Blogg ...

... blir det då jag orkar, känner för det & har något att skriva om.. Det är inte enkelt med en hand & får inte använda höger hand hur som, så det får bli som det blir, vill helst att sprickan ska hinna läka juh!!

Älskar min prins med hela mitt hjärta, över allt annat han är det bästa i mitt liv, den rätta för mig, min stora kärlek, min framtid som jag ska dela mitt liv med.. Det är honom jag är förälskad i & min kärlek för honom blir bara starkare för varje dag, man känner den nykär hela tiden, för det kan bara bli bättre ;)



Tusen Tack :D

Vill bara säga tusen tack till underbart snälla människorna som det finns i denna värld, som vill göra allt & som skulle kunna offra mkt för att hjälpa mig nu när jag är "handikappad"... Det finns en helt underbar själ som ville åka hela vägen ner till Malmö för att hjälpa mig, tre av vännerna har erbjudit sig sin hjälp :) det betyder otroligt mycket vill jag lova, att ni få vill skämma bort mig med hjälp :) trots att jag bara har en hand gipsad så fick jag ett gulligt krya på dig kort med posten idag ;) tack tack!

Folk ska inte behöva skämma bort mig, men tack till dig min ängel som har gjort det trots att du är mil bort ;) tycker mycket om dig vännen :) du ville åka ner & vara här tills gipset ska bort men du ska inte förlora jobb på det, ditt samtal innan hjälpte, även dina gulliga sms muntrade upp mig ;) Natascha, du är bäst :D min hjälte & ängel som stöttar mig igenom detta.. För er är det inget, men för mig påverkar detta mycket, speciellt med skolarbetet.. Jobbigt att skriva med en hand..

Ibland vill man bli bortskämd, speciellt när man har det jobbigt & halvt handikappad, men drömma kan jag alltid ;) tack för att du Natascha ville komma ner & skämma bort mig lite, hade erbjudit samma sak för dig



Ortopeden x2 :(

Ons förra veckan blev en tur till akuten, fick gå över till ortopedens akut, där kollade de min hand & sa direkt att där inte är något fel med den, bara en stukning, men det blev röntgen ändå. Jag fick en tid rätt snabbt sen fick jag gå tillbaka till ortopeden & vänta på läkaren. När hon kommer säger hon till mig "Du förvånade oss alla, du har ett brutet finger, eller en spricka" & så visade hon vart. Jag blev gipsad med bandage runt om, sen fick jag gå hem!

Två dagar senare började det göra ont i handen & natten till lördag vaknade jag utan känsel i fingrarna & en ganska så svullen hand, men lyckades somna om igen. På lördagsmorgonen fick jag åka till ortopeden, vilket var tur. Han klippte upp bandaget vid handleden, så det kändes bättre, sen fick jag sitta ner med handen i högläge, men känseln i ett friskt finger kom inte tillbaka. Då blev han fundersam, satte mig i ett undersökningsrum, skrev in mig så att jag skulle få träffa en läkare. När han tar av bandaget så är det friska fingret vitt på halva, en blodblåsa & rött. Den som gipsade mig i onsdags satte det alldeles för hårt & på ett konstigt sätt. Så där fick jag sitta & det fingret gjorde lika ont, samtidigt som jag fick själv hålla kvar gipset så att frakturen inte ändras. Någon timme senare la hon om fingret, gjorde omläggning med fluff som de kallar det & sen en ny gipsskena + bandage, sitter mycket bättre nu :)

Samma eftermiddag var vi på ortopeden fast med någon annan, han som tagit hand om mig trodde jag kom tillbaka men jag var bara på besök denna gång!

Nu ska jag ha detta tills nästa fredag, sen ska det av, röntgas på nytt & är sprickan läkt så blir det träning av handen, annars en ny omgång med gips!

Tack till mamma som varit med mig båda gångerna, det betyder otroligt mycket :D tack för allt ditt underbara stöd & till syrran som sprang fram & tillbaka i onsdags & för de som ställt upp för mig :))



Lever :D

Ja, jag lever fortfarande :D jag har inte glömt bloggen, jag orkar bara knappt att skriva :( jag blev gipsad i ons kväll för en spricka i ena fingret, handen så det är lite jobbigt att skriva med vänster hand så det blir inte mycket dator för min del på ett tag :P jag försöker så gott jag kan :) bilder & en kort uppdatering kommer att ske imorgon men ville bara visa att jag faktiskt lever + att jag INTE har bytt blogg!



Fönsterbyte :)

Där är både för- och nackdelar med de nya fönster som vi nu börjar att få, men det behöver jag inte skriva om här. Vi är sista huset på området, så idag börjar de med gavelsidan, så mitt fönster i rummet & de i burspråket är helt borta nu :) man såg under tiden att det faktiskt är på tiden att de blir utbytta, haha! Två av alla fönster gick sönder när han skulle ta ner de, för de satt ordentligt fast & nu springer här en massa folk, som plockar bort allt, ska in med de nya fönster vi ska få... Nästa vecka börjar de antingen med entrésidan eller baksidan, men det kommer bli otroligt skönt när allt är helt färdigt, så man kan ha det som man vill :) Jag har parkerat mig i köket, annars känner jag mig ivägen & dessutom är det svin kallt i vardagsrummet, där är ju riktigt öppet, haha! Nästan så att man kan ha vinterjackan på sig inomhus.. Nu gör det för ont i handen så får sluta skriva.. Kanske kan lyckas uppdatera mer sen..



Undersökning!

Som många har läst i bloggen så skulle jag på en viktig undersökning idag, jag blev förvånad men jag var faktiskt hur lugn som helst när jag gick dit :P Mamma & älsklingen var med mig, men ingen av de fick gå med i undersökningsrummet. Det var en snäll gynekolog som pratade lugnt & fick mig att förstå vad undersökningen & proverna gick ut på..

Han berättade innan vad han skulle göra, men undersökningen blev kortare än vad han trodde.. Han sa att med ögat såg allt bra ut, men under tiden han undersökte så började det låta annorlunda, mindre bra.. Sköterskan som var med frågade lite om mitt namn & vad jag gjort med handen, de var trevliga & deras lugna humör fick mig att fortsätta vara lugn.. Så nu har två olika prover tagits & det ena fick kan klippa av, vilket faktiskt kändes & båda gick sköterskan direkt med till patologen (stavas?)... Sen berättade han lite efter undersökningen, att det kan vara något, men samtidigt så inte... Jag hoppas verkligen inte att där är något, men han såg något som hon på gynakut inte såg, så man börjar undra lite hehe.. Om där är något får jag svar om 2-3 veckor, kanske tidigare, är där inget kommer jag bli kallad på nytt om 6 mån...

Dock berättade han en annan sak, som jag varken berättade för mamma eller älsklingen, det håller jag för mig själv, vill inte riskera att det kommer ut, inget illa menat men det han berättade om vad han såg vill jag verkligen inte att någon ska få veta.. Det kan komma ut när det är klart.. Det är riktigt personligt för mig..

Jag gick dit för att ta ett prov, men fick istället ta två.. Så orolig är jag, det erkänner jag! Men vill någon veta något så kom till mig, fråga inte ut de som vet vad som händer med mig, jag accepterar mer om ni frågar mig!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen för att sova.. Tro mig, det är inte roligt att blogga, det har tagit mig nästan 20 min bara att skriva detta inlägg, jäkla skit.. Nu värker handen så jag ska bädda ner mig, måste ju upp tidigt imorgon, blir nog en lång dag för min del.. Sov så gott, Natti Natti!!



Hugger av ...

... min hand NU!!! Jag tänker inte klaga eller gnälla, men det gör ju så fruktansvärt ont :( emellanåt vill jag bara skrika eller gråta, jag klarar emellanåt inte av smärtan. Nej, jag är ingen mes för det, men den handen är just den som är viktigast för mig, speciellt när jag ska skriva skolarbete. Jag är ledsen, men funkar inte den handen helt så känner jag mig halv handikappad!

Jag har trots smärtan & svullnaden gjort saker i den mån jag kan, för jag vet att det behöver göras! Jag var med & slängde idag, då small det av, jag fick panik liksom.. Jag ska slänga ner en kartong som knappt väger något men som inte håller ihop helt, då står han ivägen så jag vrider till handen för jag inte ville det skulle ramla utanför, det kändes minsnn en stickande smärta i hela kroppen, rakt igenom! Jag trodde jag skulle svimma så ont det gjorde.

Mamma har kollat på min hand nu ikväll, hon säger den är svullen + att på insidan ser det ut som att en nerv eller sena har svullnat, man känner riktigt det.. Hon tycker jag ska kolla upp den, hon tror inte detta går över de närmsta dagarna & jag ska jobba på torsdag :O hahaha! Hon tror det är en spricka, det är inte brutet, så mycket vet vi men en spricka eller någon nerv som kommit ikläm.. Jag vill kolla upp det, men när finns tiden till det? Imorgon bitti ska de byta fönstren på gavel sidan, så jag får hålla koll på lägenheten...

Jag försöker röra på handen, kan jag leva med smärtan i magen kan jag leva med denna, problemet är nu att jag inte kan bära tyngre saker med den, knappt hålla ett glas, då skakar handen & gör jätte ont, hahaha! Varför har alltid jag oturen med mig för!??? :O - jag är en otursfågel, men jag är van vid det, alltid är det något, suck!



Usch!

Såg dagens avsnitt av favoritserien Desperate Housewives ;) där det var en liten fortsättning ju.. Renee hade i förra veckan berättat för Lynette att hon hade haft sex med Tom för 20 år sedan! Det var då Lynette & Tom hade haft en paus, för att tänka efter vad de verkligen ville & därefter förlovade de sig.. Han hade inte mage att berätta det på 20 år :(

Hon hämnades lite på honom med att göra saker, tills Renee berättade att Lynette visste om det..

Strunt samma, om man har en paus i förhållandet så ska man inte hoppa i säng med någon annan, inte om man räknar med att få tillbaka sin partner efter pausen. Ibland kan en paus hjälpa två personer med ett förhållande.. Alla ser vi det olika, men hade jag haft en paus med min älskling & han hade haft sex med någon annan under den tiden, så hade jag inte velat ha tillbaka honom! Dels för att han varit med någon annan, sen för pausen hade varit för att hjälpa oss, inte ge han möjligheten att hoppa i säng så fort som möjligt, då hade han inte brytt sig speciellt mycket om kärleken..

Sen berättade Tom för Lynette att det aldrig har funnits möjlighet att berätta det :O dålig ursäkt! Säg istället att han inte ville berätta att han haft sex med hennes bästa vän, haha! Det finns alltid tillfällen att berätta saker, det är bara mesar som skyller på att det inte finns möjligheter!!

Jag kan inte hjälpa dig men jag hade lackat ur om jag hade fått veta det en tid efter, jag hade heller inte varit glad för det om jag fått veta direkt, tror inte jag klarat att ta tillbaka killen igen, då har ju han visat att han vill ha sex med andra ju.. Jaja, det är oförlåtligt oavsett, för har man ett förhållande eller paus så ska man inte vara med andra... Hade förhållande varit slut helt, så skit samma men inte annars... Oförlåtligt i mina ögon!!!



Tisdag :)

Förlåt för dålig uppdatering, men det beror lite på att jag har stukat två fingrar i söndags kväll, eller så hamnade nerven fel, men det gör ont, då menar jag ont.. Så har inte känt för att skriva något här heller.. Dock så trotsar jag smärtan jag känner, gör saker ändå för inget kan hindra mig, men påstå inte att jag ljuger för då önskar jag verkligen att NI fick det själva!! Jag rör den så mycket jag kan, försöker få bort smärtan, jag vill inte ha det så, speciellt inte när jag ska jobba snart (inte idag då)...

Nu kommer det bli förändringar, f.o.m imorgon!! Jag kommer att VARA, göra osv precis som alla andra vill, jag tänker rätta mig efter hur andra vill jag ska vara, på så sätt kanske de slipper klanka ner på mig.. Påstå inte att det enbart är era åsikter för då borde ni söka hjälp, för man säger inte såna saker till en person bara för att man inte är som dem vill liksom.. Det visar bara att där finns INGEN som accepterar & respekterar mig för den person jag blev när jag förändrade mitt liv, kanske var det en lögn som jag fick höra att jag blev en så mycket BÄTTRE person :O
Men fortsätt ni sparka på lilla mig som redan ligger ner, ni verkar ju älska det nu så varför inte fortsätta... Men öppna era jävla ögon & se hur ni beter er så kanske ni slipper gå miste om något som ni kanske ångrar sen!!! För jag orkar inte med detta längre.. Inte undra på att man mår dåligt, känner sig värdelös, blir irriterad, höjer rösten, känner sig ledsen, blir känslig osv, när folk ändå inte kan bete sig som en normal människa mot mig, som om jag faktiskt är värd något i deras ögon, för så känns det verkligen inte just nu :((( tyvärr!!

Jag vill vara mig själv, men då får man alltid höra en massa som många påstår sig vara "deras åsikter". Köss mig någonstans för det är inte normalt liksom, sen skriva elaka kommentarer i min blogg för att jag ville skriva av mig i lördags, det bevisar att något inte står rätt till, för annars hade personen/personerna inte gjort det liksom...

Nej, jag känner mig påkörd & stucken med en kniv i ryggen just nu, jag känner att mitt förtroende för folk börjar blekna eftersom kan ingen behandla mig med respekt, räkna då med att jag gör precis samma sak tillbaka!!!! Och ha inte mage att påstå ni gör det, för då hade jag inte fått skiten för så mycket, eller hört så mycket så fort man inte är som NI VILL ATT JAG SKA VARA!!!

Så räkna nu inte med att jag tänker yttra mig om något, jag tänker inte säga ifrån om något stör mig, eller om något känns fel osv. Jag tänker låta folk få behandla mig precis som de vill, så ska vi se hur länge jag kommer att finnas kvar, så kanske dem mår bättre & tror att dem är bättre..

Jag behandlar folk precis som dem behandlar mig!!!! Nu har jag skrivit av mig, men precis ordagrant det jag känner just nu, finns i min "dagbok" som bara VISSA personer få lov att läsa, dem jag litar mest på!!



Lördag!

Gårdagen var inget bra, helt ärligt jag vill bara glömma hela jä*la kvällen rent ut sagt! Jag har inte känt ett sånt svek på väääääääldigt länge, för detta var ett helt annat svek än vad jag varit van vid tidigare.. Jag litade på personen, jag har aldrig litat så mycket på någon förr som jag gör med denna person.. Jag ångrar att jag berättade, för jag berättade det i förtroende, det är känsligt för mig & så berättas det vidare.. En sån sak ska inte råka slinka ur hur orolig man än är, för då är det väl jag som ska berätta, inte någon annan.. Så mitt förtroende för personen fick sig en känga (om det stavas så i detta uttryck?).. Det hade kommit fram förr eller senare, men ber jag snällt att inte berätta då ska man inte heller det oavsett vad liksom.. Sen påstår sig personen att det är inte hela världen, nej det är det inte men vågar jag berätta något mer i förtroende i fortsättningen!?? :O det är det som oroar mig, jag fick även tankar på vad mer som har berättats, skvallrats osv, för lura inte mig att inget är sagt för det går jag inte på!!

Jag vaknade för en halvtimme sen, jag har endast sovit två-tre timmar inatt, jag är trött som sjutton just nu, men jag ska ändå iväg till praktiken & göra mitt bästa :) jag var glad när jag vaknade, jag trodde bara att det var en elak dröm jag drömt men insåg snabbt att det var verklighet & blev nu lite nere :( men det går väl över under dagen hoppas jag!

Ha en bra dag, det ser ut att bli sol så njut om den tittar fram :D



Otrohetstecken :(

Om du är i ett förhållande där du är osäker på din partner, du kanske är rädd att han/hon är otrogen, det finns en rad olika tecken på att din partner är otrogen! Det behöver självklart inte stämma överens med din partner / förhållande, men det är vanliga tecken!

Vart går gränsen för otrohet? Får man lov att fantisera med någon annan? Är en flört otrohet? Det finns tusentals frågor kring det..

Jag kan inte acceptera otrohet, det är det värsta som finns, jag har varit med om det förr, jag vet hur det känns, det sveket man känner i kroppen osv. Nej, jag kan bara inte acceptera en sådan sak!

Många ser gränsen för otrohet olika, men för mig går det vid en kyss! Min partner ska inte kyssa andra, jag vill heller inte att han fantiserar om andra, inte ens tänka tanken på att ha sex med någon annan, inte viljan heller för den delen. Min partner ska inte heller flörta/charma med andra, det känns inte heller rätt om han skulle sitta & kramas med en annan tjej, även om det bara är en vän liksom.. Något jag alltid kommer vara rädd för, det är att min partner skulle vara otrogen mot mig, hur mitt liv skulle rasa ihop i raket fart, det skulle inte funnits något kvar av mig... Nu skulle vi inte prata om min syn på otrohet, här nedan följer olika tecken!!


VANLIGA TECKEN PÅ OTROHET!
  • Ett vanligt tecken på otrohet är att din partner plötsligt har en mycket hög mobilräkning utan att kunna förklara varför.

  • Ett annat vanligt tecken på otrohet är att din partner växlar mellan att ömsom dra sig undan och ömsom vara ovanligt kärleksfull och närvarande.
  • Om din partner verkar glad men har hela tiden tankarna på annat håll kan också det vara ett tecken på otrohet.

  • Kanske din partner har skaffat sig ett nytt fritidsintresse som tar upp allt mer tid som du dessutom inte får följa med på. Detta kan också vara ett tecken.

  • Flera tecken på otrohet kan vara om din partner drar sig undan och skickar sms utan att kunna uppge vem de är till.

  • Tecken kan också vara om din partner plötsligt har börjat bry sig mer om hur han/hon ser ut och har börjat göra sig finare än vanligt när han/hon ensam ska gå bort.
  • Ett tecken kan vara att din partner arbetar mer övertid än vanligt.

  • Ytterligare ett tecken är om din  partner ljuger om var han/hon varit eller ger osammanhängande förklaringar som inte går ihop.
  • Din partner stannar ofta uppe vid datorn efter du gått och lagt dig och mailar okända personer är ett vanligt tecken på otrohet.
  • Ett sista vanligt tecken på otrohet är om det har börjat ringa någon som lägger på när du svarar och din partner har även börjat gå undan för att svara när det ringer.

  • Känslomässigt distant!
  • För upptagen för att spendera tid med dig!
  • Är inte lika tillgiven längre!
  • Du får aldrig vara med & umgås med din partners vänner/kollegor!
  • Och det allra vanligaste, din partner vill ha mindre sex än innan, eller inte "klarar av" att ha sex lika mycket/på samma sätt mer!



Fredag :)

Yey, det är fredag igen :) men jag jublar inte denna gången, för denna helg jobbar jag, suck! Men samtidigt så är det skönt för då har jag något att göra, annars hade planerna inför denna helgen sett ganska så tråkiga ut, haha! Men nu slipper jag att tänka på det :D imorgon ska jag träffa en av mina närmsta vänner, det ska bli skoj för vi har inte setts på snart fyra månader nu! Nu ikväll vill jag göra något, men min kropp säger något annat, den orkar dock inte så mycket längre :( det är ett mirakel att jag orkar med min LIA.. Men jag klagar inte för jag överlever ändå :D det blir väl en lugn kväll hemma, inte alltid så roligt denna fredag men inte mycket att göra åt när kroppen är som den är.. Jag får helt enkelt underhålla mig själv här hemma ;)



Mumsar ;)

Jag har nu fått vila en stund, eller det blev lite längre men det behövdes för mig & min stora kropp :) Jag tycker om glass, oavsett om det är sommar eller vinter & jag har mina favoriter & en av dem ser ni bland annat på bilden, Sorbet Hallon från SIA ;) & den sitter jag just nu & mumsar lite av den är riktigt god & passar mig i smaken!

Nu blir det en del bloggande (om jag orkar), jag behöver fördriva tiden ikväll, men även bli på bättre humör, jag känner mig rätt så nere, om jag bara kunde förstå varför, men det har väl sina anledningar som antagligen snart dyker upp!



Pisseväder :(

Vad hände med våren som våren som skulle komma hit det var så härligt väder när vi fick lite solsken ju :) omkring ett tiden upptäckte jag att det började småregna, sen började det snöa blandat med hagel :( jäkla pisseväder!!! Jag var nere för att handla, jag höll på att slå runt, det är halt på sina ställen, så man får helt enkelt ta det lite lugnt!

Syrran kom förbi med systerdottern & hennes kompis, kompisen sitter kvar här medan systerdottern är på möte, så det spelas Buzz hemma, haha! Jag vann över syrran i Musik Buzz yey!

Jag känner att jag behöver vila en stund, hörs snart igen!



Nytt utseende :)

Nu har jag en ny design på bloggen, som jag ska ha ett tag :) man fick lov att göra egna ändringar, så jag har faktiskt gjort en hel del ändringar med den, så länge man inte tar bort designerns logga & det har jag inte gjort :D Ramarna runt inläggen, runt där inläggen är, navigationsrubrikerna, inläggsrubrikerna & lite ändrade färger är jag som fixat :D hihi..



Ingen LIA !!

Det blev ingen LIA idag, men det var bäst så! Jag skulle ha gått dit, var klar & allt men sen fick jag tillbaka den känslan i kroppen & då blev det att jag stannade hemma istället. Jag ringde dit & pratade med min handledare & han sa inte något om det, han verkade ändå inte bry sig, haha. Men imorgon har jag morgonpasset, så innan jag slutar ska vi ha ett samtal, där jag ska prata mer med honom.. Jag kunde ju lika bra ha kvällen imorgon, för först var det bestämt jag skulle träffa älsklingen för vi skulle slänga, men det blev inget men trodde han ville ses ändå, men tydligen så inte, så jag kunde ju lika bra ha jobbat kvällen imorgon ändå.. Aja, nu har jag morgonpasset så nu får jag hoppas jag hittar något att göra imorgon kväll, annars blir jag skogstokig, haha!



Torsdag!

Hahaha, jag hittade en gammal bild på datorn :P eller det har legat på minneskortet! Så gammal är den dock inte, det måste vara någon gång under sommaren 2010 :D I think!

Nu blir det inte så mycket mer bloggande för idag, nu ska jag snart bege mig till LIAn, ett kärt återseende hoppas jag det blir, haha!

Men jag kommer att uppdatera bloggen senare ikväll efter att jag har kommit hem igen!

Jag ska även få hinna med att träffa älsklingen en stund innan, så han kommer också snart förbi en sväng, älskar att träffa honom, det är lika mysigt varje gång & jag känner hur glädjen sprider sig runt i kroppen på mig, hihi..

Vill ni komma med förslag på vad ni skulle vilja läsa om i bloggen? Jag hade även tänkt börja igen med mina tips till läsarna, saker som jag kan rekommendera osv..

Men jag vill även höra från er läsare vad ni skulle vilja läsa mer om osv, jag är öppen för alla förslag så var inte rädda för att säga till ;) jag blir bara glad :D Hörs senare ikväll..!!

Finns på mobilen, men svarar endast på min rast & när jag har slutat :D



Godmorgon!

Usch vilken natt & vilken morgon :( jag har vaknat till ett x antal gånger, haft svårt att somna om igen, imorse vaknade jag med ordentligt illamående! För fasiken, nu är det femte morgonen då jag mår illa, någon som kanske kan tala om vad det kanske kan bero på? Nej, kom inte med att jag kanske är gravid för det är jag INTE, så detta är något annat.
Jag ville ha en sovmorgon idag för att jag ska jobba kväll & morgonpass imorgon, men shi där fick jag med det :( men jag ska snart gå in i sängen & vila lite till, så kanske jag blir piggare! Då jag har vaknat till x antal gånger så har jag haft lite tankar i huvudet, som bara har snurrat runt på mig! Emellanåt är det jobbigt, men det får vara så! Det kanske är ett tecken på att det inte kommer bli så mycket bättre med något än vad det är nu & då menar jag med allt i livet, det kanske är så här som det ska vara, som det är nu :( vem vet!

Nu ska jag vila lite, kanske uppdaterar lite innan jobb! Annars får ni ett inlägg när jag slutat ikväll.



Nu kallar ...



... underbara sängen på mig!
Jag känner även hur ögonen börjar gå i kors på mig :P så jag stänger datorn & kryper ner i sängen för att sova bort ett par timmar! Det kan verkligen behövas!
Imorgon är min ledighet slut, det ska bli ett kärt återseende på LIAn imorgon kväll & sen morgonpass hela helgen :O men jag klagar inte, för nästa vecka är helt klart bäst :D jag har LIA två dagar på hela veckan, hahaha!

Nu börjar jag snart bli mer nervös inför tisdag :O en av sakerna som oroar mig blev fick ett svar idag & den saken behöver jag nu inte ens tänka på :D jag blev såå otroligt glad & lättad!
Nu är det bara den tunga biten kvar, men jag ska inte tänka på det (så gott jag kan), så får vi se vad som sker på tisdag med den saken.

Men nu blir det sängen & sova gott några timmar :D
Önskar att älsklingen låg bredvid mig, saknar honom när jag ska sova, att få sova bredvid honom, mys ;)

Natti Natti



Dör av skratt :D

Jag kollade på dagens avsnitt av bb & jösses, jag nästan dog av skratt shit vad jag skrattade! Själv hade jag haft värsta paniken i deras ställe, men det var kul att se på!
Det är sjukhusveckan nu & när larmet går ska alla ut på gården, den som kommer sist hamnar i sjukstugan "helvetesrummet".. De skulle klara av att äta upp måltiderna, misslyckades de får de andra i huset ingen mat & jag tycker faktiskt synd om de!
De fick surströmming som de skulle äta *usch & fy*, Katerina fick spel & panik, lite elakt var det att hon är blind denna veckan & kunde inte se något.. Då var Gurkan så snäll att han ställde upp & skulle försöka, men det slutade med att de misslyckades :P under hela tiden, som de höll på, satt nog tv-tittarna & skrattade :D
Sen gjorde bb spratt med Rodney som kryper runt för han har "ryggskott", haha!

Vissa uppdrag & vissa avsnitt kan vara roliga att se på, andra är långtråkiga! Så det blir att jag vissa kvällar ser det, men jag hoppar gärna över det faktiskt, speciellt då man får se folk spy *usch*. Men denna veckan lär bli spännande så jag säger inget ;) hihi..



Kände för att säga ...


Vad är den här killen för mig?
Det kan jag tala om för er, han är mycket för mig, verkligen mycket men bland annat min fästman, min stora kärlek, min underbaring, min ögonsten, min prins, mitt hjärta, mitt liv, ljuset i mitt liv, lyckan jag känner, mitt allt, min framtid, han är verkligen det bästa i mitt liv, som någonsin har hänt mig!

Älskar honom mer för varje dag som går, mina känslor för honom går inte att beskriva med ord, jag är verkligen förälskad i honom, det pirrar i magen när jag ser hans vackra ögon & underbart fina leende som får hjärtat att smälta ;) Han är MIN så länge han vill



Utseende!

Detta blir inget långt inlägg, men sluta vara på människor som råkar vara överviktiga eller tjocka, sluta kommentera deras utseende, annars kan ni titta er i spegeln för ni ser inte mycket bättre ut själv!

Jag är medveten om hur media går ut med hur man ska se ut, hur man ska klä sig, hur man ska vara etc för att bli accepterad, men alla människor har lika stort värde, vi är alla människor som vandrar på denna jord. Bakgrun, kön, sexualitet, utseende, vikt, hudfärg etc spelar ingen som helst roll, ingen människa ska bli illa behandlad för det, alla har lika stor rätt att leva ett bra liv, få göra allt vad de vill i sina liv, uppfylla drömmar, bilda familj, finna kärleken, ha vänner, göra skojsiga saker med mera.. Ingen ska dömas för sitt utseende men befolkningen idag har för mycket fördomar om våra medmänniskor att vi glömmer bort att se personer för vem de egentligen är, deras insida :( de som kommenterar andras storlek på kroppen, eller något annat är de som själv är osäkra på sig själv, som kanske inte tycker om sig själv, så de måste trycka ner andra för att må bättre själv..

Det är störigt att höra folk som kommenterar storleken på en människa, för guds skull sköt er själva istället, alla väljer själv hur de vill se ut, en del kan inte hjälpa detta med sin vikt, för andra har det blivit genom mat, mobbning (tröstäta) etc, det finns många olika anledningar men det ger ändå inte rätten att kommentera eller säga fula saker för det..

Acceptera människor för hur de är, som personer! Ha inte så många fördomar, utan lär känna en person eller låt personen vara! Det hade varit bättre mellan människor om vi slutade göra varandra illa med alla dessa hårda oss som man hör överallt, världen hade sett lite bättre ut & fler människor hade kunnat få våga känna riktig lycka :)



Jag som person :D


My life is not perfect, but I live as best I can ;)

Under 2010 förändrades hela jag :D något som jag är otroligt tacksam för idag, jag vill aldrig mer gå tillbaka till den person som jag en gång var, den tjejen är glömd, nu är den nya tjejen här ;) för att stanna! - Räkna med det!

Några saker som jag är uppvuxen med finns fortfarande kvar hos mig, men annars blev jag som en förändrad person förra året :) till det såå mycket bättre & mitt liv är också såå mycket bättre nu än vad det var innan..

Nu ser jag livet på ett helt annat sätt, jag tänker annorlunda & hanterar kriser mycket bättre. Även jag har perioder eller svackor i mitt liv då jag inte är på topp, men jag tar mig ur de på ett eller annat sätt, jag vill inte gå miste om saker i livet för att jag ska ångra mig sen, man vet aldrig vad som kan hända nämligen..

Jag tar ingenting för givet, jag lever inte med mycket pengar men jag har min pojkvän, min familj & mina vänner, gemenskapen med de är värt mer än alla pengar i världen. Pengar gör inte mig lycklig :)

Mitt liv ser mycket ljusare, framtiden ser bra ut, jag avslutar snart min utbildning, ska ut & jobba, samtidigt läsa en annan vidareutbildning så kan jag verkligen jobba med det jag vill :)

För det mesta är jag glad, sprallig, flummig, en stor knas, bjuder på mig själv & tycker om att ha roligt :) även jag har sämre dagar då man kan känna sig nere, var i en period då jag mådde riktigt dåligt men ville inte gå miste om saker i livet så jag tog tag i det istället för att gräva ner mig & nu börjar det bli mycket bättre igen :D så där ser man, allt går faktiskt att läsa.. Man ska inte grubbla & gräva ner sig, utan ta tag i saker & göra något åt det, något jag har fått lära mig under alla mina 25 år..

Jag har varit med om misshandel, sexuella övergrepp, jag har fått ta emot mycket skit, falska människor som har gjort mig illa, ex som varit otrogna, sitter med höga skulder p.g.a någon annan, jag har blivit nertryckt, folk har sett mig som mindre värd, jag har haft problem med alkohol (inget missbruk, men drack för att komma bort) osv.. Allt det har gjort mig starkare som person, för efter varje motgång man tar sig igenom blir man starkare i sig själv. Sen dessutom, saker av detta tynger mig fortfarande, jag har inte fått bearbeta det ordentligt, men om det skulle tagit över mitt liv så hade jag inte levt numera, då hade hela världen för mig gått under & jag inte existerat.

Dock har jag mindre saker att se framemot nu (kommer i senare inlägg), så jag hoppas att det en gång kommer tillbaka, så att man har något att se framemot som man ska göra :)

Jag är en mycket fin person, som är vacker, lever ett bra liv trots tråkig ekonomi, med ett stort hjärta av guld, underbar, som ser det fina med livet, som tar vara på tiden med nära & kära, som vill uppleva saker (även det som inte kostar), som ser framemot framtiden, som längre fram vill bli sambo, kanske gifta mig, bilda egen familj, umgås med de som står närmst, resa, uppfylla mina drömmar osv..
Den som inte ser personen som jag är, den går verkligen miste om något :) jag tänker inte utnyttjas eller bli lurad av någon mer, jag tänker inte låta andra trycka ner mig & tänker inte låta något hinder påverka hur jag vill leva mitt liv.. ;)

ta inte mig för givet, jag är en mycket bättre person nu (visst, jag kämpar fortfarande emot mitt vikt komplex) men jag låter ingen & inget påverka mitt liv, hur jag ska leva det..!



Onsdag!

Ack ja, denna onsdag, hur ska denna dag sluta!? - Jag vet seriöst inte!!

Dagen började bra, förutom mitt illamående, men de målade klart det sista på balkongen, men denna gången luktade det illa inne i lägenheten med, haha! Sen kom älsklingen förbi en stund, fick ligga & krama om honom, det var såå mys ;) hatar att se honom som han är, mår, det gör mig ledsen & orolig :(( tänker på honom, vill hjälpa honom att jag inte kan koncentrera mig på mitt eget som jag måste reda ut.. Men jag får lägga mitt åt sidan, jag kommer inte kunna må bra, visa samma glädje igen förrän jag vet & ser att de som står mig närmst har det bra, mår bra!!! Så här kommer väl mitt liv att se ut nu :O trist men sant...

Jag vill vara ett stöd för mina närmsta, & jag är ett stöd åt dem också, men om mitt stöd inte passar & det ska gnällas på det eller sägas att jag inte är ett stöd då får ni för helvete tala om hur ni vill ha mitt stöd på då, så att det passar er för tydligen är det så mycket fel på stödet som jag redan ger :O det gör mig ledsen, för då passar tydligen inte jag :( men vart finns mitt stöd då, när jag behöver det? Jo, jag får en lång roman om det ena med det andra, hur man ska göra & tänka på för att kunna må bra igen.. Då ska jag göra det, för att andra inte ska bli sura, men när jag kommer med mitt stöd, råd, tips osv då passar det inte personerna... Så varför ha mig i ert liv om jag inte är bra/fin nog för er då??
Jag vill inte få skit för att jag ställer upp & finns till för dem närmsta, det är inte bara dem som mår dåligt, detta påverkar mig också, jag känner lika mycket jag med, men det är de ingen som förstår tydligen :O


Jag kan faktiskt inte hjälpa att jag är uppväxt i en miljö där man får kämpa för att få det som man vill ha det, att jag har stött på hundratals motgångar, men med kämpande har jag funnit lösningar som funkat bra, mitt liv går inte under för en liten motgång.. Jag sitter liksom & betalar skulder p.g.a andra, som jag har ett par år framför mig att betala innan det är över, jag får bo hemma så att jag klarar mig, jag lever på minimal summa pengar, ibland har jag inga pengar alls men det finns alltid saker man kan göra.. Hade jag haft en egen lägenhet så hade det varit likadant, jag fick prioritera vad som skulle köpas, vad jag kan göra osv.. Jag är ingen som tjänar massor, jag lever på det jag har, inte mer att göra så.. Men jag behöver inte ha massor med pengar för att må bra, jag har kärlek till pojkvännen, mina vänner & familj som är värt mycket mer än pengar, det går inte ens att jämföra!

Alla tar vi saker olika hårt osv, men det finns lösningar på allt.. Jag själv kan bli negativ när något händer men jag har blivit uppväxt med att man ska försöka se positivt ändå, för det blir alltid bättre. Man kan inte alltid leva i lyx och få allt som man vill ha. Att man har det dåligt ställt, då menar jag i botten kan man säga när man inte har jobb, pengar eller någon mat om dagarna, annars ska man inte gnälla... Man ska inte vara så bekväm med hur man levt innan, detta är verkligheten, ibland kommer man i sämre perioder men det är livet.. Jag tänker inte skriva mer om detta, men gnäll för sjutton inte att jag inte är ett stöd när ni ändå inte tar emot mitt stöd eller när ni knuffar bort mig för minsta lilla, räkna inte med mig efteråt.. Ta emot mitt stöd, acceptera det eller så håll er borta & klara er själva!!!



Det behövdes :)

Tidigare ikväll fick jag ett sms av Nina, att hon skickat ett mail till mig! Jag läste hennes mail & svarade tillbaka på det, sen fortsatte vi att prata på chatten istället! & det kan jag säga var nödvändigt.. Det jag sa, sa jag inte för att vara elak, men hon säger själv att hon vill hitta tillbaka till sig själv, så det kom upp på tal.. Och det kändes bättre efteråt..

När jag umgås med mina vänner, speciellt de absolut närmsta så vill jag verkligen kunna vara mig själv fullt ut, oavsett vad liksom :) den senaste tiden, eller väldigt länge nu (mer än ett år) så har det ibland varit lite spänt mellan mig & vännen Nina, det har skett en hel del missförstånd, både på sms & när vi ses.. Så sent som våren 2009 så kunde jag skämta med henne utan att behöva tänka mig för alltid vad man kan säga, det var så skoj att umgås med henne, vi var flummiga, kunde flippa ut, skratta tillsammans, vi hade lätt att prata med varandra osv.. Men vad som sen hände det vet jag faktiskt inte, men det blev inte samma sak längre..

Vi alla förändras som personer under året, vi har kunnat skratta & ha roligt tillsammans men jag får alltid tänka mig för innan jag säger något, skämtar om något, hon är rätt så stel numera när vi träffas (det är inget illa).. Jag är hennes vän oavsett lika mycket för det.. Och sen har hon blivit rätt känslig, tar illa vid sig vid mycket som andra säger & gör etc.. Inget fel med det, men hon tackade iaf så mycket för att jag berättade för henne..

För att hjälpa min vän så behöver hon sluta grubbla på allt, inte ta illa vid sig, hon behöver klura ut vem hon är, vem hon vill vara, vad hon vill göra & få ut av sitt liv osv.. Det är inget som går att göra åt på en natt, men när den dagen är kommen då kommer hon vara den flummiga tjejen som bjöd på sig själv, som jag kunde vara mig själv med, skämta med & som alltid var lika rolig att umgås med :)

Detta säger inte jag för att vara elak, jag säger det för att hjälpa & jag har själv varit i samma situation innan jag träffade min älskling ;)

Så nu kommer jag hjälpa till i den mån jag kan, det är så att jag har också en del saker att reda ut, inte som rör personligheten utan annat, men ändå.. Vi får finnas där för varandra <3



Sjukhusveckan :D

Sen jag åkte upp till skolan så har jag faktiskt inte velat se speciellt mycket av Big Brother, det är & har inte varit så roligt från början!

Ikväll kollade jag på det, för nu börjar de med sjukhusvecka.. Första halvtimmen av avsnittet handlade bara om vad de gjorde/inte gjorde på festen i söndags, verkligen inget kul, haha!

Var kul att se vilken sjukdom som de ska ha under veckans gång, jag fick mig ett gott skratt denna kväll :D
Det ska bli spännande & se hur det går för deltagarna resten av veckan, hahaha! Det fanns några sjukdomar som var roligare än andra, hur de ska bete sig osv.. Men där ser man...



Denna kväll ...

... har varit lite upp & ner :S vid 16-tiden ringer syrran på dörren, hon var riktigt ledsen, hon ringde mamma & berättade vad som hade hänt, mormor hade fått åka ambulans till akuten :( syrran berättade om hur pigg hon var tidigare idag när de varit hos läkaren, så jag var riktigt rädd.. Jag var rätt så seg i kroppen så jag stannade hemma, istället passade jag Inez, vilket var trevligt =) när mamma ringde upp mig för att berätta, då sa jag att syrran var här så jag visste om det, mamma blev så orolig att hon kom på fel buss :( stackaren fick åka en omväg.. Jag har fått veta att det inte är så allvarligt med mormor, vad som hände vill jag inte skriva i bloggen, men hon hade skämtat med personalen på avdelningen, hon ska senare ikväll röntgas osv.. Så vi får se hur det går med henne, men just nu är det inte så pass allvarligt som vi trodde när hon åkte in, syrran sa att det lät så på hemtjänsten som meddelade henne.. Mormor är en riktig kämpe, hon är som en stålmormor :) men när hon blir sjuk så blir hon det ordentligt, det är synd om henne, hon förtjänar inte att drabbas av detta, min älskade mormor :))

Men det var en trevlig stund med Inez som mest kollade på barnkanalerna, men hon var så go med sina björnbär ;) sen satt jag i många andra funderingar, jag är rätt så orolig just nu :O jag önskar bara att jag kunde få veta, så att jag har en mindre sak att tänka på.. Sen ovanpå är jag orolig för nästa vecka, då jag ska på ny undersökning :S skulle gärna vilja ha besked på båda sakerna ganska så snart så att jag kan bli lugn istället för att ha det inom mig..

Sen fick jag även ett finger som inte ville sluta blöda :O jag diskade & skar mig på ena kniven, jag märkte inte ens något förrän det sved av diskmedlet & jag såg blodet :S usch! Det var inte farligt, men jag tycker inte om när det blöder på mig själv, då får jag panik, speciellt om det inte slutar liksom.. Men jag virade in det, så efter en lång stund kunde jag fortsätta & blodet var borta :) hahaha!

Men för övrigt så har väl kvällen varit okej antar jag, om jag bara kunde slippa tankarna!



Pirates of the Caribbean :)

Jag bara längtar tills den nya Pirates of the Caribbean - On stranger tides har premiär på bio i Maj :D Jag ska se till att jag kommer få se den på premiärdagen, hehe!

Jag har sett de andra tre & jag älskar de filmerna, Johnny Depp är så sjukt bra som Kapten Jack Sparrow :) utan honom i filmerna, så är det ingen film, haha! Han är helt klart bäst :D Han är rolig & man får sig ett gott skratt.. Och ska jag vara ärlig så ser han mycket bättre ut som Sparrow än i verkligheten, hahaha!

Så om det finns någon mer som vill se filmen så hojta till när det närmar sig ;) det är alltid roligt om man är några stycken som går & ser den :)

Aaaahhh nu blev jag sugen på att se Pirates of the Caribbean, hahaha! Det kanske jag kan göra under kommande dagar :D



Tisdag :)

Underbart väder ute med solsken :D mee like! Jag satte mig ute på gården i solen en stund & det kändes jätte bra :) Jag vaknade imorse, jag mådde sjukt illa & det kändes i magen.. Det är nu tredje dagen med illamående :O varför!? Jag var uppe en stund men la mig sen igen, för att gå upp vid halv tio tiden :) det är skönt ibland att ligga & dra sig.

Idag har jag faktiskt ändrat om i mitt rum, det ser lite större ut nu :) det är lite kvar att göra, men inte så mycket faktiskt, men det blir bra när det sen blir helt klart & så som jag vill ha det.. Jag har även hunnit med att plugga lite, för det behövs det med, haha!

Mitt illamående kommer & går :O det är helt sjukt alltså! Undra vad det kan bero på :S

Som jag nämnde igår så håller de på att byta fönster på området, igår målade de balkongen men de kunde ju ha förvarnat för idag :P hahaha! Trodde jag skulle få en hjärtinfarkt eller något så skrämd som jag blev.. Jag sitter här, kollar lite på datorn & tvn, helt plötsligt från ingenstans hör jag ett jäkla ljud utanför.. Jo, där är en man som tar av fönsterkarmarna i burspråket på utsidan :O shit, det hade jag ingen aning om, så lite rädd där blev jag.. Sen försvann han, sen kom han minsann tillbaka igen & tog resterande tre fönster, haha.. Så det är nog snart de ska byta alla fönster helt :) det ska bli skönt när det är över..

Annars händer väl inte så mycket mer idag, jag har dammsugat, gjort lite i mitt rum, tvättat lite, ska snart ta disken från igår & sen blir det en lugn kväll för min del :) jag ska skriva klart min bok, jag tycker det är på tiden att den blir klar nu :) sen ikväll börjar Desperate Housweives igen :D :D yey, finally ;) hade jag haft sällskap så hade jag mer än gärna tagit en promenad i detta underbara väder :)

Uppdaterar mer sen :) see ya!



Lite bilder :)

Här nedan ser ni lite bilder från mina dagar i Ludvika förra veckan :)
















Balkongmålning :D

Här på området har de sen minst ett halvår tillbaka hållt på med att byta fönster i alla hus! Efter all denna tid så börjar det närma sig vårt hus, det känns att tiden springer iväg! Denna veckan påbörjar de ommålningen av balkongerna..

Jag sitter vid datorn, skriver lite & rätt som det är så hör jag ett jäkla ljud, det lät som balkongen skulle rasa. Nej, det var två herrar som hoppade in på balkongen. Under tiden de målade pratade de ganska så högt om helgens händelser & om lite annat med.. Här satt jag & tyckte det var lite roligt, när de nästan var klara så upptäckte den ena att där var någon hemma, haha!

Sen försvann herrarna, målningen var klar... För denna gång.. Som det ser ut på ena väggen så ska de nog måla en gång till, om inte så lär jag köpa egen färg & måla, för det ser inte klokt ut ju, haha! Nu är där ingen som använder balkongen förrän då vi vet med säkerhet att de är klara... Så där är numera låst :D

Och om ca tre veckor så är det tid att byta alla fönster, det lär ta någon dag & det blir jag som får vara hemma & vakta lägenheten medan de är här! Nu hoppas jag verkligen att jag kan få slänga alla säckar & allt det som ska, då lär det bli tomt i mitt rum & mindre saker i lägenheten, behöver bara hjälp med det... Och helst innan denna veckan är slut!!!! Annars får jag muta någon till det, haha!



Ibland förstår jag ...

... mig inte på vissa personer :O det är inte min ensak & egentligen så bryr jag mig INTE om det, men man undkommer inte det liksom, inte när det är sånt jäkla tjat om det typ hela tiden (nästan).. Jag tänker inte ens lägga ner energi på att bry mig längre, men jag får lov att skriva av mig lite jag med, precis som alla andra...

Det är ett jävla tjat om att skaffa barn hit & dit, fine men skaffa era barn då, eftersom det är vad ni vill.. Men alla vill inte skaffa barn hur som helst, det finns dem som gärna vill ha utbildning innan, ett fast jobb med en stabil ekonomi & ha gjort saker med vännerna osv innan det kommer barn till världen.. Jag är såå trött på att höra att "du är ju 25 år, nu måste du skaffa barn innan du blir för gammal osv".. Såååå irriterande i mina öron så det finns inte!!! Vem bestämmer när jag skaffar barn, du eller jag!? Det finns för fan ingen ålder på när man måste skaffa barn... Att såå många unga bara måste skaffa barn så tidigt som möjligt, är deras val i livet, men jag är inte den personen..

Många skaffar ju barn bara för det ska vara så & viljan finns där, de tänker inte längre än näsan räcker, de tänker inte på framtiden, de tänker inte på försörjningen utan de bara skaffar barn för de vill.. Tänk efter noga innan!

Och sen blir inte jag för gammal för att skaffa barn bara för att jag inte gör det nu liksom, det är nog något av det sjukaste jag har hört.. Jag kan inte hjälpa att det finns personer som blir avundsjuk bara de ser en gravid eller någon som har barn, som såå gärna vill ha barn NU SNARAST osv, men det skiter jag fullständigt i liksom.. Det räcker fan att jag har två tjejvänner som nästan tjatar om hur gärna de vill ha barn & hur de försöker skaffa barn..

Det är så här, att jag vill vänta med att skaffa barn :) jag vill ha en ordentlig utbildning så jag slipper sitta & plugga senare i livet (jag vill passa på när jag är ung med det), sen vill jag jobba med det jag vill, få ett fast jobb med en stabil ekonomi osv.. Jag vill inte leva på en vikarielön, där man får lön för de dagar man arbetar, jag vill ha en stabil lön när jag har barn, barn är inte direkt billiga osv. Jag vill inte oroa mig för om jag får jobb dag efter dag, om jag ska kunna få ekonomi så det räcker till allt osv... Jag tänker längre än näsan räcker, hahaha! Jag vill inte heller leva på socbidrag & ha ett barn, vill inte att enbart killen ska försörja mig.. Det är minsann inte enkelt att arbeta kvar som vikarie efter man har skaffat barn, det är bara att öppna ögonen så ser man det..

Jag vill även resa lite, uppfylla mina drömmar & sen vill jag även kunna göra resor med mina vänner tillsammans med pojkvännen, utan att tänka på att jag måste ordna barnvakt eller att jag inte kan göra saker för att jag har barn.. Man låser sig faktiskt med barn, man kan inte göra saker på samma sätt.. Man kan liksom inte bara lämna ifrån sig sitt barn hur som, haha!

Men barn i framtiden vill jag ha :) men INTE NU, förstå det för guds skull.. Kan ni inte acceptera att jag värderar annat viktigare innan barn, så behöver ni heller inte ens tilltala mig om något osv.. Sen har jag själv märkt hur man tappat kontakten med de man en gång träffade men som nu har barn & allt, så man är inte samma vänner längre.. Oftast är det de som skaffar barn som glömmer bort oss utan barn :( men kom aldrig till mig om det blir jobbigt...

En av de två som tjatar om barn, seriöst hon tror att det blir bättre med barn! Hon må vara lite redo men jag tror inte så mycket faktiskt, det har man ju sett på henne, hennes beteende osv.. En del TROR att de är redo men det är de inte alltid.. Skaffa inte ett barn om ni inte klarar av det... Hon skaffar barn bara för viljan, jag blir inte mindre vän med henne för det, men tänk lite mer än bara på viljan...

Nog om det, jag skriver DETTA för jag många gånger fått höra att nu ska jag skaffa barn för att jag råkar vara 25 år, hahaha patetiskt löjligt att säga så juh! Det blir hårdare krav att ha utbildning innan jobb, det satsar jag på nu, sen kan resten komma....

MAN SKAFFAR BARN NÄR MAN SJÄLV VILL DET & VET ATT MAN KAN FÖRSÖRJA ETT BARN, MAN SKA INTE BARA SKAFFA BARN BARA FÖR ATT VILJAN FINNS DÄR SOM EN DEL GÖR! TÄNK EFTER BESLUTET NOGA! MEN BESTÄM FÖR FAN INTE NÄR JAG SKA SKAFFA BARN, DÅ BLIR JAG ARG!!



Ludvika dagarna :D

Det känns minsann inte som att jag har varit i Ludvika denna veckan, tiden har bara sprungit iväg, men jag ska göra en liten uppdatering för er :)

Måndag: Älsklingen lämnade av mig på centralen, tog tåget upp till Göteborg för att möta Janet :) vi tog en liten fika i väntan på tåget. Sen fick vi åka tåget med två våningar, men dock satt vi inte i första klass.. Vi fick byta i Örebro & redan där började vi känna av kylan & lite snö :O sen kom vi med det sista tåget, hela den resan såg vi bara snö överallt & jag tänkte bara "Nej, inte mer snö nu!", haha! Framme i Ludvika fick vi hämtat nycklarna till lgh, sen blev det taxi dit & där möttes vi av Sofie som redan hade kommit fram :) jag tog en varm dusch efter att ha suttit på tåget hela dagen, sen blev det bädda säng osv & bara ta det lugnt resten av kvällen.. Nino kom också fram då :)

Tisdag: Då var det SKOLA igen! Det var skoj att träffa alla klasskamraterna igen, vi hade Jenny hela dagen :D vi pratade om kost osv.. Vi fick välja vars en gammal sak, skriva ner varför vi valt den, vem vi riktat oss till & hur man kan föra ett samtal om den, sen fick vi berätta för klassen, intressant att se & höra :) det blev lunch på sjukhuset, men jag åt bara lite sallad, kände mig inte alls hungrig, hehe. Efter lunchen pratade vi om detta med doftlådor, sen fick vi själva skriva ner sex saker som vi skulle vilja ha i vår doftlåda när vi blir äldre :) det var inte så enkelt i början, haha..
Vi fick sluta tidigt, jag & Janet var ute & gick i nästan två timmar, det var riktigt härligt väder med solen som sken :) sen landade vi på Subway, mums så gott :) vi var även inne & handlade lite, sen blev det promenad till affären & sen tillbaka till lgh.. Denna kväll blev lugn med läxor & prat, sen gick alla & la sig redan vid 20.30 tiden.. Jag var sjukt trött, hade ont med smärtan, sen mådde jag inte helt bra..

Onsdag: Förmiddagen började med lite mer prat om kost osv sen fick vi titta på film från ett boende i Danmark, så bra de tar hand om sina äldre, de har det så bra där :) roligt att se, vilka skillnader det är mellan Sverige & Danmark! Här blev det lunch i lgh, Janet & jag käkade nudlar & snackade en massa om allt möjligt. Sen gick vi förbi huset & kom dit där klassen skulle mötas, för vi skulle på studiebesök. Det var ett boende för dementa, vi blev uppdelade i två grupper & på avd där vi var, det kändes så kalt där, de kunde ha gjort lite mer med de stora ytorna som är där.. Men "lägenheterna" de boende har ser likadana ut som här, toaletterna är desamma osv, bara hur de är formade som skiljer de åt, hehe. Efter studiebesöket så slutade vi.. Janet & jag var ute & gick i lite mer än två timmar, vi tog en liten fika på ett mysigt café, sen begav vi oss tillbaka till lgh. Kvällen ägnades åt att packa, jag tog en lång dusch, sen blev kvällen lugn..

Torsdag: Sista dagen i skolan & idag hade vi vår ordinarie lärare :) vi pratade lite om detta med dementa, omvårdnaden & hur det ser ut på olika boenden etc.. Vi fick även berätta hur det ser ut på våra LIA platser när det gäller utrymmen, dagrum, färger osv.. Sen fick vi sitta kvar i klassrummet, sen fick vi en & en gå bort & prata med läraren som berättade lite hur vi låg till, vad vi hade kvar osv, sen slutade vi :) jag blev glad efter att hon pratat med mig, men dock nervös inför detta projektarbete som vi sen ska påbörja :O men det ska nog funka antar jag.. Men att jag ligger så bra (vill inte skryta) gjorde mig mer motiverad med studierna :D :D
Sen var det tillbaka till lgh, hämta sin packning, laga maten som jag skulle ha på resan hem, sen körde snälla Isabella oss till stationen.. Där blev tiden dryg, där satt man helt själv, till en början.. Sen kom Sofie med, så jag hade sällskap med henne, vi pratade en del & det var riktigt trevligt, nu fick man lite chans att lära känna henne lite iaf :) sen blev det bussen till Borlänge, sen tåg till Stockholm. Haha, jag blev som rena turisten :P kom på fel håll, men syrran guida mig rätt, haha så henne fick man träffa en kort stund & lämnade av böckerna, fick även träffa hennes sambos mamma :) hehe! Sen satt jag på stationen, tills jag visste vart jag skulle ta vägen liksom.. Checkade in, sen satte jag mig nattåget :) där satt två unga tjejer, de babblade i ett, de var inte tysta ens en minut :( lide jobbigt när man ville sova.. Mannen mittemot mig, bredvid ena tjejen satte sig någon annanstans, haha! Hade jag vetat att där inte skulle gå på folk, så hade jag också flyttat på mig.. Lyckades väl få sova lite i en timme, sen resten av tiden var jag vaken :(

Fredag: Tåget inkom till Malmö central omkring 06.15, möttes av en förvirrad älskling som trodde att tåget skulle stanna i citytunneln, hehe! Men så otroligt härligt att se honom igen ;) och här slutade intensivveckan i skolan för denna gång, nu är det bara två kvar för sen är det EXAMEN :D



Hemma igen!

