Utseende!

Detta blir inget långt inlägg, men sluta vara på människor som råkar vara överviktiga eller tjocka, sluta kommentera deras utseende, annars kan ni titta er i spegeln för ni ser inte mycket bättre ut själv!

Jag är medveten om hur media går ut med hur man ska se ut, hur man ska klä sig, hur man ska vara etc för att bli accepterad, men alla människor har lika stort värde, vi är alla människor som vandrar på denna jord. Bakgrun, kön, sexualitet, utseende, vikt, hudfärg etc spelar ingen som helst roll, ingen människa ska bli illa behandlad för det, alla har lika stor rätt att leva ett bra liv, få göra allt vad de vill i sina liv, uppfylla drömmar, bilda familj, finna kärleken, ha vänner, göra skojsiga saker med mera.. Ingen ska dömas för sitt utseende men befolkningen idag har för mycket fördomar om våra medmänniskor att vi glömmer bort att se personer för vem de egentligen är, deras insida :( de som kommenterar andras storlek på kroppen, eller något annat är de som själv är osäkra på sig själv, som kanske inte tycker om sig själv, så de måste trycka ner andra för att må bättre själv..

Det är störigt att höra folk som kommenterar storleken på en människa, för guds skull sköt er själva istället, alla väljer själv hur de vill se ut, en del kan inte hjälpa detta med sin vikt, för andra har det blivit genom mat, mobbning (tröstäta) etc, det finns många olika anledningar men det ger ändå inte rätten att kommentera eller säga fula saker för det..

Acceptera människor för hur de är, som personer! Ha inte så många fördomar, utan lär känna en person eller låt personen vara! Det hade varit bättre mellan människor om vi slutade göra varandra illa med alla dessa hårda oss som man hör överallt, världen hade sett lite bättre ut & fler människor hade kunnat få våga känna riktig lycka :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback