LIA :D

Idag påbörjade jag min LIA som jag ska i tio veckor :D de första fem veckorna är det 35 tim/vecka & resterande 5 tim är för rapportskrivning :) sen blir det en intensivvecka uppe i skolan. Därefter är det fem veckors praktik fortsättning, då är det bara 27 tim/vecka för en dag i veckan ska gå till teori i Sinnenas Stimulering :)

Så det ska bli lite skönt att komma ifrån att enbart plugga :) hehe! Jag har bara varit på LIAn en dag, men det verkar vara trevlig personal, trevlig miljö & trevliga boende där :) så jag hoppas att jag kommer att trivas där.. Dock finns där inte mkt att göra emellanåt men det ska nog gå bra ändå :) man kan alltid underhålla de boende ju, hehe..

Efter praktiken mötte jag upp Camilla & Björn, vi tog bussen ut till Rusta :) jag skulle bara köpa parfym men kom hem med mer än det, hahaha! När vi sen kom hem satt älsklingen här med mamma :) härligt att se honom igen :D

Usch det känns i kroppen, är alldeles seg & mör, mår illa & känner en jobbig huvudvärk :( älsklingen är med min bror & kollar på spel till Ps3 :) passar på att ta det lugnt innan de kommer tillbaka igen.. :) Bloggar mer imorgon!



Natti Natti

Nu lämnar jag bloggen för denna kväll, så därför säger jag Natti Natti till alla läsare :) jag ska spela klart Betapet som jag just nu spelar med älsklingen, mamma & Jenny :)

Jag uppdaterar bloggen mer efter min LIA dag :) sov såå gott.. Önskade att älsklingen låg bredvid mig, så behöver jag inte krama kudden när jag sen ska sova ;) hihi..



Snart ...

... är denna dag också slut & imorgon slutar ledigheten :( då börjar perioden då man ska börja gå upp tidigt igen, då man har ett schema att följa :P vilket är skönt på ett sätt, man sitter liksom inte bara hemma & pluggar hela dagarna, utan man kommer ut lite :) det börjar ju med en lite lugn vecka, så jag ska väl vara glad för det antar jag :) haha!

En nackdel är att jag kommer inte kunna skicka lika mycket sms med älsklingen som jag tidigare har gjort :( men vi klarar oss för är vår kärlek så stark som vi känner så påverkar inte det någonting, utan vi får prata när vi har tiden till det & sen kan vi alltid prata i tele lite med :D det hade känts ännu bättre för min del.. ;)



Love <3

Jag har tänkt på det innan men även en tanke på det idag, då spred sig glädjen i hela kroppen ;) det känns fortfarande overkligt men ack så underbart minsann :)

Ibland känns det overkligt att det faktiskt finns en kille som älskar mig med hela sitt hjärta, som vill dela sitt liv med mig, ser mig som den rätta, som ska dela livet med honom, som han ser som sin framtid <3 det känns overkligt att just killen är MIN, det är min underbara & fantastiska älskling, som får mina känslor att växa starkare för varje dag som går :) skulle jag förlora honom krossas hela mitt liv :( utan honom finns ingen kärlek, inget liv.. Älskar honom över allt annat

Men samtidigt känns allt så underbart, jag har funnit min livs stora kärlek som ska vara med mig livet ut, det är riktig & evig kärlek mellan oss & det kan ingen ta ifrån oss.. Det finns ingenting som kan komma mellan vår starka kärlek, den övervinner allt ;)



Söndag

Idag är det söndag & det lär väl bli en seg söndag igen :P det brukar söndagarna vara.. Idag blir det en massa plugg, jag måste komma in med allt som är kvar, så slipper jag tänka på det samtidigt som jag har LIAn.. Men jag kommer inte plugga för mycket, för då kommer jag inte må bra, jag har redan vaknat med en sprängande huvudvärk, illamående & ont i magen :( så jag får ta det lugnt & i min takt, annars är jag helt körd ikväll.. Och det vill jag verkligen inte :P

Saknar min älskling sjukt mycket, han är mitt allt & jag älskar honom över allt annat



En dag kvar

... innan min LIA börjar :S shit vad tiden har sprungit iväg, det känns inte som att man hinner med det som man verkligen vill göra ju :P men man får ta det då man är ledig, som tex nästa helg :D :D yey!
Imorgon är det söndag & då är det en hel del plugg för min del, suck men det måste göras ju.. Men ska inte slita ihjäl mig, för då är det kaos på måndag morgon när jag ska till praktiken, hehe!

Idag har jag varit på Entré med mamma :) även älsklingen vart med & det var skoj :) jag gick för mig själv ibland, för jag tyckte älskling & mamma kunde gå lite, det är skoj att se hur de kommer överens :) mee like.. Med mig hem fick jag ett par skor, ett par byxor & ett par linnen & kortärmade tröjor :D så nu har jag inte mer pengar kvar :( suckar!!! Innan vi begav oss hem körde vi in om Ica Maxi & handlade :)

Hemma spelade vi Buzz musik två omgångar :) sen skulle älsklingen köra hem :( men vi ses nog snart igen hoppas jag ;)

Nu sitter jag & spelar Betapet med mamma :) kanske älsklingen vill vara med, han sa vi skulle spela när han kom hem men har inte sett röken av honom än :P så vi får helt enkelt se... Samtidigt gör jag en liten header till min blogg, den blir inte riktigt som jag vill ha den men kommer en bättre sen längre fram :D



Fler minnen

Jag gjorde ett inlägg med lite minnen i bilder nu i veckan :) så här kommer lite fler...



Nere på Centralen när syrran & systersonen skulle åka hem :(


Här försöker han käka lite på min kind :P haha!


Charader från Inez disco :)


När jag ser bla denna bild så saknar jag mitt långa hår, vill ha tbx NU!!


Inez skulle träffa jultomten på Kronprinsen :) hon var lite blyg men glad att få berätta vad hon önskade sig :)


Shit, minns knappt denna, trots detta var våren 2009, haha :)

Fler minnesbilder kommer inom kort :D



Long time ...

... sen jag skrev i bloggen :P eller så lång tid är det väl inte men jag kan ju göra en kort sammanfattning av de två senaste dagarna som har varit..

Onsdag: Dagen bestod av mycket plugg, suck men det behövdes! Sen så städade jag lägenheten, plockade undan, dammsög & dammtorkade osv.. Vad gjorde jag mer? Nja, inte mycket.. Jag försöker hela tiden att må bättre igen, försöka få ett normalt hem att trivas i & jag försöker få tillbaka den glädjen jag en gång kände... Jag har älsklingen, min närmsta vän & min mamma som får mig att hålla humöret uppe ;) love you <3
Just de, spelade ju Betapet på kvällen :) med mamma, älsk & Camilla, haha!

Torsdag: Alltså denna dag, det har inte blivit mycket av den.. Kämpade imorse med det sista inför studierna, men det körde fast sig ordentligt, så jag gav upp.. Jag får helt enkelt göra en omtenta en annan gång, jag känner mig så ledsen för det :( men men, inte mycket att göra åt det.. Camilla var snäll & hjälpte mig med mina ögonbryn :) sen tog jag hand om disken, därefter gjorde jag vid i rummet sen begav jag mig till syrran för att hämta madrassen.. Så körde vi den till mig (halt ute btw) sen lämnade vi av den hos mig & tog med oss mina två madrasser till hennes källare.. Haha, där kom vi inte in, för det har blivit något fel med hennes lås, det lät som att vi försökte bryta oss in, men vi testade allt med det förbaskade låset :P haha... Men vi löste madrass situationen på annat sätt istället :))

Sen har jag spenderat kvällen hemma, kollat på CSI Miami, nu spelar jag Betapet med älsklingen & mamma ;) skojsigt denna kväll, hihi..



Godnatt ...

... & sov så gott för nu ska jag krypa ner i sängen & sova bort några timmar :) Det är snart dags för mig att gå upp igen, så jag tänker inte vara uppe något mer nu :)

Natti Natti



Minnen

Jag har gått igenom alla gamla bilder nu, det är faktiskt riktigt skoj att se vissa bilder :) man får upp rätt så många olika minnen, en del får en till att skratta, andra till att känna osäkerhet osv.. Jag funderade lite på att lägga upp lite minnesbilder här i bloggen :) inte alla på en gång, men emellanåt :) det är alltid skoj att se.. Nu blir detta bara från 2007-2009, de äldre bilderna väntar jag på hjälp från Alex som ska flytta över de till min dator :D

Så jag börjar redan nu med några nedan:


Minns timmarna efter bilden är tagen :)


Denna är nog från 2005 eller 2006 :)
en tur till IKEA med syrran & systerdottern.


Dagen innan min 20 års dag :) busade & skojade riktigt mycket med systerdottern som jäklades tillbaka med oss, hahaha!


Det syns inte mycket men dagen då jag var sminkmodell i ett par timmar :)


Haha jag bara skrattar när jag tänker tillbaka på denna dagen med Nina vid Stadion :)


Avslutar med denna bild på mig :)
Vilken sommar det var 2007 :D




Tisdag = Rulltrappa & mormor :P

Dagen började med en chatt med klassen & denna gången funkade det för min del, de hörde mig :) yey, denna nya datorn är helt klart bäst :D tycker mycket om den, haha! Efter chatten spelade jag lite Betapet & sen var det dags att göra sig iordning för dagen...

Jag har spenderat min tisdag tillsammans med mamma :) ja, hon är min mamma men även som en bästa vän, som jag kan prata med & umgås med.. Och det är något jag står för, även om vi inte alltid kommer överens om allt, men man har bara en mamma i livet :)
Det sägs att Skånetrafiken ligger på stationen på Triangeln, men icke sa nicke.. Först fick vi genomlida tre rulltrappor för att komma ner i tunneln, sen tänkte vi ta tåget till Centralen istället men det var försenat så vi gick upp det andra hållet & fick genomlida två långa rulltrappor.. Det påminner lite om tunnelbanan i London, haha! Då såg vi att Skånetrafiken låg bredvid stationen, haha..
Sen hade vi problem med bussarna att komma till Gustav, för att de bygger om på bron :( så först kom vi med en buss till Davidshall, sen med en annan som stannade runt hörnet, sen sket vi i det & gick dit.. Vi handlade lite sen begav vi oss hem till mormor.. :)

När mormor öppnar dörren säger hon hej till mamma, sen tittar hon på mig & säger "Nämen Manella, det var längesen jag träffade dig".. Hon är såå go :) sen satt vi där, fikade & snackade en massa & nu kommer jag att besöka henne lite mer framöver :) Efter besöket ville hon gå med oss men det kunde hon inte :( vi gick ner till min praktik för att hälsa på, han visade mig runt lite & jag fick hälsa på några av de som jobbar där.. Det ser ut att vara ett trevligt ställe jag ska spendera veckorna på :)

Idag har det inte blivit mycket pluggande, men jag valde det själv för annars kommer jag köra slut på mig själv & det vill jag inte ska inträffa.. Nu ska jag snart äta, så bloggar mer efter det :D



Mitt liv <3

Vi blev vänner 2005, när han lämnade Malmö blev våran kontakt lite sämre, men vi var fortfarande vänner :) i början av Mars 2010 tog han upp kontakten igen, eller vi började prata allt mer om detta med kärlek & att träffa någon! Den 27 Mars började vår resa tillsammans därefter fortsatte vi att träffas & trots min blyghet så tog denna killen mig med storm :) jag blev förvånad att just han ville fortsätta träffa mig, men samtidigt så vart jag glad & allt kändes så nytt för mig.. Jag hade rädslan inom mig att falla för honom, få känslor & sen bli sårad som jag hade blivit så många gånger innan honom! Det var gången efter att vi hade grillat hemma hos honom som jag började inse hur mycket jag tyckte om honom, jag hade den där underbara känslan som gick genom kroppen, nervositeten av att få träffa honom..

Valborgsnatten, alltså den 1 Maj stod vi nere på gatan där min bror & hans sambo bodde innan, då han frågade hur jag ville fortsätta & jag ville ju så klart det & då blev det han & jag :) jag kan inte beskriva känslan jag hade då, den går bara att upplevas, att kunna säga han är min var som en dröm, hihi.. Jag somnade med ett stort & glädjande leende den natten ;)

Det var på älsklingens 30 års fest den 29 Maj, som han sa "Jag älskar dig" för första gången till mig, jag blev rörd & det syntes på mig.. Ett litet tag efter det sa jag samma ord, första gången till honom & första gången någonsin till en kille :) ni läste rätt, jag har aldrig någonsin sagt det till någon annan, han är den absolut första & kommer förbli den som får höra det från mig ;)

Sen dess har vår underbara resa fortsatt tillsammans & jag är mer lycklig än någonsin tidigare :) vi har våra tjafs precis som alla har i förhållanden, men det är inget som får oss att skiljas åt. Jag är förälskad & mina känslor bara växer mer & mer för varje dag som går.. Det finns ingen/ingenting som kan få mig att lämna honom.. Han är den rätta för mig & det är evig kärlek mellan oss.. han är min stora kärlek, mitt liv, mitt allt. Utan honom finns det ingen kärlek & inget liv..

Den 21 November, även min 25 års dag förlovade vi oss & den 3 Dec fick vi ringarna ;) jag är världens lyckligaste tjej som upplever världens lycka med min älskade prins <3 det är snart 9 månader men det kommer att bli miljontals fler, för han är min :) hihi.. Jag litar på honom mer än jag gjort med någon annan, han får mig att känna trygghet, glädje, lycka, uppskattar det jag gör för honom, vår tid tillsammans & jag kanske inte borde säga det, men han ger mig mitt bästa sexliv någonsin hehehe! Det är inte det viktigaste, men en del av ett förhållande :P

Ni undrar säkert hur jag kan komma ihåg vår resa från början, men när man är förälskad & har funnit den rätta i sitt liv, så glömmer man inte såna saker.. Jag minns hur han tog mig med storm, vår första puss, jag minns allt :) hans ögon, pussar & kramar får mitt hjärta att smälta, jag ser bara honom, han är perfekt i mina ögon!

Jag älskar min ögonsten Fredrik över allt annat förlorar jag honom vill jag inte leva mer, jag skulle bli helt förkrossad..



Måndag :D

Jupp, det är måndag & en ny vecka :) det är även min sista lediga vecka, sen är det inget pluggande på många veckor, utan det är praktik att se framemot :D & mitt i praktiken är det en intensivvecka, då ska man äntligen få träffa allihop igen :D det ska bli riktigt skoj :) & sen därefter ett par veckors praktik igen & sen några veckor & vips så är det examen för min del :) längtar massor!!

Idag har jag pluggat en del, sen har jag spelat lite Betapet med, först med mamma, Jenny & Camilla, sen blev det med Camilla, Jenny & en kvinna som vann överlägset över oss, haha.. Och till sist en omgång med älsklingen, mamma & Jenny :D det kan vara skoj ibland, även om det blir mer sällan för min del faktiskt, jag måste klara studierna i första hand :) det är nämligen viktigare för mig, speciellt när jag har en STOR & avgörande tenta på fredag :( suck.. Så från morgonen & fram till eftermiddagen kommer jag att vara upptagen :P

Imorgon blir det massor med plugg, Skype med klassen & sen ska jag även besöka min blivande praktikplats :) det är alltid roligare om man har fått träffa sin handledare & fått se hur stället är innan man börjar, då är man inte lika nervös första dagen :) & så måste jag ner & ladda mitt busskort.. Måste även få rätt på räkningarna, de sista som ska in nu, det känns mer som att det bara samlas mer & mer hela tiden, att jag aldrig kommer lyckas få bort allt.. Men det är sådant man har ångest för nu, kommer aldrig mer i mitt liv ställa upp på ett sådant sätt mer.. Kan jag inte bara vinna 1 miljon så att jag kan få bort hela möget, för det börjar göra mig mer & mer deprimerad.. Vill inte leva med det hela livet, men snart skiter jag fullständigt i det.. Är redan nere på botten med det, så varför kämpa sig upp.. Jo, för jag vill bli av med skiten.. Men det kommer en dag det med, blir bättre när man börjar jobba efter skolan & tjänar mer pengar, alltså betala av mer.. Hahaha.. Trist men sant..

Nog med deppigt skit, jag är verkligen inte ensam.. Jag tillhör de minst 70% av Sveriges befolkning som är i samma situation & min är minimal jämfört med andra som sitter med hundra tusentals kronor.. :P



MItt självförtroende ...

... har fått sig en känga sen det blev riktigt bra för någon månad sen.. För er som läste min tidigare blogg kommer kanske ihåg inlägget "This is who I am", där jag skriver hur bra jag mår, vilket bra självförtroende & självkänsla jag hade fått & hur mycket bättre jag kände inför saker...

Allt det har fått sig en ordentlig känga :( hur får jag tillbaka samma igen!!?? Jag känner inte samma säkerhet längre, jag känner mindre trygghet i mig själv & jag mår inte lika bra.. Jag vill känna så som jag gjorde för typ fyra veckor sen, jag vill känna den glädjen med livet, jag vill känna samma underbara känsla som jag då gjorde :)

Jag skyller inte på andra, men lite av hur personer har behandlat mig dessa veckor har fått mig att bli en helt annan person än vad jag var :( det skrämmer mig för jag trivdes verkligen så bra som jag hade för några veckor sen.. Risken finns att jag går tillbaka till mitt gamla jag, då lämnar älsklingen mig ju :( även om han är lite skuld till hur det har blivit med mig..

Hur ska jag göra!? Jag vill ha det som det var för några veckor sen, men vet inte själv hur jag ska gå tillväga :( så finns det någon ängel där ute som kanske kan hjälpa mig?? Det hade uppskattats jätte mycket vill jag lova... Vill ju inte behöva förlora mitt livs stora kärlek för en sån här sak... Det skulle krossa mig totalt..

Nej, jag trivdes underbart bra med den personen jag blev för några månader sen, iaf sen i somras & som jag var för någon vecka sen, det är förvånansvärt hur något sådant bara kan ändras & tryckas ner av sånt som varit nu..

Men om någon lämnar eller försvinner ur mitt liv för jag råkar må lite sämre, då är personen inte ens värd mig.. Det kommer nog tillbaka igen, det hoppas jag verkligen :))



Wow ...

Godmorgon :)
Jo, jag lever när det gäller bloggen, jag har bara inte känt för att uppdatera om man säger så :) men det kommer nu!

Helgen har varit bra för min del, systerdottern & jag har varit uppe hos älsklingen ;) vi var & badade, kollade på film, käkade god mat & hade allihop en liten myskväll i lördags :) systerdottern & jag har iaf haft det roligt :D det hoppas jag älsklingen med har haft, trots han störde sig lite på badvakten medan jag sket i det totalt, haha!

Idag blir det rensning på face :D även om dem flesta är gamla klasskamrater & liknande, att jag känner personerna så åker de man aldrig pratar med bort :) jag ser ingen mening med att ha en massa vänner där, när man ändå aldrig ens pratar med dem, haha! För kommenterar de aldrig, man själv inte kommenterar till de, utan de enbart finns där för sakens skull, då kan de lika bra åka bort :) det handlar inte om att ha många vänner på face, det handlar om vem man pratar med.. Sen behöver inte alla spionera på en heller, för om de inte pratar med mig så behöver de heller inte vara vänner på face :D :D :D

Det blir även massor med plugg idag :) det ska bli nice, för nästa vecka börjar min LIA, yey :))



Jätte glad :)

Godmorgon :)
Idag är jag lite gladare, idag har pengarna kommit in på kontot :D :D :D så nu kan man ha mat på bordet & slipper oroa sig för att inte kunna röra sig, hehe!

Idag ska jag & syrran till Värnhem för att hämta min mobil :) ja, jag byter mob men det är ENBART för att jag inte längre klarar av touch :( annars älskar jag den telefonen jag har nu, en Satio :) sjukt bra kamera, men jag ska ju kunna skriva med den med ju.. Men nu ska jag iaf ha en annan :) det är utan touch så nu kan jag skriva igen :D

Sen ska vi hem, det blir nog en fika med mamma tror jag & sen blir det att ordna lite mat & fixa till det :) Nina kommer också över efter hon slutat jobb så det ska bli skoj :) känns som en evighet sen vi träffades & vi har inte setts detta år så det ska bli riktigt skoj :) min närmsta vän <3
Även P kommer förbi med min nya dator :D jag är jätte tacksam att han ställer upp & står för en ny, nu när min gick sönder.. Han gick med på det, men enbart om det blev med Telenor istället, självklart :D

Så jag skriver mer sen :)



Jobbigt :(

Suckar & pustar :( det är fasiken jobbigt att inte äga en enda krona :( det känns både i kropp & själ faktiskt.. Att inte kunna köpa mat, att tillaga & äta, att knappt kunna röra sig osv.. Det känns sjukt jobbigt.. Jag är nog den mest fattiga just nu (medveten att jag inte är ensam, men känns så)..

Jag är en person som drar på det så länge som möjligt innan jag ber någon om jag kan låna pengar.. Jag skäms över att behöva låna, ingen ska behöva veta att jag är en total fattiglapp just nu.. Visst, det har hänt gånger då jag inte haft pengar, men jag har iaf haft lite så att jag kan få mat på bordet, eller kunna röra mig.. Detta är nog en av de första gångerna då jag är totalt pank!! :( som tur är varar detta bara tills torsdag, sen är detta elände över, men jag hör min magge kurra för hela slanten.. Får se om jag kan få ihop lite muffins, så får jag leva på det ikväll & imorgon.. Jag har inte ätit på hela dagen så nu klarar jag inte att äta någon middag (om man nu haft någon).. Hahaha!

INGEN ska tycka synd om mig, för det finns tusentals människor som är i samma situation nämligen.. Jag tycker inte synd om mig själv så, jag kände bara för att skriva av mig lite, det är ju inte något man direkt vill hamna i igen.. Hahaha!



Tro

Jag ska verkligen inte predika eller säga åt folk vad dem ska tro på, för jag tror att nästan alla människor i världen tror på något :)

Något jag absolut inte tror på är Gud, det har jag aldrig gjort & kommer aldrig att göra heller, för hade han funnits så hade inte världen sett ut som den gör :O men jag ser definitivt inte ner på dem människor som tror på Gud, alla får tro på det dem vill :) en tro är något som kan ge hopp, mening & kanske ibland svar på saker man skulle vilja veta osv.. Ja, man har en tro av många olika anledningar..

Jag tror på två saker & det ska jag berätta lite för er om :) jag tror att man formar sitt eget liv, man väljer hur man vill vara & hur man vill leva sitt liv, man väljer också lite hur man vill att ens framtid ska se ut osv.. Men trots detta så tror jag lite på ödet.. Jag tror faktiskt att vissa saker som sker i livet är menade att bli så, det sker av en orsak.. Att det finns en mening med allt det man gör i livet.. Jag tror lite på att ödet redan har bestämt lite delar av vad som komma ska i livet, bara att vi är omedvetna om det..

Det andra jag tror starkt på i livet är kärlek, det är något av det finaste man kan få uppleva i livet & det är såå mycket större än alla materiella saker som finns.. Och det spelar ingen roll om det är kärlek till en partner, en kompis eller familjen, för att få & ge kärlek anser jag för mig är viktigt.. Utan någon form av kärlek så blir man inte lycklig, man slipper känna sig ensam osv.. Kärlek går inte att beskrivas, det måste man uppleva ;)

Jag tänker inte gå in på mer detaljer, finns det något du som läsere tror på? :)



Tisdag

Godmorgon :)
Idag är det tisdag & det innebär mycket pluggande för min del, suck men det måste göras :) idag är jag rätt trött efter lite mindre bra sömn :( men det får gå ändå liksom.. Jag har mycket tankar i huvudet & det enda jag vill är att bli klar med uppgifterna så att man kan få lite ledigt + att få mina pengar så att man kan göra lite :) jag har ju något som jag verkligen skulle behöva nu :D hehe!

Nu ska jag sova en liten stund till tror jag för ögonen slocknar snart, sen är det upp & plugga som en galning :) hehe



Puuhhh ...

... alltså, om jag har en fallbeskrivning som jag ska läsa & svara på frågor om har jag inga problem med utan när man SJÄLV ska skriva ett fall så blir det lite svårare för mig :P det är fasiken inte det enklaste, man ska ju ta med från det första sjukdomstecknet fram tills att personen dör, hehe.. Vi har tre olika fallbeskrivningar som vi ska göra & jag har gjort klart en & skrivit halva på de två andra.. Den med Alzheimers tyckte jag var lättast så den började jag med & min fallbeskrivning blev på 1,5 sida :) hehe! Sen eftersom jag inte kan vara med på Skypen imorgon så vet jag att de ska diskutera ett kapitel i en av böckerna, så jag visade att jag hade velat vara med & diskutera med att jag skrev en egen diskussion på två sidor om kapitlet.. Det är viktigt med Skype träffarna men utan dator så är det lite svårt ju :P den nya datorn är beställd så den får jag någon gång mellan ons-fre :D längtar som sjutton.. Jag vet vilken det blir med men det avslöjar jag inte ännu ;) jag ska i alla fall sätta in en annons med delarna som fortfarande funkar från den gamla datorn, tex om det är någon som vill ha mer minne i sin dator så har jag 4GB till salu :D :D det är bara att hojta till så fall.. Jag har även en extra laddare till en Compaq dator om någon är intresserad :)

Suck vad det ska vara jobbigt att vänta på sina pengar då :( att man inte kan få ett besked på när de ska betalas ut liksom.. Jag skickade ju studieförsäkran till skolan i tis förra veckan & i ons fick jag ett mail att hon skrivit under & skickat in till csn.. Jag har sen dess kollat Mina sidor men det står ingenting om de har fått den eller nästa första utbetalningen denna termin kommer att ske :( antingen är de otroligt sega på att uppdatera eller så beror det på något annat.. Annars tänker jag ringa de imorgon & höra hur det går liksom, får jag inte pengarna innan fredag så lär jag bli besviken :( för så kan de ju inte göra.. Jag vet de har fullt upp med alla nya som söker studiemedel men jag får väl helt enkelt hålla tummarna :P haha!



Uppärksamhet

Nu så letar jag tydligen efter uppmärksamhet jag förstår inte ens hur han kan säga en sådan sak om mig.. Det sårade mig faktiskt, visst har han rätt att fråga men om han INTE hade trott det om mig så hade han aldrig ens behövt fråga.

Så här lät det: Är du alltid ärlig med det du säger till mig eller du letar efter lite uppmärksamhet?

Hur korkad tror han att jag är egentligen!? Jag har aldrig i mitt liv sökt efter uppmärksamhet, jag vill inte stå i centrum & jag drar mig gärna undan så att andra får uppmärksamheten oavsett situation. Jag bryr mig mer om andra, jag ser hellre att andra mår bättre & har det bra innan jag ens tänker på mig själv.. Hur fasiken kan man då leta efter uppmärksamhet??

Ska man inte kunna säga ett ord utan att folk tror att man letar efter uppmärksamhet? Därför kommer det bli svårt att säga saker till honom, nu när man vet att han tycker detta om mig det känns sårande att han ens kan tro en sådan sak om mig, men då kommer en del saker helt enkelt att förändras framöver...



Måndag

Idag är det en ny vecka, kanske en ny start på mitt liv med.. Efter dessa två veckor som har varit på det nya året har varit påfrestande på mig, det som har känts mest & värst har varit hur älsklingen betedde sig mot mig hela första veckan på det nya året :( det tog hårt på mig, det är något jag inte kan förneka till.. Även om det blev bättre då jag fick han att inse vad han höll på att göra, så finns det kvar lite i bakhuvudet, för det kan ju hända igen om det vill sig illa..

Jag går dock inte runt & tänker på det men jag kan inte hjälpa att jag inte bara kan skaka av mig det, jag fick stå ut med det i sju dagar, det sitter i lite, för det är även en liten del till varför jag började må dåligt ju.. Att han bara kan glömma & gå vidare är upp till honom, men det är svårare för mig för jag såg ett förhållande som höll på att rinna ut i sanden..

Han ska vara otroligt glad att mina känslor är så starka för honom, att jag verkligen älskar honom över allt annat, att jag ser honom som mitt liv, mitt allt & min största kärlek, annars hade jag inte stått ut med det, men ingen ska behöva genomlida det en hel vecka.. Hade det varit en dag, hade jag inte sagt något men att det fortsatte & blev mer & mer, det är inte acceptabelt för någon..

Idag ska jag försöka plugga lite, trots att koncentrationen är någon helt annanstans :(



Första inlägget

Jag ville som sagt inte byta min blogg, men jag ville börja om på ny kula känns det som :) och jag tycker alltid att det absolut första inlägget är svårast att skriva :O & sen gick min dator sönder igår, så jag lånar mammas minipc & den är inte den enklaste att skriva på när jag inte är van vid den, haha :P

Men jag tror faktiskt att jag kommer att få skriva mer i bloggen imorgon eller något, jag känner inte mig speciellt glad över att skriva just nu :(

Det sms som jag fick av min älskling fick mig helt att bli nere, att han ens frågade en sådan sak :O & sen bara slutar skriva mitt i när jag säger hur det känns för mig.. Han kanske inte bryr sig nej, men jag gör eftersom jag älskar honom men när man inte får något vettigt svar ens eller får säga mitt, då känns det bara som att detta lutar på ett håll, men gnäll fan inte på mig sen :S

Natti Natti så får ni mer läsning imorgon :)



Ny blogg :S

Detta var inget som jag ville men jag tror att det blir bäst så :) detta året har inte börjat speciellt bra, men jag stryker ett strek över dessa två veckor & börjar om på en ny kula :) så också med blogg.. Det tog emot jätte jätte mycket att byta blogg, men då får jag även chansen att börja om här med :) jag vet direkt vad älsklingen kommer att säga, men det bryr jag mig inte om :P hehe! Säg vad du vill älsklingen, men efter dessa två veckor på 2011, så kan du själv förstå varför :)

Denna gången lämnar jag bara adressen till ytterst få personer, sen får resterande del själv finna sig hit :) jag hoppas att ni fortsätter läsa trots detta :D