Nu är man hemma igen, eller jag kom tillbaka till Malmö med nattåget redan i fredags 06.15, men sen har jag varit hemma hos älsklingen & nu är jag helt hemma igen :) det har varit en givande vecka för min del, även om det funnits stunder då jag velat gräva ner mig :O men med trevliga klasskamrater så fanns humöret uppe ändå :)

Jag kommer att skriva en uppdatering om dagarna om en stund. Det har varit snö & kyla, det kom mer snö en av dagarna, men det har även varit härligt solväder :D såå mys ;)

När jag kom tillbaka till Malmö kom paniken direkt till kroppen, det var underbart att mötas upp av älsklingen på stationen, men samtidigt kände jag hur det vred sig i kroppen, för snart skulle verkligheten börja igen, samma vardag, med samma saker osv.. Det gjorde mig nervös & lite skräckslagen, jag började må så bra där uppe & nu är jag tillbaka här igen.. Dessa dagar gjorde mig gott, men jag var ändå på glatt humör när jag kom tillbaka igen :) så det är väl en positiv sak, hehe! Senare ikväll kommer jag att ladda upp lite bilder från dagarna, ja eller så blir det imorgon, det återstår att se, hihi.. Får se när jag orkar :)

Men samtidigt så är det skönt att vara hemma igen :D nu kommer stora förändringar att ske, i små steg men detta är början på något så mycket bättre än innan ;)




Gästinlägg från Nina :)

Hej Manella och ni andra som läser hennes blogg. När hon ser mitt och hennes fästmans inlägg blir hon nog glad. Det är mycket som händer som man önskar man kunde ändra på som är gjort.

Manella och jag har varit vänner länge och det sticker jag inte under stolen med. Vi har våra konflikter och så, men det löser vi oftast ganska snabbt, så det blir glömt. Det är skönt när det är så. Hoppas så att hennes vecka ifrån Skåne gjort henne gott och att hon kan må bättre av luften och atmosfären där uppe. <3

Kommer inte ihåg vilken dag vi började prata Manella och jag. Första gången vi sågs efter "Tjejer och Teknik" från högstadiet 1998 eller 1999. Det spelar ingen roll, men vi hade roligt den veckan och vi fick kontakt och pratade mycket då.

Sen sågs vi inte igen förrän på gymnasiet då jag skrämde henne i korridoren på skolan och överraskade henne. Det gav oss båda ett gott skratt den gången. Sen dess har vi inte släppt varandra. Vi började med må brev som vi la i varandras skåp under en period och vi bytte adresser och sen började vi umgås på fritiden efter skolan.


Sen har vi inte setts så mycket, men vi är ändå vänner som inte alltid är överens om allt. Uppstår det konflikter mellan oss, så löser vi det ganska så snabbt. Det brukar inte vara så länge när vi blir oens.

De gånger vi umgås längre stunder, brukar vi fota varandra och det har blivit mer sporadiskt nu sen hon började plugga och jag har fått mer jobb. Det är roligt att vi inte sitter hemma sysslolösa och det respekterar jag. Så är livet. Vi får ses när du kommit hem. Kanske till helgen eller så. Vi får se.. Vi hörs och hoppas du haft det bra nu när du fått vara ifrån Skåne nu ett par dagar.

Kram på dig min vän!



Gäst inlägg Fredrik

Då Passar jag på att skriva ett inlägg här. Mitt hjärta vet inget. hon lär märka det först  när hon kommer hem hehe.
Manella  mitt hjärta är tjejen i mitt liv som fånga mig med storm. JAg trodde inte på kärleken innan jag började träffa dig. Hade helt gett upp den. Tyckte det fanns ingen tjej som passade mig. Jag var kräsen och blev aldrig kär. Men en dag tog jag chansen att få träffa dig. Det var nog det bästa jag gjort i mitt liv. Jag föll  för dig väldigt snabbt och kände att detta är tjejen jag vill  ha i mitt liv. Du skulle tillhöra mitt hjärta. Nu finns du där =) och du kommer alltid  finnas  där .  Livet har blivit roliga och mycket ljusare sen vi träffades.  Du har ett hjärta av guld och jag är stolt och glad att få vara din pojkvän.    Jag kommer alltid  ställa upp för dig i med och motvind. Jag gör allt för dig och att du skall  få må bra.  Du ger mig så mycket kärlek som ingen annan kunnat ge. Detta fanns bara i mina drömmar. Vem kunde tro det kunde bli verklighet.  Som jag sagt tidigare alla har sina olika drömmar, men jag har redan hittat min dröm och det är du mitt  kära  hjärta  




Älskar dig mit underbara hjärta. Många kyssar kramar och pussar  till dig.  Ses  när du kommer hem på fredag.  Längtar massor efter dig.



Ett litet uppehåll ...

... kommer det att vara i min blogg under ett par dagar! Tidigt imorgon sätter jag mig på tåget för att åka upp till skolan, som befinner sig i Dalarna :)

Det kommer att bli lektioner, föreläsningar, träffa klasskamraterna osv :) vi har inte träffats något detta året, hehe!

Jag tänker inte offta & ta med mig datorn, nej det ska bli skönt att vara utan den :) jag kanske uppdaterar lite på face, men då sker det genom mobilen.. Sen dessutom tar datorn stor plats i väskan, så den får stanna hemma istället :D

Jag hoppas att alla får en bra vecka, eller de dagarna då jag är borta :) nu börjar oron så smått att krypa runt i kroppen på mig :( jag vill inte att det ska vara så, men vet inte heller varför det blir så :O

Nu ska jag inte uppehålla er mer i bloggen, för nu kommer snart min älskling, så jag ska ta vara på tiden med honom ikväll för honom kommer jag sakna så sjukt mycket ;)

Jag finns fortfarande på mobilen, både på sms & samtal, jag svarar dock när jag kan & finns möjlighet :D

Ni får ha det så jätte bra så kommer jag att uppdatera bloggen så fort jag kommer hem igen :) Kramar till mina kära läsare ;)



Snart så ...

... är väskan packad :) jag väntar bara på att de sista kläderna ska bli torra, sen åker de också ner i väskan! Skönt att ha den klar innan kvällen, annars blir det alldeles för mycket stress imorgon :S

Många säger att dessa dagar kommer göra gott för mig, det kan mycket säkert vara så, eller jag får helt enkelt hoppas på det bästa :) dels kommer jag träffa alla underbara klasskamraterna, sen dessutom få träffa min kära vän Natascha :D det som kommer göra gott för mig är miljön, där uppe är det såå otroligt fint, det är lugnt, mycket friskare luft & det är en helt annan känsla att vara där.. Dock är jag rädd att när jag åker hem igen, så stannar det goda där & att det kommer bli likadant när jag är tillbax igen :O :S jag hoppas inte på det, men rädslan finns där ändå.. Sen är jag mer orolig för att åka denna gång än vad jag brukar vara.. :S jag har ingen anledning till det, men jag kommer att vara det ändå... Det blir lätt så när man fått veta lite mer om saker & ting... Men jag är hemma på fredag igen :D efter en lång natts resande, haha! Jag har åkt det innan & det är nog det sista jag ser framemot, men jag kan alltid hoppas på det bästa :))

Det har blivit lite bättre med mitt mående, jag är mer glad & ser framemot saker på ett annat sätt nu! Jag är positiv även om vissa saker kan verka negativa när jag nämner de, men det är bara oro liksom.. Dock har jag en bra bit kvar, för jag kan ha timmar då jag verkligen är så pass nere att det nästan kan bli kaos hos mig..



Helgen <3

För min del började redan helgen i torsdags vid 14-tiden när jag slutade min LIA :D jag har dock redan skrivit om det i tidigare inlägg (om tors & fre)...

Igår, lördag blev jag väckt av sms från älsklingen, jag steg upp, gjorde lite gröt till frukost & tog en dusch & klädde på mig.. Sedan hämtade han mig här nere, vi körde in till stan & ut till Jägersro där jag fick hjälpa till med kläder till honom :D det var skoj! Vi åkte sedan ut vid Bulltofta & där gick vi i det härliga vädret, okej det blev lite knas i början men ordnade sig till slut, men det var mys & såå underbart fint väder ;)

Efter promenaden gick vi en runda på XXL Lutz, första gången jag var där, man såg mycket fina saker, så dit kommer jag att gå igen, dock var där mycket som var så dyrt :( sen fick man inspiration om man en dag flyttar ihop med älsklingen ;) hihi..

Sen körde vi förbi där jag en gång bodde, där jag trivdes sjukt bra & ångrar att vi flyttade ifrån.. Det väckte starka känslor att se huset ;) både bra & dåligt..

