Tro

Jag ska verkligen inte predika eller säga åt folk vad dem ska tro på, för jag tror att nästan alla människor i världen tror på något :)

Något jag absolut inte tror på är Gud, det har jag aldrig gjort & kommer aldrig att göra heller, för hade han funnits så hade inte världen sett ut som den gör :O men jag ser definitivt inte ner på dem människor som tror på Gud, alla får tro på det dem vill :) en tro är något som kan ge hopp, mening & kanske ibland svar på saker man skulle vilja veta osv.. Ja, man har en tro av många olika anledningar..

Jag tror på två saker & det ska jag berätta lite för er om :) jag tror att man formar sitt eget liv, man väljer hur man vill vara & hur man vill leva sitt liv, man väljer också lite hur man vill att ens framtid ska se ut osv.. Men trots detta så tror jag lite på ödet.. Jag tror faktiskt att vissa saker som sker i livet är menade att bli så, det sker av en orsak.. Att det finns en mening med allt det man gör i livet.. Jag tror lite på att ödet redan har bestämt lite delar av vad som komma ska i livet, bara att vi är omedvetna om det..

Det andra jag tror starkt på i livet är kärlek, det är något av det finaste man kan få uppleva i livet & det är såå mycket större än alla materiella saker som finns.. Och det spelar ingen roll om det är kärlek till en partner, en kompis eller familjen, för att få & ge kärlek anser jag för mig är viktigt.. Utan någon form av kärlek så blir man inte lycklig, man slipper känna sig ensam osv.. Kärlek går inte att beskrivas, det måste man uppleva ;)

Jag tänker inte gå in på mer detaljer, finns det något du som läsere tror på? :)



Kommentarer
Nina

Jag har min tro som jag inte berättar för många. Den är kvar inom mig, men det är få som vet om det nu. Jag är inte lika öppen om det som jag var innan jag träffade Don. :P Du minns nog vad jag pratar om. :)

2011-01-22 @ 10:23:38 | http://ninisssen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback