen med ;)



Nog för denna ...

... onsdag för min del! Huvudet exploderar nog snart på mig, eller den högra sidan i alla fall, det känns nästan så :( jävla skit detta ska vara då..
Vissa har sagt att det kan vara migrän, andra har sagt att det kan vara p.g.a nervsystemet som kan ha blivit skadat då jag gått så länge med obehandlad b12 brist innan jag fick medicin för det.. Jag tänker inte ens på det, jag gör allt för att få ner febern, det är just nu det viktigaste för min egen skull liksom..

Men nu ska jag i alla fall avsluta bloggandet för denna dag :) ska snart krypa ner i sängen & sova lite, ska ju upp till läkaren imorgon, hehe.. Det känns lite nervöst men det ska nog gå bra...

Natti Natti



Lite besviken ...

... jag känner mig lite besviken över en liten bagatell, men det kanske är nu för jag är sjuk & lite mer känslig än normalt, för jag är rätt nere redan men kände en liten besvikelse över den saken.. Men kom ihåg det tills nästa gång, att jag tänker göra detsamma tillbaka..



Tankar

Varför blir det alltid att man får lite mer tankar när man är sjuk? :O det är något jag faktiskt inte förstår nämligen.. Man kan få tankar i normala fall med, men när man är sjuk så dyker tankarna upp ännu mer.. Nu menar inte jag på något specifikt, utan bara på allt möjligt, haha! Det har varit så för mig idag, det har farit runt en massa tankar i huvudet på mig, mycket angående studier & relationer till andra.. Det måste ske en förbättring snarast, det ska rensas bland folket man "känner", haha!

Får man egentligen lov att fråga en simpel sak om man inte förstår utan att det ska tolkas som att man tror en massa?? :O jaja, jag tänker dock inte hänga upp mig på en liten skit sak, men det får mig att undra om man kommer våga fråga något utan att det ska tolkas på det sättet... Eller så får man tolka det utifrån hur man hör/läser saker istället :(


Nu är vi ensamma hemma igen :D vilket känns jätte skönt faktiskt.. Men ack vad det är att göra vid här nu, så det får jag ta tag i när jag ÄR frisk igen!! För som jag mår just nu, orkar jag verkligen knappt någonting :( jag försöker röra på mig även om det tar emot mycket, men jag har valt att trots febern så ska jag vara vaken under dagen men sova på natten :) annars sover jag inte inatt nämligen..



Nerbäddad :(

Jag tänker faktiskt inte gnälla, för detta kunde ha varit värre :P jag har haft mycket problem med magen & sen allt som skedde med min extrema b12 brist osv, men trots hur jag än har mått så har inte det hindrat mig från att göra saker, studera, jobba, vara på praktik osv osv.. Det enda som hindrar mig är när jag får feber & det är vad jag har fått dessa två dagar :( & jag tror att jag har hade feber i måndags med för jag började känna av detta i söndags.. Feber, mör i kroppen, orkelös, huvudvärk & ont på hela högra sidan på huvudet & ner mot nacken så kan knappt vända huvudet utan att det gör ont osv..

Ska till läkaren imorgon angående mina svårigheter att svälja maten jag äter, så tänkte ta upp detta med, dock känns det nervöst att gå dit imorgon, men det kommer nog gå bra..

Jag har legat nerbäddad i sängen & kollat på två filmer, skräck faktiskt :) men den ena hade jag inte velat se själv, men det fick gå denna gång :P ska försöka röra lite på mig, inte bara ligga still i sängen, utan gå runt lite, sitta upp, även om det efter en stund blir jobbigt :/

Skriver mer sen :)



Onsdag

Ja usch säger jag bara  :( detta är nu femte dagen som jag vaknar upp med en riktigt jobbig huvudvärk, ont på hela högra sidan på huvudet & ner i nacken   det är så fruktansvärt irriterande & nu kan jag inte böja huvudet för långt fram (alltså ner) för då gör det riktigt ont, jag kommer snart att bli tokig   så det blir att ligga i sängen idag, kolla lite på tv & bara vila en massa.. Såå tråkigt att vara sjuk + har ju feber också så ut kan man inte gå hur som... Missar min kvällspraktik idag men ska tillbaka dit imorgon kväll, hoppas jag verkligen :)

Nu ska jag försöka äta lite frukost :)




Mår skit :(((

Alltså seriöst, vad är det frågan om, börjar jag att bli sjuk?? :( det hoppas jag verkligen inte, för då kommer jag att få panik.. Och nej jag har INTE kräksjukan om folk nu tror det, jag vet att det går runt bland folk men jag har inte det så..

Jag har spytt två gånger idag, den ena gången efter att jag försökte äta något & den andra gången efter att jag drack lite juice :( helt sjukt juh & känner mig så mör & seg i hela kroppen & en fruktansvärt irriterande huvudvärk. Nu har jag börjat få ont igen när jag sväljer maten, som om den fastnar i halsen, sen måste jag skölja ner med dricka för det ska åka ner & det gör riktigt ont ska jag säga er :( ringde ner till vårdcentralen & har nu fått en tid :) jag har haft detta en gång tidigare, då spydde jag upp maten jag svalde, för den fastnade & ville upp igen, hade feber & fick en inflammation..

Nu har detta problemet med svälningen kommit tillbaka :( sist jag var hos läkare kände han & trodde det var ett brock (stavas?), men har inte hört något från honom än, så nu ska jag gå till den läkaren som jag litar på :)

Jag hoppas att det känns bättre imorgon, för jag vill inte missa min LIA, idag var jag ledig (sjuk på min lediga dag, not trevligt, haha), men vi får se imorgon :P

Jag har ju sen snart 3 år tillbaka stor b12 brist, vilket även sänker immunförsvaret, så jag har lätt att få virus, förkylningar osv.. Det känns som att jag börjar få feber :( jag ska iaf inte gnälla eller något, för jag är snart på benen ordentligt igen.. :) yey!

Hade verkligen velat ha älsklingens sällskap nu ;)