Därefter körde vi hem till älsklingens kompis & hans sambo :) det är trevliga personer :) Det blev China box på Svågetorp, mums. Det var längesen jag åt det, men tycker om sådan mat :) sen åkte vi hem till de igen, där det blev Wii :) jag tittade först, men sen var jag också med & det var faktiskt riktigt roligt :)) så kvällen blev trevlig :D

Sen åkte älsklingen hem till mig, blev lite mys innan vi båda somnade & inatt sov älsklingen lite oroligt, han mumlade till emellanåt men jag höll om honom istället ;) imorse blev det mys, sen gjorde jag frukosten till oss medan han duschade sen körde han till jobb :)

Jag själv sitter lite vid datorn, tvättar en massa & försöker packa ner lite också :) hehe! Åker ju ifrån Skåne imorgon :( något jag både ser framemot men samtidigt så inte, inte när det oroande känslan finns i kroppen.. Uppdaterar lite mer senare idag :D



11.03.04

Nu ska jag börja med, de som läst min blogg från igår, var där inte en enda som reagerade på att det stod "10.03.03" som rubrik? :P haha, jag var på förra året, samma när jag la upp min bild på face, men där upptäckte Camilla det, hehe! Men nu är det ändrat, så det står 11 istället för 10 :P

Idag är det fredag, även om det har känts som lördag hela dagen.. Älsklingen sov här inatt, men han visste inte om att jag var ledig idag, så jag skulle skoja lite med honom, vilket inte funkade :( aja, jag vaknade tidigt självmant, så jag sa att jag försovit mig, visade klockan stod på 7.11 då sa han bara "men hjärtat då" & vände sig om igen, hahahaha! Sen sa han att han ville köra mig till jobb, då berättade jag att jag faktiskt är ledig idag :) haha! Det blev lite morgonmys innan han körde :(

Jag tog det lite lugnt, försökte koppla av men kroppen vill inte ha ro :O förstår dock inte varför, men men.. Sen ordnade vi med det sista i stora sovrummet, eller där blev lite kvar men det ordnar sig snart så :) sen dessutom så är garderoben fixad så nu ska jag snart lägga in kläderna där istället, men det blir efter jag har kommit hem igen.. Sen la jag mig för att vila en stund, vilket var skönt men samtidigt jobbigt då kroppen inte vill ha ro.. Sen har jag bara kollat på lite film, sett två stycken faktiskt & den ena fick man sig ett gott skratt av :D

Ikväll har jag faktiskt gjort kladdkaka som smakade sjukt gott :D jag är riktigt nöjd, såå mums vad god den var att smaska på som lite fredagsmys denna kväll ;) nu blir det lite blogg, sen big brother & därefter väntar min sköna säng :D


Jag vet redan en som "beställt" att få kladdkaka när de kommer på besök ;)



11.03.03

Nu har snart torsdagen också sprungit sin väg :P det är ju fasiken fredag igen imorgon, redan!

Idag har det varit en riktigt bra dag på min LIA, från klockan 07 till 14 har timmarna sprungit iväg, det har varit mycket trevligt att få jobba med de som varit där :) de ser att jag har kommit in i arbetet & hur det funkar där, så det ser ljust ut för min del :D
Innan jag skulle sluta för dagen, hade handledaren ett samtal med mig, ett typ omdömessamtal för nu är vi i mitten av min LIA period :) så det gick bra, jag har redan fått ett VG för hela min LIA, jätte skönt, han tyckte att jag verkligen förtjänade det, yey! VG är det högsta vi kan få i våra kurser & på våra LIA perioder, så glädjande känns det.. När jag sen är tillbaka från skolan så har jag fem veckor kvar, som säkerligen också kommer att springa iväg :)

Jag åkte hem om, lämnade väska osv sen tog jag mig till ÖB för att möta vännen Nina :) vilket var roligt.. Men shit, vad jag blev kissnödig på vägen dit, kunde knappt hålla mig & det tryckte till ordentligt, trodde fasiken att jag skulle kissa på mig :P hahaha men fann en toalett.. Vi gick runt på ÖB, pratade & fick oss ett par skratt.. Det blev ingen lång stund denna gång men vi ses när jag kommit hem igen, då blir det foto dags också :D

Satte mig på bussen hem, som tog en evighet, fick ju byta buss som aldrig kom & väl hemma hoppade jag direkt i duschen & sen har jag kopplat av lite, eller försökt. Jag väntar på att älsklingen ska komma hit, längtar så & jag kommer hoppa på honom & bara krama om honom hårt ;) uppdaterar mer sen eller imorgon.. See ya & ha en fortsatt trevlig torsdag :D :D



Trötter :P

Nu känner jag mig rätt så trötter i kroppen min :P & så har jag två tidiga morgondagar kvar :) hela dagen har jag varit så glad, jag har känt mig speciellt glad & allt har känts såå bra, speciellt med älsklingen ;) inget ska kunna förstöra den glädjen även om den snabbt kan ändras igen :O

Ja, jag mår fortfarande dåligt men att jag känner mig glad är bara ett tecken på att det kan bli bättre igen & att det kanske finns hopp om att jag kan komma på rätt håll & bli mitt rätta & glada jag igen ;) jag tar en dag i taget, så länge det inte blir tjafs/missförstånd på sms eller när man ses (gäller med vem som helst) så kommer det att gå lättare för min del att må bättre igen :D så bråka inte med mig om ni vill ha tillbaka samma mysiga, glada, lyckliga osv tjej som jag brukar vara :)

Kvällen kommer att bli lugn för min del, jag får se om det blir något speciellt skrivande i bloggen eller om jag bara kopplar av på annat sätt istället.. Jag har precis tagit en varm & uppfriskande dusch ;) nice, senare blir det big brother & därefter väntar faktiskt sängen på mig, om jag inte hinner somna innan, haha!



2 Mars :)

Onsdag var det här :) hehe! En ny dag väntar på mig! Jag ska snart bege mig till min LIA, tre dagar kvar, sen en veckas "ledighet" för att spendera dagar uppe i skolan :) inatt har jag nog sovit konstigt, det känns lite i kroppen men kommer ändå att vara alert på LIAn, det lilla hindrar inte mig liksom.. See ya later :)



♥ 10 underbara månader ♥

Idag passerar älsklingen & jag 10 helt underbara, fantastiska, lyckliga & kärleksfulla månader tillsammans jag kan än idag minnas känslan när vi stod den stunden vid hans bil den natten då han frågade om hur jag ville ha det & kände det för oss ;)

Jag är världens lyckligaste, jag är förlovad (något jag alltid drömt om), jag kan känna trygghet, säkerhet, har en pojkvän som älskar mig för den jag är, som ser mig som den rätta, vill leva sitt liv med mig ;) kan det bli bättre!?

Jag är förälskad & känslorna bara växer sig starkare för varje dag som går ;) han är min stora kärlek, mitt liv, mitt allt.. Jag är säker på honom, säker på oss & jag tror verkligen på oss, jag ser en ljus framtid tillsammans med honom :) jag saknar honom varje gång vi inte ses, tänker på honom ;) nu längtar jag tills vi ses igen.. Saknar honom sjukt mycket.. Mer om honom & vår kärlek kommer dyka upp emellanåt ;)

Älskar honom med hela mitt hjärta, över allt annat


Bara se på honom, hans fina ögon & underbara leende får mitt hjärta att smälta ;)
och han är MIN ;) hihi



Schema :D

Idag fick jag schema för de sista veckorna som jag har LIA efter att vi har varit uppe på skolan, jag fick det samtidigt som handledaren hade ett samtal med mig innan jag gick hem! Jag är nöjd med schemat, helt ärligt :) han sa även att om jag ville byta en kvällstid mot morgon istället så går det bra, det är bara för mig att säga till innan, minst dagen innan :) jag tar hellre morgon än kväll :P men där finns en fredagskväll då jag kommer att vara där, då blir det skoj att ha kvällen :) annars föredrar jag att ha morgon, men kommer ändå att ha någon kväll :P dock skönt att ha ett schema för alla veckor framåt, den absolut sista veckans schema får jag snart, när tiderna för ordinarie personal är satta :P haha!

Den veckan då jag ska till gyn, då systrarna med respektive & barn kommer ner, då hela släkten ska samlas osv, den är alldeles perfa ;) av hela veckan så har jag TVÅ dagar :) haha! Men det kommer bli tre, för jag kommer ta igen en dag på måndagen, så den veckan har jag LIA endast mån, tors, fre (korta dagar), sen ledig måndagen efter den veckan :D så det är minsann inte helt fel ju, haha! Det känns extra skönt att vara ledig just den helgen, speciellt när alla är samlade, det ska bli skoj :) men spännande & se om vissa ens kommer att prata med varandra p.g.a saker som har hänt :S

Nu ska jag blogga vidare & helt enkelt koppla av hela kvällen :) imorgon är det upp tidigt & jobba, haha! See ya ;)



1 Mars :)

Vart tar tiden vägen!? Nu börjar vi med Mars månad, redan :S men visst det är skönt på samma sätt.. Idag var det upp tidigt, det kändes lite jobbigt att vara tillbaka efter det som hände i helgen, men det ändrades ganska så snabbt :) dagens timmar har surrat iväg snabbt, det har varit en bra dag :) innan jag gick hem pratade min handledare med mig, jag fick de sista veckornas schema, utom den absolut sista för den är inte satt än, hehe!

Efter min LIA åkte jag hem, kopplade av lite & nu sitter jag vid datorn :) snart kommer syrrans dotter & hennes kompis, som vi ska passa under ett föräldrarsamtal i skolan! De ville spela Buzz så det ska de få lov att göra, haha!

Men annars blir kvällen lugn, ska inte göra så mycket faktiskt, även om jag hade velat träffa älsklingen idag, hehe! Men vi ses snart hoppas jag :) saknar även min vän Nina, henne vill jag också träffa snarast, var ett tag sen sist ju..